Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ostatnio moja Mloda mowi zebym sprzedala dom, kupila cos mniejszego i jezdzila po swiecie....doszlam do wniosku ze mi sie nie chce :cool:

najezdzilam sie juz i pamietam jakie to meczace bylo. Chyba sie starzeje ;)

a M wlasnie mi powiedzial ze zaraz idziemy kopac dalej...znaczy on kopie a ja worki bede trzymac - no coz, papierkowa robote bede dzis miala :rolleyes:

malo sie wydaje, nie ma gdzie wzucac, musimy w worki i jeszcze jeden kontener zamowic.

dzis mam dostac cholerny railing. 4x do mnie ups dzwonilo wczoraj.

wczoraj dosypywalam kamienie na froncie a sasiadka wyszla, pokazuje na sowe i mowi - widzisz? widzisz?? sie smieje i jej mowie ze wiem, ze nawet fotke pstrykalm! a ona ze wiedziala ze tak zrobie, mowie jej bo nie tylko siedziala ale i sobie spiewala na sowie :wiggle:

jak jej nie bylo zerkalm na ich ogrodek - dewastacja totalna :bash: ziemia i same chwasty. Nie podlewali w zeszle lato, sorry RAZ, a susza jak diabli byla. Ona mysli ze jak nasieje to bedzie ok. Nie bedzie. Tam jest potrzebny nowy rozlozony trawnik po wyrwaniu wszystkich chwastow.

TAR, wie co mówi, Mania. Jak założyłam dolot powietrza do komory kominka właśnie okrągłą rurą flex, to wszystko było okey. Ciąg jak ta lala. A potem J sobie się oparł o fleksa i ją ciutkę przypłaszczył. Kominek zapomniał jak się ogień rozpala. Przepływ powietrza był, tyle że już nie okrągłym. Trzeba było flexa wyciągnąć i założyć nowego. Dopiero znowu ogień zaczął się ładnie palić przy rozpalaniu.

Joana - trzymam kciuki :yes::yes::yes:

tez bym chciala. Zucic. Poki co nie wychodzi :cool:

M robi wylewke dzis, juz kratke polozyl, ja wbijam obramowke ceglana w ziemie na froncie, szyje prawie zagoilam, niestety juz ja czuje :sick:

kamieni nie przywiezli jeszcze na fontanne.

Zeby sie nie chromolic pozyczylismy betoniarke ze sklepu.