Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Pestka :lol2: czasem cos wyjdzie w zyciu :p

jasne ze sie pochwale

WOJCIK_Damian-568.jpg

IMG_2266.jpg

IMG_2267.jpg

to z wczoraj, Mlody powiedzial ze runway byl olbrzymi - fakt nie widac calego

IMG_2262.jpg

zaraz po wystepach gdzies wygrzebal,mowia ze szata nie zdobi czlowieka? zawsze mowilam ze ZDOBI i moze cuda zadzialac, Mlody jak idiot wyglada , jest pierwszy, zwroccie uwage na sandalki (babskie???) chyba szorowal palcami, he he musze sie zapytac czy kazali zgolic nogi.

IMG_2263.jpg

powiedzial ze byl jakis crazy designer.

tak sie bidok bal bo mieli przesiewke robic i nie wiedzial czy go wybiora czy odzuca, ale wybrali, a na koniec wybrali jego i drugiego modela i postawili kolo designera tfu, projektanta jak robili wywiad i Mlody mowil ze wszyscy z VIP strzelali foty.

Pamietacie Brooke? jego ex. Ona tez modelka. Dostala ostatnio 3 propozycje kontrakow - Toronto, Las Vegas i.....Milano. Co za durna pinda!!! odzucila Milano!!! wybrala Toronto :o

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wyszperal na necie jeszcze jedno ze soba

IMG_2269.jpg

faceci w sukienkach :p

az sobie mojego M wyobrazilam w takim ubraniu, nie nie da rady, bo bym sie posikala ze smiechu :rolleyes:

aha, pytalam - kazali mu zgolic nogi a sandaly nie byly za male ale za luzne i mu sie zsuwaly, ma waskie stopy jak ja ha ha

TAR ano ciacho, dziekuje :p

Mika tak wyszlo ze ex, wrocila do swojego ex, ale mieszka z mamusia :cool: kota zabrala ale dobrze bo byl wariat. Mlody sobie nowego sprawil :D czarny diabelek z bialymi skarpetkami jak moj Manius. Ale jest w pozadku, utrzymuja ze soba kontakt , nawet do mnie napisala jak musialam uspic seniora :sick: bardzo mile to bylo.

Bo np. mojej kolezani w Montrealu syn w tej samej sytuacji - laska go zucila, jej Mlody do domu wrocil, zostawil jej mieszkanie, meble, a na meczu ostatnio 5x kolo nich wszystkich przeszla i ani czesc ani pocaluj mnie w duuuu, jak kolo powietrza.

Joana :p

a w niedziele znaczy jutro, znaczy w Polsce juz dzis ma jakis goth pokaz na wybiegu, ciekawe jakie ciuchy beda, byl juz na przymiarce.

I sie szykuje do nastenych fotek do swojego porfolio. Jak mi miesiac temu przyslal paczke to siedzialam caly dzien - prawie 800 zdjec :sick:

Edytowane przez mania1220

a teraz z innej paczki....

Fioletowa sypialnia, ktora bedzie dla Natki jak przyjezdza, myslicie ze jej sie spodoba????

pjimage_2.jpg

jeszcze sie zastanawiam nad tym stolikiem, ale reszte juz mam, dzis kupilam jej lozko (siedzac w lesie)

e96b385c-4b29-4ca8-9baf-042b23d890a7_fullsize.jpg

Jak Princess to Princess

pokuj nie jest duzy, nie chce zawalac lozkiem wiec pojedyncze bedzie. Normalnie jak sofka a do spania tylko poduszki sie sciaga

nowiutkie wygralam na aukcji. Chyba jej sie spodoba, myslicie???

mam jeszcze gdzies obraz, a dokladnie obraz na plotnie, zrolowany, na rame trzeba nalozyc, tez we fioletach. Nie pamietam co ale chyba jakis kwiat? Musze poszukac.

Edytowane przez mania1220

o maj got :o jak dzieci w piaskownicy :rolleyes:

a pozostale to masz leb na karku i nie dasz sobie na niego wlezc, masz wlasne zdanie i czesto inne niz reszta a ludziom to nie pasuje. najlepiej jak barany beczec jednym glosem ;)wiesz jak mowia, indywidualistom w zyciu jest trudniej :lol2: ale rozumiem ze ty masz to w glebokim niepowazaniu? bo ja bym miala:lol:

A ja mam wrażenie, że to problemy pierwszego świata.

Nie ma głodu, większego braku pieniędzy, zagrożenia wojną, więc sobie wymyślają problemy z dupy.

W uboższych krajach ludzie nie mają po prostu zbyt wiele czasu na głupoty.

Mnie przy takich brudasach włączyłby się patriotyzm i wywiesiłabym flagę polską by wiedzieli, że jak czysto i porzadnie to u emigranta a nie rodowitych Kanadyjczyków.

Edytowane przez Elfir

Elfi a byla chyba moda kiedys w Polsce na krasnae w ogrodkach, jakbym tak ustawila ich z 20 naokolo i kazdy by flage trzymal to dopiero bym narobila :lol2:

sluchajcie, to co Mlody mial na sobie okazalo sie nie sukienka a spodenkami :D zdjecia do gazety poszly z moda i Mlody dostal jedna fotke jak maszeruje na cala strone, ja patrze a to spodenki, ale musze przyznac - dlugie zgrabne nozki to ma po mamusi :lol2:

wczoraj M przygotowal plandeke do zawiniecia domku, na nastepny rok kupimy rekaw.

Mloda pokazala Natce lozko i co w pokoju bedzie, Natka odrazu chciala przyjechac i jak wytlumaczyc 4 latce ze po lozko trzeba dopiero jechac i jej pokuj narazie to skladzik i nie bedzie zrobiony dopoki podlog sie nie skonczy i dopoki M na dol sie nie przeniesie :cool:

Niezły jest ten twój potomek.

Jak się ten projektant nazywa, którego ciuchy pokazywał. Chciałam zobaczyć na youtubie, bo są filmy i nie wiem czyjego pokazu szukać.

Czytałam wcześniej, ale ja ciągle jak pusta dętka, a sobotę miałam taką, że wczoraj chodziłam na rzęsach.

Ciągle mnie choróbsko trzyma, a musiałam być nie dość, że na wysoki połysk, to jeszcze twardą ręką trzymać ludzi przygotowujących koncert i odwalić kawałek roboty fizycznej przy dekoracjach sceny. A potem jeszcze mieliśmy drugi koncercik. Tym razem już tylko towarzysko. Do domu wróciliśmy po północy.

Mlody powiedzial ze to jakis crazy designer, mowil mi imie ale zapomnialam.

Wczorajszy pokaz byl lepszy, cos co ja lubie. Niestety nie mam wiele bo Mlody dzis w pracy, powiedzial ze poszuka potem W kazdym badz razie pokaz jest teraz ale to na 2018 rok juz.

no i..........jak mi dzieciaka wymalowali to peruka i super Drag Queen ,

on idzie drugi, w tym poncho, jak sie mi uda filmik z jego facjata wkleic to wkleje

Pestka ten designer ma fajne ciuchy i wiele z nich bym przytulila :rolleyes: I meskie i kobiece robi. U niego na stronie nie ma pokazu z wczoraj jeszcze.

a tak w ogole bylismy dzis w domu, a ze szybko sie uwinelismy z zalatwianiem co mielismy zalatwiac pojechalismy po dywan. Wypatrzylam go jakis tydzien temu i mi spasowal do mojej zlotej lawy, no i koniec koncow nie tylko dywan ale i kanape do TV pokoju kupilismy

IMG_1965.jpg

IMG_2294.jpg

IMG_1966.jpg

to na nogi rozkladane ma jeszcze z drugiej strony. Tak wiem, nie podoba sie wam, ale to nie jest kanapa do salonu, to jest specjalna kanapa do TV pokoju juz kiedys ja pokazywalam jak i inne fotele do takich pokoi.

a dywan ten co tam lezy, tylko mniejszy wzielam bo nie chce zaslaniac duzo podlogi

IMG_1967.jpg

zostalo kupic M lozko i mi sofke.