mania1220 13.11.2017 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 tak na szybko zanim M wytnie deske na wylotto jest plytka na sciane i to jest kurna marmur , zastanawiamy sie na nim zamiast tych lupkowych, ale te wieksze formaty. Na zdjeciu sa dwa. Mozna tez wymieszac.Obok byl bialy jeszcze, szkoda ze nie cyklam. Po drodze w sobote po Mlodego zajechalismy sprawdzic czy co nowego nie maja i rozejrzec sie za plytkami do lazienki a plan jeszcze co sie zmienil - kolo wejscia nie bedzie zadnych plytek, samo drewno, a pod dywanem bedzie nieprzemakalna podkladka.nie chce sie M ciac kafli podejrzewam. nie spie od 6 ran ale musialam 2hr poczekac az M wstanie, niedawno zaczelismy, musial poobcinac przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2017 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Zostawcie czarne, PLEASE. Te szare będą banalnie wyglądać na dole. Kanapa jest po byku i musi dostać przeciwwagę na kominkowej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2017 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na pewno na ścianę. Może to na tę kominkową, co Mania pisała, że kolor za ciemny. A skoro o ścianie... Myślę, że kolor do zmiany, bo podłoga mimo, że czekoladowo-szara, to jest ciepła, a ściany zimne, aż w zielen wpadają. Zostawiłabym szare, ale może ciut jaśniejsze i troszkę bym kolor ociepliła. jaki zielony:eek: u mnie na monicie piekny grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2017 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 TAR, grafit to masz np. RAL 7024 albo zbliżony.Ten maniowy jest złamany czymś, że świeci mi w zieleń. Kolory, gdy ze sobą sąsiadują, wizualizują całkiem inne odcienie, niż gdy patrzy się na nie w neutralnym otoczeniu.Podloga jest ciepła i to co na ścianie wydaje się być przy niej zimne. To nie jest fajne zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Mam dwa monitory kalibrowalne do grafiki. Trzymają kolory. Muszą, bo bym nie zarobiłą na tym co robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.11.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Właśnie, miałaś pokazać co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2017 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Pestka, wiedziałam ,że mi wzrok siada, ale że aż tak??? Nie widzę zielonego A zapomniałam powiedzieć, że mój by zaślinił Wam Mania całą podłogę na widok tej kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.11.2017 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 ława - nie lepiej dwie zamiast jednej długiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Elfir ma świetny pomysł. 2 a nawet 3 mniejsze. Będzie wygodniej podchodzić do kanapy, zamiast omijać „jamnika” A może duże pufy, takie żeby nogi położyć, albo dużą tacę postawić. Joana, wzrok ci nie siada, masz po prostu taki monitor. A... i to nie jest zielony – zielony, tylko takie „zadymienie” w kierunku. Mmikka, o pracę ci chodzi... to mam wreszcie ciekawie. Wymyślam wzory na tkaniny, z których szyją ciuchy. Znowu przyszło mi się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Pestka super robota ci się trafiła, ciekawa bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2017 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 pufa w materiale z M sie nie sprawdzi niestety, zaraz by stawial obok i uswinil. Ale dwie lawy dobry pomysl, nie wpadlam na to. Caly czas myslalam o wykorzystaniu nog od granitowej lawy ale M i tak mowil ze nie zadziala bo kazdy blat sie wygnie od dlugosci wiec powiem mu o dwoch farby na scianach, jasna szara i grafit sa na bazie niebieskiego, na monitorze z ta szarawo-brazowa podloga sie wydaja zielonkawe, wiem, widzialam to. Ale tylko na zdjciach, na zywo tego nie widac. narazie zobacze jak wyjdzie jak ustawie kanape i dywan ktory jest jasny, jak cos to przemaluje. I tak mam lan na ta sciane. A to wiae sie z rozebraniem calego kominka. Rick zaczal byc sloppy, trzeba bylo rozbierac kawalek podlogi bo sie dorwal do pistoleta jak M cial no ale sie nie odezwalam bo dzis byl wielki krzyk jak sie dowiedzial ze kuchnia biala a wyspa brazowa bo "tak sie nie robi, ja sie nie znam, on jest lepszy designer"...ok, sie nie odezwalam. Whatever Rick. zaczyna sie to samo so w lesie bylo?? oby nie bo i tak mam nerwy zszargane tym remontem i brudem, kurzem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2017 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Joana, M sie smial o powiedzial ze zaprasza na senas i piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2017 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 No, super wreszcie mam trochę zabawy, a nie tylko ślęczenie z miarką w oczach. Firma jest na rynku od 4 miesięcy, więc dodatkowy atut, bo fajnie jest uczestniczyć w czymś, co rusza dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2017 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Mania mojemu seans i piwko dwa razy nie trzeba by było powtarzać. Pomysł z dwoma albo trzema ławami, stolikami jest fajny. Kilka osób siedzących przy kanapie nie będzie miała problemu z przeciskaniem się, kiedy będzie chciało zrobić sobie miejsce na kolejne piwo Pestka, będziesz mogła nam co nieco pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Mojego jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2017 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 ucieklam i nie patrze, przeciagaja lodowke na nowa podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.11.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Pestka, tkaniny ubraniowe czy obiciowe? Mania, strzelisz jeszcze dzisiaj fotkę nowej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Ubraniowe, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby przynajmniej niektóre wzory wykorzystać na obiciówkach i tkaninach dekoracyjnych. Na razie są ubrania dla dorosłych. Będą też dla dzieci niedługo. Najciekawsze, że każdy ciuch może być jeden, niepowtarzalny, bo oczywiście za dopłatą, klient może to sobie zastrzec. Mania, fotki koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2017 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 wlasnie im obiad dalam, zostaly 4 rzadki i beda wsuwac lodowke, mam nadzieje ze dzisiaj to bedzie, znaczy dla mnie dzisiaj, ale u Was nie wiem? musze jeszcze podloga sprzatnac i umyc - cala w lapkach, manius wnosi z dworu. Jutro M pracuje wiec chca jak najwiecej dzis zrobic , zostanie biblioteka o kolo drzwi, nie wiem ile zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2017 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Joana , meza na piwko?? mysleli ze ida na dol sie schowac i piwa sie napic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts