mmikka 27.09.2017 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.09.2017 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 ta woda w tej zagadkowej dziurze to nie deszczowka, w kilku miejscach woda wyplywa prosto ze skal, scieka sobie, mech i drzewa maja co pic a ja co - jak wtedy tam wyladowalam i podziwialam nie zauwazylam i sie na tej wodzie przejechalam kilka razy Morskie Oko i jeszcze troche i pasy w skalach, te rozowe to wlasnie takie same jak ta co chce przywlec co mi sie ukruszyla niezle sprasowane, jak od linikji pomyslec ze maja miliony lat? bialawe tez sa, jakis inny skladnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.09.2017 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 najwieksza skale jaka ja mam u siebie jest ta wyrasta sobie z niej paprotka skala rozlupala sie i w szparze drzewo sie zasialo akurat Manius spi nie chce go juz ruszac i ciemno sie robi, ale pstrykne za dnia jeszcze, postawie piesa tam bedzie widac jaka duza. szkoda oj szkoda ze nie jest na froncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.09.2017 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 a teraz maly przerywnik dla Miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 piekne miejsca Mania pokazujesz, mchy cudo, kamienie tez a ludzmi nie ma co sie przejmowac miodek bardzo lubie w kuchni stosowac:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.09.2017 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Lubię twoje spojrzenie na naturę, piękne miejsca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.09.2017 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Aż mi się do lasu zachciało jechać. Teraz codziennie jesteśmy w parku, piękna pogoda i dużo spacerowiczów. W twoim pustkowiu, tylko ty i ewentualnie niedźwiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Mania a to moje mchy za domkiem i miejsce moje najulubiensze, tam gdzie bede kiedys mieszkac gdzies mam inne fotki gdzie mech widac lepiej i to wiele rodzajaow ale pod reka tylko takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.09.2017 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Tar mierzeja? o której mówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 tak bylismy tam w ub. tygodniu dwa razy i chyba cos znalazlam ale na pewno nie bardzo mnie stac chyba wysle jutro podatek od marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2017 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 TAR, pościagałabym te kamienie do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 musialabym koparke najac, to olbrzymy siedzace w ziemi, ten w bajorku niedostepny. zreszta ja mam na ogrodzie pelno takich glazow jeszcze nie ulozonych i tylko mi na razie przeszkadzaja w sadzeniu i mezatego co chwile wolam by je przesunal w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.09.2017 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 piekne te kamienie ale gdzie masz ten strumyk????? a las bombowy, iglasty to drzewa stoja w mchu, zarabiste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 kawalek dalej w lesie za domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.09.2017 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 strasznie walczylam o te tulejki zeby nie zniszczyc az sie zdziwilam ze M nie powiedzial ze mam nawalone i kamienie kaze mu zwozic, ale tulejek nie popsul, kamien jednak sie okazal bardzo ciezki. Ustawiac go bede na wiosne jak wrocimy, narazie lezy pod drzewem. rano spalilismy troche lisci, nie chcialo mi sie do lasu wynosic, pozbieralismy kartony i popalilismy, powoli zbieram co ma do domu jechac, zostalo 12 dni na weekend M jeszcze buduje cos tam na drzewo, troszke nam zostalo chyba nie spalimy, zostanie na przyszly rok, ale trzeba wieksze bo chcemy cala ciezarowe zamowic na spole z Rickiem zeby na caly sezon bylo. A poki co dzis znow musze do domu jechac, jutro albo w sobote wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.09.2017 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 a wiesz TAR, w Plsce na ogrodzie mam strumyk, wyplywa z ziemi , spod gory, przeplywa wszerz ogrodu i wpada pod ziemie. robiam tam za dziecka cmentarz muchom z wielkich upalow spadek niesamowity, dzis taka zimnica ze musialam ogrzewanie wlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Zbliżenia tych mchów wyglądają jak las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2017 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Mania, normalnie obsmalam sie teraz z tymi muchami, tez bylas szajbnieta jak ja. ten strumyczek kawalek dalej zmienia sie w mala rzeczke a potem solidna rzeczke do mlyna. kiedys jak bede w mlynie to wam zrobie fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.09.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 mech jak gwiazdki to płonnik:http://c8.alamy.com/comp/DT00TA/hair-moss-polytrichum-formosum-=-polytrichastrum-formosum-normandy-DT00TA.jpg białe to chrobotki - czyli grzyby w symbiozie z glonami. te "trąbki" to być może chrobotek strzępiasty Na jednym ze zdjęć jest też chyba rokietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2017 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 U mnie w lesie podobne rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts