chmurka 08.03.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 I ja przyłączam się do podziekowań za życzenia, dziekuję wszystkim Panom, a szczególnie brzozie...pozdrawiam serdecznie Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją." Antoni Czechow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dołączam się do wszystkich życzeń, nic już mądrego nie wymyślę ponad to, co zostało napisane przez przedmówców. Wysłałbym wirtualne kwiatki, ale nie wiem jak to się robi. Dużo zdrówka i cierpliwości dla przedstawicieli płci brzydszej . Pozdrawiam wszystkie Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 08.03.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 wylogowało mnie. To byłem ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.03.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Redakcjo, a czy przewidujesz podobny watek pojutrze czyli na 40 meczennikow? Jesli tak, bede musiala przejsc jakis przyspieszony kurs wierszopisania albo wklejania obrazkow, ale mysle, ze jestem sklonna - zeby tylko uprzyjemnic zycie naszym forumowym panom w rewanzu za dzisiejszy mily dzien i urocze zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.03.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 http://www.webdesignskolan.com/photoshop/alla_bilder/roses.jpg Dziś dla KOBIET piękne kwiaty, niesie każdy- biedny i bogaty, Przyjmijcie więc z wieczora a nie z rana, Kwiatki od uwielbiającego WAS - Krystiana... Każdy facet na tym forum sympatii ma wręcz od groma, o kim zaś w wierszyku wspomnieć... problem ma egzystencjalny ... tomek1950 cały alfabet przeliterował a o YEMIOŁCE ( choć facet wspaniały), całkiem zapomniał - no i cóż z tego ???? Krystian WAM KOBIETY z serca życzy: - miłości, - uśmiechu, - kochających facetów, - wspaniałych dzieci, - wyrozumiałych szefów, - wymarzonych domów, - .... i świętego spokoju... Dla EDZI bardzo mi bliskiej, oraz jolany - wciąż tajemniczej, ślę już życzenia z serca płynące, w ten dzień szczególny bardzo gorący, Dziękuję kobietom za to, że są z nami, czy to w Redakcji, czy na budowie, inspirują, dają wyzwania, dają zadania, ....za to je kochamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Piękne życzenia, ale najbardziej podobają mi się te, żeby jak najszybciej zamieszkać we w nowym domu. DUŻA BUŚKA OD DZIEWCZYNKI DLA WSZYSTKICH CHŁOPCÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 08.03.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ten Gość wyżej to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.03.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ..... a za buźkę chłopcy dziękują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.03.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzięki Krystian za róże i za piękne życzenia Także innym Panom sredecznie dziękuję w imieniu własnym i wszystkich pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 08.03.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dziękuję i ja za morze życzliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 08.03.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzięki za życzonka, choć pogoda nie sprzyja szybkiej ich realizacji (przynajmniej tych o szybkim zamieszkaniu w nowowybudowanym domu) Pozdrówka agiszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 08.03.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Wszystkiego naj,naj,naj naszym Paniom i słoneczka na budowie jak i w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.03.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Wkleił bym bukiet pięknych kwiatów ale nie potrafię. DZIĘKUJĘ ! Ryszardzie Twoje życzenia więcej dla mnie znaczą niż jakikolwiek upominek. Ja też jeszcze nie umiem wklejać obrazków. Pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.03.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Błedny Mały Rycerzu1212xxHerbu.... Jeszcze raz dziękuję za życzenia, są dla mnie czymś więcej niż tylko życzeniami. Wszelkie dowody sympatii ze strony forumowiczów dodają mi sił do pokonywania trudności, które pojawiają się codziennie na mojej drodze. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.03.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Oj jak sympatycznie i miło się czyta ten wątek Redakcjo...gratuluję świetngo pomysłu . Dziękuję wszystkim dżentelmenom forumowym za te miłe słowa, a szczególnie tym którzy wyróżnili moją skromną osobę... Mimo różnych kontrowersji na temat tego dnia....ja bardzo lubię Dzień Kobiet.... pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Było miło szkoda, że już się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 09.03.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 chodz Gosciu do KK, tam nastroj trwa nieustannie, no i kawe z dodatkami mozna dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jutta 09.03.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 A ja myslalam, ze Murator to moja słodka tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.03.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 całkiem miłe są te chłopce, no nie?? dzięki za goździki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 09.03.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 jestem stałym prenumeratorem Muratora i właśnie dostałam prezent pocztą, dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts