mania1220 07.04.2017 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 trudno, poczekamy az wkopiesz tak to kudlate! za duzo fotek wsadzam, przekraczam limity mam 3 konta ale nie chce mi sie latac w te i wewte, czasem wracam do starych zeby cos wkleic z przeszosci i za duzo szukania. dobra, jade po ta psite. wpadne zdam relacje jak sie powiodla moja vendetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Mania ty diablico:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.04.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Sasanki widziałam w ogrodniczym, może jeszcze nie wiem, że powinnam je mieć? Mania, niech się powiedzie z koleżanką. Miałyście rację, że facet od robota kasy nie wpłaci. M tak się ociągał z zajrzeniem na konto, że dopiero wieczorem to zrobił. Jak już policja nie pracuje. Nie dzwoniliśmy do niego, ani on do nas, co było do przewidzenia. Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 napisz mu smsa ze zglosilas sprawe policji i to zrob. nienawidze oszustow, dlatego nie place przedplatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 07.04.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki za DON JUANA jest śliczna, ciekawe czy moja w tym roku zakwitnie? Moja jeszcze rośnie w doniczce, bo zastanawiałam się gdzie ją posadzić? ... i spróbuję przy garażu, tam gdzie pokazywałam... stwierdziłam, że róża najszybciej mi urośnie... no chyba że się nie uda to wtedy pomyślę nad wisterią lub glicynią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.04.2017 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 wisteria i glicynia to to samo.Wisteria to nazwa łacińska a glicynia polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 07.04.2017 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Upssss... Znowu pomyliłam nazwy... miałam na myśli to co Mania ma na płocie... Wiciokrzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.04.2017 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Gosik, Don Juany dwa byly w donicach, jeden w ziemi. Posadzilam je w maju i rosly i kwitly w donicach, ponad dwa metry wyrosly. Dopiero na jesieni je przesadzilam w ziemie. Tak ze odrazu rosly i kwitly az do sniegow jak widzialas. A na plocie mam Clematisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.04.2017 03:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 wszyscy poszli spac....oprocz mnie jasne plan sie udal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.04.2017 03:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Mika kurna................ mam nadzieje ze jak wstane to apiszesz ze wyslalas mu sms'a i cos sie dowiedzialas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.04.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Dzień dobry, wstałaś? Nie wysłałam mu smsa, w poniedziałek pogonie M na policję. Sama na siebie jestem zła, a na M dodatkowo, bo uległy chłopina, jeszcze tego oszusta tłumaczy. Już mu powiedziałam, że moją stronę powinien trzymać, a nie jakiegoś gnojka. Rok temu, u Tomkowej gadało się o żarciu na Wielkanoc. Gotowe, wypróbowane przepisy były. Muszę poszukać jakiejś nowej, ciekawej sałatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.04.2017 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Mika wstalam.........dopiero po pierwszej kawie i sie nie dobudzilam jeszcze ale odrazu przyszlam sprawdzic czy napisalas i nie podoba mi sie co napisalas odrau sie obudzilam co znaczy czekanie do poniedzialku. Macie ten sam bank znaczy on moze przeslac odrazu i nie ma roznicy czy weekend czy nie Facet polecial w kulki a Wy mu jeszcze przedluzacie czas. Powinnas napisac dzis i go ostrzec ze jesli nie dostaniesz pieniedzy zaraz teraz - w poniedzialek idziesz na policje, moze by sie przestraszyl i odrazu oddal. A Ty bys miala dodatkowa podkladke ze dla policji jakbys musiala isc - ze mu i tak dalas szanse a on ponownie zlamal slowo. Gdzie ten Twoj maz, czy mam z nim pogadac?? nie odzywacie sie do niego mimo ze czas minal wiec facet sie cieszy. czy Ty mu calosc poslalas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2017 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Mmika kurna nie sluchaj uleglego meza tylko slij tego esa, to tez jest podkladka dla policji i sadu oprocz tego wyslij mu wezwanie na maila do natychmiastowego zwrotu kasy. Ja wczoraj tez zawanturzylam sie z kuchennym i jakos mogl przyjechac i te pierdy poprawic. tylko musi mi jeszcze faktury dostarczyc bo tez sie miga. mnie zawsze telepie na takich gnojkow bylam znowu w ogrodnictwie w drodze powrotnej od fryzjera i calego berlinga zapakowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2017 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Mania opowiadaj co wymyslilas w ramach slodkiej zemsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.04.2017 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Za własną głupotę, nie warto w weekend zawracać głowy policji. Smsa dostał chyba we wtorek, że w piątek, do 12 ma wpłacić kasę, bo inaczej idziemy na policję. Dostał całość + koszty wysyłki. W poniedziałek M pogonię, ja sama nic nie zrobię, bo to on płacił, umawiał się i z jego telefonu smsy były wysyłane. Z przyjemniejszych wspomnień, wracamy do Limahla. Jego fotkę miałam powieszoną na słomiance, nad łóżkiem. Koleżanka jest, czy już sobie pojechała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.04.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Mika, tak czułam coś pismo nosem, że gość nie wyśle. Mania jak wizyta? Limahl- nie przepadałam, ale pamietam, że pół szkoły taką fryzurę nosiło, drugie pół na popersa- pamiętacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.04.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Popersa pamiętam, miałam kolegę, któremu został tik zarzucania głową, jak grzywkę z oczu podrzucał do góry. Zgłosiłam sprawę na olx, dostałam maila, że wyjaśniają sprawę. Dzisiaj, w południe, ni z gruszki , ni z pietruszki facet wysłał sms- pieniądze przelałam w piątek. Może na piechotę idą, bo na razie do nas nie trafiły. Zobaczymy jutro, czy będą zaksięgowane, jak nie to zgłaszamy na policję. Na razie robota mi się odechciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.04.2017 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 ehhh Mika widzisz szkoda ze sie nas nie sluchalas tylko mu czas dawalas... totalna porazka. Jutro wstane bede sprawdzac co napiszesz, czy cos ruszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.04.2017 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 no wiec psite dzis odwiezlismy wrocilismy i siadlam na chwilke zanim sie kawa zrobi, znaczy woda w czajniku. OK, juz sie zrobila zanim Mice odpisalam, ale siedze nadal. wiec wrocilismy , M dostal sms'a od Jerrego zeby mu cos pomogl i polazl a ja wypad na ogrodek. Po drodze kupilam srodek i sprsykalam choinke bo zaczela zolknac, zobaczymy czy uratuje jak na zeszla wiosne czy pojdzie na sciecie. Wyciaglam kilka krzesel od stolu i mam zamiar dzis przeniesc stol na taras. Tylko teraz musze czekac az M wroci. cIEpLO 20 z hakiem. Jutro jeszcze cieplej - jutro ide wisterie przesadzac. tamta co miala listeczki - listeczki hu trafilo jak mroz przyszedl, wiec czekam na nowe. I sie modle ze to tylko listeczki sie wziely i umarly a nie wisteria. zaraz po kawie sie biore za sianie tego co TAR nie lubi..............poziomki (TAR jakie miedzy zeby? ja jezykiem rozgniatam i polykam calem co tam gryzc jak to male ) ale przyszlam zeby Wam powiedziec cos..........ide ja jakies 10 min temu , patrze ja i co ja widze??? Jeden Don Juan splesniala scinke przezyl, dumnie wypuscil bokiem jedna galazke z ilomas tam pakami. HA!! chociaz jeden. Dwa nastepne nie mam pojecia, nic nie ruszylo, wiec albo wypuszcza albo wykopki i nowe zasadze. ale z jedngo chociaz sie ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.04.2017 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Mania, róże nierówno ruszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts