mania1220 30.09.2017 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Pestka czasem cos wyjdzie w zyciu jasne ze sie pochwale to z wczoraj, Mlody powiedzial ze runway byl olbrzymi - fakt nie widac calego zaraz po wystepach gdzies wygrzebal,mowia ze szata nie zdobi czlowieka? zawsze mowilam ze ZDOBI i moze cuda zadzialac, Mlody jak idiot wyglada , jest pierwszy, zwroccie uwage na sandalki (babskie???) chyba szorowal palcami, he he musze sie zapytac czy kazali zgolic nogi. powiedzial ze byl jakis crazy designer. tak sie bidok bal bo mieli przesiewke robic i nie wiedzial czy go wybiora czy odzuca, ale wybrali, a na koniec wybrali jego i drugiego modela i postawili kolo designera tfu, projektanta jak robili wywiad i Mlody mowil ze wszyscy z VIP strzelali foty. Pamietacie Brooke? jego ex. Ona tez modelka. Dostala ostatnio 3 propozycje kontrakow - Toronto, Las Vegas i.....Milano. Co za durna pinda!!! odzucila Milano!!! wybrala Toronto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.09.2017 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 zapomnialam napisac....moj Mlody to skorka sciagnieta z mojego dziadka, czyli jego pradziadka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.09.2017 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 wyszperal na necie jeszcze jedno ze soba faceci w sukienkach az sobie mojego M wyobrazilam w takim ubraniu, nie nie da rady, bo bym sie posikala ze smiechu aha, pytalam - kazali mu zgolic nogi a sandaly nie byly za male ale za luzne i mu sie zsuwaly, ma waskie stopy jak ja ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2017 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 co za mać wstretna z synka sie nabija ale ciacho przystojne pomijajac szate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.09.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Brooke już ex? To ja się zachwycałam tą fotką jak przed kominkiem na dywanie spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.09.2017 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 TAR ano ciacho, dziekuje Mika tak wyszlo ze ex, wrocila do swojego ex, ale mieszka z mamusia kota zabrala ale dobrze bo byl wariat. Mlody sobie nowego sprawil czarny diabelek z bialymi skarpetkami jak moj Manius. Ale jest w pozadku, utrzymuja ze soba kontakt , nawet do mnie napisala jak musialam uspic seniora bardzo mile to bylo. Bo np. mojej kolezani w Montrealu syn w tej samej sytuacji - laska go zucila, jej Mlody do domu wrocil, zostawil jej mieszkanie, meble, a na meczu ostatnio 5x kolo nich wszystkich przeszla i ani czesc ani pocaluj mnie w duuuu, jak kolo powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.09.2017 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Miałam pisać co innego, ale Twój syn mnie z rytmu wybił :) A co do bałaganu i różnych rzeczy walających się po ogrodzie to mój codzienny widok, na całe szczęście mam już dużą część tej strony ogrodu obsadzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2017 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 (edytowane) Joana a w niedziele znaczy jutro, znaczy w Polsce juz dzis ma jakis goth pokaz na wybiegu, ciekawe jakie ciuchy beda, byl juz na przymiarce. I sie szykuje do nastenych fotek do swojego porfolio. Jak mi miesiac temu przyslal paczke to siedzialam caly dzien - prawie 800 zdjec Edytowane 1 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2017 01:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 (edytowane) a teraz z innej paczki.... Fioletowa sypialnia, ktora bedzie dla Natki jak przyjezdza, myslicie ze jej sie spodoba???? jeszcze sie zastanawiam nad tym stolikiem, ale reszte juz mam, dzis kupilam jej lozko (siedzac w lesie) Jak Princess to Princess pokuj nie jest duzy, nie chce zawalac lozkiem wiec pojedyncze bedzie. Normalnie jak sofka a do spania tylko poduszki sie sciaga nowiutkie wygralam na aukcji. Chyba jej sie spodoba, myslicie??? mam jeszcze gdzies obraz, a dokladnie obraz na plotnie, zrolowany, na rame trzeba nalozyc, tez we fioletach. Nie pamietam co ale chyba jakis kwiat? Musze poszukac. Edytowane 1 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2017 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 (edytowane) o maj got jak dzieci w piaskownicy a pozostale to masz leb na karku i nie dasz sobie na niego wlezc, masz wlasne zdanie i czesto inne niz reszta a ludziom to nie pasuje. najlepiej jak barany beczec jednym glosem ;)wiesz jak mowia, indywidualistom w zyciu jest trudniej ale rozumiem ze ty masz to w glebokim niepowazaniu? bo ja bym miala:lol: A ja mam wrażenie, że to problemy pierwszego świata. Nie ma głodu, większego braku pieniędzy, zagrożenia wojną, więc sobie wymyślają problemy z dupy. W uboższych krajach ludzie nie mają po prostu zbyt wiele czasu na głupoty. Mnie przy takich brudasach włączyłby się patriotyzm i wywiesiłabym flagę polską by wiedzieli, że jak czysto i porzadnie to u emigranta a nie rodowitych Kanadyjczyków. Edytowane 1 Października 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.10.2017 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Elfi a byla chyba moda kiedys w Polsce na krasnae w ogrodkach, jakbym tak ustawila ich z 20 naokolo i kazdy by flage trzymal to dopiero bym narobila sluchajcie, to co Mlody mial na sobie okazalo sie nie sukienka a spodenkami zdjecia do gazety poszly z moda i Mlody dostal jedna fotke jak maszeruje na cala strone, ja patrze a to spodenki, ale musze przyznac - dlugie zgrabne nozki to ma po mamusi wczoraj M przygotowal plandeke do zawiniecia domku, na nastepny rok kupimy rekaw. Mloda pokazala Natce lozko i co w pokoju bedzie, Natka odrazu chciala przyjechac i jak wytlumaczyc 4 latce ze po lozko trzeba dopiero jechac i jej pokuj narazie to skladzik i nie bedzie zrobiony dopoki podlog sie nie skonczy i dopoki M na dol sie nie przeniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2017 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Niezły jest ten twój potomek. Jak się ten projektant nazywa, którego ciuchy pokazywał. Chciałam zobaczyć na youtubie, bo są filmy i nie wiem czyjego pokazu szukać.Czytałam wcześniej, ale ja ciągle jak pusta dętka, a sobotę miałam taką, że wczoraj chodziłam na rzęsach. Ciągle mnie choróbsko trzyma, a musiałam być nie dość, że na wysoki połysk, to jeszcze twardą ręką trzymać ludzi przygotowujących koncert i odwalić kawałek roboty fizycznej przy dekoracjach sceny. A potem jeszcze mieliśmy drugi koncercik. Tym razem już tylko towarzysko. Do domu wróciliśmy po północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.10.2017 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Mlody powiedzial ze to jakis crazy designer, mowil mi imie ale zapomnialam. Wczorajszy pokaz byl lepszy, cos co ja lubie. Niestety nie mam wiele bo Mlody dzis w pracy, powiedzial ze poszuka potem W kazdym badz razie pokaz jest teraz ale to na 2018 rok juz. no i..........jak mi dzieciaka wymalowali to peruka i super Drag Queen , on idzie drugi, w tym poncho, jak sie mi uda filmik z jego facjata wkleic to wkleje Pestka ten designer ma fajne ciuchy i wiele z nich bym przytulila I meskie i kobiece robi. U niego na stronie nie ma pokazu z wczoraj jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.10.2017 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 a tu sie mlody zalapal na glownej stronie po raz drugi , z piatku nozki zgrabne po mamusi, a M zawiedziony bo ani krzty z niego ani jego rodziny he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.10.2017 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 a tak w ogole bylismy dzis w domu, a ze szybko sie uwinelismy z zalatwianiem co mielismy zalatwiac pojechalismy po dywan. Wypatrzylam go jakis tydzien temu i mi spasowal do mojej zlotej lawy, no i koniec koncow nie tylko dywan ale i kanape do TV pokoju kupilismy to na nogi rozkladane ma jeszcze z drugiej strony. Tak wiem, nie podoba sie wam, ale to nie jest kanapa do salonu, to jest specjalna kanapa do TV pokoju juz kiedys ja pokazywalam jak i inne fotele do takich pokoi. a dywan ten co tam lezy, tylko mniejszy wzielam bo nie chce zaslaniac duzo podlogi zostalo kupic M lozko i mi sofke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.10.2017 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 (edytowane) :rotfl: Edytowane 2 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.10.2017 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 nie wiem czemu upitolilo, bylo 6 sekund Drag Queen jak ta lala przerobione eh, na telefonie mam super jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.10.2017 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Popatrzę w dzień na kompie. Tablet udaje, że nie da się otworzyć pliku. Nie mogę zasnąć, tak mnie kaszel męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2017 ja nie widze pliku wcale kanapa fajna tylko mnie dziwi ze ze skory, bo kiedys pisalas ze nie lubisz skorzanych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.10.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Gratuluję syna modela U mnie wszystko się otwiera, aż dziwne, bo często było odwrotnie. Kanapa do jaskini M, pewnie dlatego skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts