TAR 26.10.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A jak bym tak takie samosiejki, wykopała i przesadziła do ogrodu? Da sie je jakoś w miarę w ryzach utrzymać? wszystko sie da, moja tez tak sadzona wiosna, kupilam patyka z gołym korzeniem za 1 lub 1,5 złotego w szkolce i nie wierzylam ze sie przyjmie a rosnie przepieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 ja na swojej nie mialam ani jednej mszycy, nie byla tez taka rozlozysta jak ta na zdjeciu moj ojciec wykopal brzoze i osike z lasu, przyjely sie i rosna jak glupie, idzie jesien jak zleca liscie idz i wykop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 (edytowane) Fusion Mineral paint - Midnight Blue Joana farba przyszla jeszcze mi pozyczyli dobrej zabawy przy malowaniu oprocz kolorow tych co widac w malym zadku nad metalicznymi widac dodatkowe - moga mieszac do 32 innych odcieni to co? ide malowac te nieszczesne stoliki Edytowane 26 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.10.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Piękny ten kolor jest! Ciekawa jestem jak z wydajnością, koniecznie powiedz Mania jak w praktyce ta farba, jeszcze masę rzeczy mam do zrobienia w domu, więc kto wie, co przemaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 no wlasnie zobaczymy, nie mam coli ale taka sama puszka jest, puszka ma 340 a farba 500 tu juz prawie wyschnieta pod swiatlem, swiatlo z gory swieci a tu wynioslam na zewnatrz w domu patrzac na dzwiczki, przod itp wiadomo bedzie inaczej widac, tak samo jak sie juz wosk nalozy no to pobaiwe sie dzis, zobaczymy nad czym tak pieja i czy warto bylo. farba podobno sama sie poziomuje ide szukac papieru sciernego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 i nie malowalam pedzlem ani walkiem tych kawalkow, oderwalam z wieczka co bylo zakljone i przejechalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.10.2017 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 tutaj mam taki problem z tym skodem, jak pociagne prosto od schodow wychodzi taki zab Twój pomysł jest jak najbardziej OK. Po prostu przy takim układzie, gdyby zależało ci na płytkach, ten "ząb" nie rzucałby się w oczy. A gdybyś w przyszłości chciała zrobić tam jadalnię to możesz wyciągnąć ściankę z karton-gipsu i zrobić od strony pokoju jakby wnękę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 zle zdjecie mi zrobic mam bardzo jasno w kuchni bo swieci jak durne, zamkalm shutters ale i tak dalej jasno poki co, dwie warstwy suche juz i widze ten poblysk lekki i juz wiem ze moja komoda w sypialni nie ma wosku na sobie wosk zalecali na ciemne kolory, pewno poglebi ten kolor. Joana bardzo fajnie sie kladzie, wydajna faktycznie jest - a wdomu nie czuc farby, na wyspie w kuchni maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Elfi, zebys wiedziala ze myslalam o tym , o tej sciance Powiem Ci tak - ciaglosc podlogi mi ja wydluza, chce tez wiekszy dywan a nie chodniczek bo sie mi to poprostu podoba. Podloga by sie zlala z od strony biblioteki i od strony jadalni w calosc. Jednoczesnie nie chce podlogi zniszczyc sola i piachem - nikt by nie chcial, a na takiej ciemnej widac bardziej ryski i zniszczenia niz na jasnej. Jutro przychodzi ten drugi dywan ciemniejszy to wyciagne jeszcze raz deski i zobaczymy. Na szczescie najpierw robimy podloge w jaskini wiec jeszcze mozemy troche walkowac ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.10.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Powiesz mi jak skończysz ile Ci zostało farby, a wosk masz jakiś ciemny, czy bezbarwny? No i kolor u mnie wygląda jak grafit, to samo dziewczyny na moje drzwiczki mówiły, a u mnie na żywo ewidentnie granat. A co z blatem robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 wosk jest przezroczysty, wklejlam go dzis rano razem z farba ale zrobilam test z woskiem i farba lepiej wyglada, mam nadzieje ze widac cos pstryklam z lampa, widac teraz kolorek mam andzieje - wosku nie ma niej jeszcze i roznica w kolorach, patrzec na te turkusu nie moglam no i rzezbienia sie zgubily bo sie mi nie podobaly ide malowac drugi i zobaczymy ile zostanie tej farby, postawie potem u siebie w sypialni i zobacze czy granat pasuje bo tam mam te same stoliki, kto wie, moze bedzie lepiej niz czarne albo ten szary pebble co mam na komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 gore zostawiam taka jak jest bo ma super wutrzymaly lakier, ale jeszcze zobacze jak w pokojach postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 w tyl zwrot - Joana - nie moge tego uchwycic z lapma czy bez bo wychodzi inaczej, ale kolor jest obledny, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.10.2017 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Czyli mi by się też podobał, bo to chyba jest taki głęboki zimny granat. Też se kiedyś coś ta farbą maznę. Widać Mania różnice z woskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 dlatego widac czasem grafit na zdjecach bo zimny granat druga wartstwa na drugch szufladkach, terrorysta czarny to widac roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 maja tez jasniejszy Liberty Blue po lewej ten co maluje, po prawej Liberty a w srodku pol na pol oba wymieszane - ja roznicy nie widze mieszanka pomalowala w srodku a tu jest Liberty sam - balabym sie go kupic Wole ten Midnight wyglada jak Hemnesa stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.10.2017 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 U nas nie ma takiego wyboru kolorów, a powiedz Mania ile ona u Was kosztuje? U nas 90 zl za ten słoiczek co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 z podatkiem 27$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.10.2017 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No to jakiejś kolosalnej różnicy nie ma, biorąc pod uwagę, że to wasza farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 dokladnie, az dziwne nie? to chyba dobrze, bo przewaznie straszny rozstrzal w cenach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts