nowaczka 08.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jak miło jest czytać to forum. Dziękuję i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 08.03.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jestem pod wrażeniem. Dziękuje za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.03.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 I ja ślicznie dziękuję za życzenia pomyśleć że niektórzy chcieli zlikwidować ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 08.03.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Wszystkim odważnym i męskim męźczyznom ... Dziękuję za życzenia! Tomek 1950 - jest i moje imię....dziękuje. Pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.03.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jak miło jest czytać to forum. Dziękuję i ja. Mysle, ze wszyscy calej Redakcji dziekujemy za ten konkurs, za Forum, a wszystkim Paniom z Redakcji Muratora zayczymy "sto lat!" na Dzien Kobiet, nawet jesli mowia, ze nie obchodza albo, ze to malo wazne swieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 08.03.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Wszystkim Paniom z forum spełnienia marzeń z okazji Dnia Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarenka 08.03.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Balet imion... Balet imion.Widzę jego mieniącą się wszystkimi kolorami fantasmagorię.Natalia, Eulalia, Blanka, Adelaida, Amelia, kobiety o śnieżnych imionach, wdzięczą się i wyginają opływowe ramiona jak łabędzie szyje.Biała Liliana; bardzo biała, aż błękitem zalatująca, Magdalena.Wstążkami gazy, które przypominają smugi po zachodzie słońca, ewolują w tańcu fiołkowo- i róźano- imienne piękności: Hortensja, Halina, Waleria, Malwina, Renata, Armida, Wioleta, Wiolena.Między nimi najróźowsze: Maria, Roksana, Marta i Rozyna, rozsypują płatki malw i róż szlachetnych.Nagle, jak ćmy czarne, nadbiegają: Carmen, Kleopatra, Alexandra, Judyta, Koleta, Klementyna, Leona.Zawirowały nocą, żałobne, karymi dżetami połyskując, i znikły, ścieląc po ziemi w ukłonach czarne, strusie pióra wachlarzy.Po czym, jak wschodzące słońca, rozźółciły scenę dziewczęta złociście nazwane, słońcem chrzczone: Małgorzata, Dorota, Wanda, Petronela, Anna i Cecylia.Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników pozbierały na kolanach puszyste i jak zmierzch zadymione: Sabina, Salomea, Sonia oraz srebrną lamą sukni pod szarym welonem przeświecająca Mieczysława.Seledynowe jak ponowa:Stefania -Józefina -Zenaida -Esmeralda - roznosiły, w przerwach, pomiędzy widzów, zielony nastrój miętowy, pistacjową orszadę i rozpylały leśną wodę... /Maria Pawlikowska-Jasnorzewska/ Na życzenia dziś drodzy Panowie czekają wszystkie te kobiety.. więc do dzieła, dzień jeszcze trwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zutewa 08.03.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jest bardzo przyjemnie, kiedy wszyscy są dla siebie mili.Dlatego nie pozwólmy skłócicić płci ze sobą.Miejmy swoje zdanie i nie słuchajmy ani szowinistów damskich, ani męskich.Przeciwstawianie płci, jako potencjalnych wrogów niczemu dobreamu nie służy. Dziękuję za życzenia. Jesteście bardzo mili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.03.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Wielkie uZiabienia za dobre słowa. Niech i Wam panowie się dokładnie spełni to, czego nam ,Najpiękniejszym ozdobom tegoż Forum życzycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ja również dziękuję Bolkowi, Lolkowi i wszystkim panom, dzięki którym to święto staje się prawdziwą przyjemnością, a forum miejscem, do którego tak chętnie się wraca, POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.03.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dołączam się również do tych życzeń. Bądźcie nam drogie Panie światełkiem w tunelu budów naszych i problemów rozwiązywanych na tym forum. http://www.aluform.com.pl/images/bukiet.jpg Bukiet oczywiście - tematyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.03.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 I ja do podziękować przyłączyć bym się chciała. Aż mi się humorek poprawił, bo dokładnie przed godziną panowie z hurtowni budowlanej doprowadzili mnie byli do pasji ... Jak dobrze, że tu na Forum można jeszcze liczyć na prawdziwych, szarmanckich, romantycznych, no po prostu najfajniejszych mężczyzn na ziemi. Ponurku, serdecznie dziękuję za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.03.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Wszystkim szalenie miłym i sympatycznym Panom stokrotne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 08.03.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Oh...jak miło Ja równiez przyłączam sie do podziekowań, za tak piekne bukiety, wiersze i życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dziękuje w swoim imieniu za Wszystkie bukiety i życzenia na Forum zawsze jest miło. Panowie dziękuje jeszcze raz Pozdrawiam Wszystkich Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 08.03.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ale miło to wszystko słuchać..... Przyłączam się do do kobietek z forum i serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.03.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dziękuję Panom za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.03.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dziękujemy, dziękujemy, och, jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.03.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dla wszystkich Pan serdeczne pozdrowienia.I kasiorki drogie Panie na spełnienie marzeń budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1212xx 08.03.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Wszystkie Panie nich nam żyją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale NAJMILSZA RENIU, KRÓLOWO MA, DZIŚ 8 MARCA WIĘC : ŻYJ NAM DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE NIECH CI ŻYCIE MIŁO PŁYNIE ZAMEK ŁADNY SOBIE BUDUJ NIE ZASMUCAJ SIĘ, NIE CUDUJ BŁEDNY MAŁY RYCERZ 1212XXHERBU..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts