mania1220 25.04.2017 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 no tak, macie co dokupic obok, ja bym musiala wysiedlic 4 sasiadow zeby byc w miare zadowolona, i zburzyc ich domy Doriko - moja ciocia tak samo mowi na granie w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2017 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Za 16 milionów zycie rentiera. + wycieczki po świecie za odsetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Pestka bylas na konsultacjach spolecznych w sprawie metropolii??? Bo Dżeki Sasin juz odtrabil sukces frekfencyjny zaraz sie okaze, ze chcecie wszyscy do metropolii a nawet jak nie chcecie to i tak was uszczesliwia. taka g...na demokracja po ichniemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2017 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 ostatnio moja Mloda mowi zebym sprzedala dom, kupila cos mniejszego i jezdzila po swiecie....doszlam do wniosku ze mi sie nie chce najezdzilam sie juz i pamietam jakie to meczace bylo. Chyba sie starzeje a M wlasnie mi powiedzial ze zaraz idziemy kopac dalej...znaczy on kopie a ja worki bede trzymac - no coz, papierkowa robote bede dzis miala malo sie wydaje, nie ma gdzie wzucac, musimy w worki i jeszcze jeden kontener zamowic. dzis mam dostac cholerny railing. 4x do mnie ups dzwonilo wczoraj. wczoraj dosypywalam kamienie na froncie a sasiadka wyszla, pokazuje na sowe i mowi - widzisz? widzisz?? sie smieje i jej mowie ze wiem, ze nawet fotke pstrykalm! a ona ze wiedziala ze tak zrobie, mowie jej bo nie tylko siedziala ale i sobie spiewala na sowie jak jej nie bylo zerkalm na ich ogrodek - dewastacja totalna ziemia i same chwasty. Nie podlewali w zeszle lato, sorry RAZ, a susza jak diabli byla. Ona mysli ze jak nasieje to bedzie ok. Nie bedzie. Tam jest potrzebny nowy rozlozony trawnik po wyrwaniu wszystkich chwastow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 U nas prawie 80% wypowiedziało sie przeciw przyłaczeniu gminy Góra Kalwaria do Warszawy. Tylko co to da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 TAR, u nas w sobotę w Domu Kultury otworzyli wystawę okolicznych hobbystów-modelarzy. Może jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.04.2017 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Wyjechałam do koleżanki na kilka dni i wczoraj wieczorem M zadzwonił, że nasz pan oszust na Poczcie przelał nam pieniądze za robót. Cwaniak z konta nie przelał, bo byłyby prawdziwe dane. Nawet SMS nie wysłał, tylko z cicha pęk po miesiącu kasa wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2017 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 no i super, dobre choc tyle. tylko znowu musicie odkrecac na policji i banku. ale gdybys afery nie skrecila to kasy nadal bys nie miala. moze gnoj sie wystraszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 25.04.2017 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Mika, w końcu dobre wieści:) twój kontrahent chyba poczuł smród koło tyłka skoro oddał... tym razem mu się nie udało i się lekko przejechał ... przelew na poczcie jest droższy od bankowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Ewidentnie się wystraszył. I całe szczeście. Kupuj Mmikka robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2017 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 MIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2017 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Mika...........to teraz mozesz i robota kupic i spokojnie do Szwecji jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Mania ale rure do okapu masz spier...niczona. u mnie na odbiorach cos takiego by nie przeszlo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2017 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 o czym znowy gadasz to jest flex rura ktra mozna wyginac, ona miekka jest, wylot jest nizej niz gora, tutaj jest to wg kodu , w PL macie inne kody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 ja wiem co to jest flex ale w jednym miejscu jest przyplaszczona. robi ci sie dodatkowy opor na wyciagu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2017 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 TAR, wie co mówi, Mania. Jak założyłam dolot powietrza do komory kominka właśnie okrągłą rurą flex, to wszystko było okey. Ciąg jak ta lala. A potem J sobie się oparł o fleksa i ją ciutkę przypłaszczył. Kominek zapomniał jak się ogień rozpala. Przepływ powietrza był, tyle że już nie okrągłym. Trzeba było flexa wyciągnąć i założyć nowego. Dopiero znowu ogień zaczął się ładnie palić przy rozpalaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.04.2017 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 pisalam ze okap nizej pojdzie i nic zagiete nie bedzie, pozatym to nie jest kominek i rura jest szeroka, nie zwykla jak byla, otwor inny. Jest nadal szersza niz byla przedtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 26.04.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Nie kupuję na razie robota:) Dalej jestem u koleżanki i planujemy wakacje na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.04.2017 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 mmika, super wieści!! To ci sie uczciwy złodziej trafił. Mania mi też się podobały stoliczki turkusowe, ale wiedziałam, że przemalujesz. Apel mam- 16 dzień nie palę, paliłam długo i dużo, bardzo dużo- trzymać kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.04.2017 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Joana - trzymam kciuki :yes: tez bym chciala. Zucic. Poki co nie wychodzi M robi wylewke dzis, juz kratke polozyl, ja wbijam obramowke ceglana w ziemie na froncie, szyje prawie zagoilam, niestety juz ja czuje kamieni nie przywiezli jeszcze na fontanne. Zeby sie nie chromolic pozyczylismy betoniarke ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts