pyrka 10.04.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Oj, tak, tak, żeby nie Ci wspaniali Mężczyźni....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 czy już powinnam biadolić, że znów to UFO...? czy jeszcze czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 no i kolejny miesiąc minął.... ,,,, a skrzynka pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.07.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 kolejny miesiąc i kolejny odcinek epopei Zaglądacza Do Skrzynki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 12.07.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 oj, Yemiołko, chyba zdominujesz ten watek, a pisma nie dostaniesz (szkoda by bylo, bo swietne!) moze Redakcja nie zaglada do tak starych watkow? Napisz moze wprost do p.Paplinskiego, na pewno kontakt bezposredni jest skuteczny! Pozdrawiam post-marcowo ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.07.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 oj, Yemiołko, chyba zdominujesz ten watek, a pisma nie dostaniesz (szkoda by bylo, bo swietne!) moze Redakcja nie zaglada do tak starych watkow? Napisz moze wprost do p.Paplinskiego, na pewno kontakt bezposredni jest skuteczny! Pozdrawiam post-marcowo ma i to nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 12.07.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 no to chyba masz przechlapane A moze zapytaj droga Redakcje, czy w zamian (bo moze juz sie naklad pisma wyczerpal?) nie moglabys dostac np parasola od deszczu albo kubka do lapania lez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.09.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 no to chyba masz przechlapane A moze zapytaj droga Redakcje, czy w zamian (bo moze juz sie naklad pisma wyczerpal?) nie moglabys dostac np parasola od deszczu albo kubka do lapania lez... ech, tak bardzo chciałam przekartkować tę inspirację ogródkową... a tu pół roczku minęło... I NIC!!!! niedługo nowy KonkursNaDzieńKobiet, fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.12.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 hmmm, kolejne konkursy redakcyjne, już mikołajki....chwilowo chyba jednak nie wezmę udziału, poczekam sobie wciąż spokojnie na obiecany prezencik prokobiecy [czymże jest te 9 miesięcy w skali wszechświata... szybko płynie ten czas, no nje?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 02.12.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 yemiołka, nie badz taaaaaka. daj szanse Redakcji! Tak w ramach adwentowego godzenia sie z bliznimi i ze swiatem Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 07.03.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.03.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Jak zwykle wszędzie się spóźniam i tym się, niestety, wyróżniam Czy nie zachowam się bezczelnie, gdy złożę spóźnione Pani Redaktor Naczelnej? http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/krokusy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.03.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 nie doczekałam się nawet w rocznicę może za to przynajmniej wygram konkurs na forumowicza najdłużej oczekującego na obiecankę - cacankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.05.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Zważywszy, że wysyłamy upominki za potwierdzeniem odbioru, przyczyna jest jedna: brak adresu. Reklamacje przyjmujemy, prosimy o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.05.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Zważywszy, że wysyłamy upominki za potwierdzeniem odbioru, przyczyna jest jedna: brak adresu. Reklamacje przyjmujemy, prosimy o adres. hehehe, mogę nawet przesłać priv z adresem z zeszłego roku - znalazłam go w skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marciosss 08.03.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jestem tu nowy i chciałem napisać życzonka dla mojej kobietki Może wygram i Redakcja podeśle jej jakiś fajny upominek Wszystkiego najlepeszego kochanie, słodkich wrażeń w dzisiejszym dniu misiu pysiu Żebyś zawsze była taka jaka jesteś.... Moją małą kobietką :* Nie zmieniaj się-nie warto, przecież dobrze nam razme Już nie mogę się doczekać aż wrócisz do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegaz98 06.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Z okazji dnia kobiet życzę wam drogie panie zbierania z życia tylko najlepszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń.Nieba na ziemi namiastki i z nieba cudnej,błyszczącej gwiazdki. Najbardziej te życzenia chcę złożyć użytkowniczce o niku eliza88 ze względu na jej post http://forum.muratordom.pl/czym-sie-rozni-kobieta,t125468.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.03.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Z okazji dnia kobiet życzę wam drogie panie zbierania z życia tylko najlepszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń.Nieba na ziemi namiastki i z nieba cudnej,błyszczącej gwiazdki. Najbardziej te życzenia chcę złożyć użytkowniczce o niku eliza88 ze względu na jej post http://forum.muratordom.pl/czym-sie-rozni-kobieta,t125468.htm a ja życzę zajęć ciekawszych niż mnożenie samowspierających się nicków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 25.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A dziś Katarzynki imieninki mamy . Wszystkim Paniom io tym imieniu najlepsze zyczenia w ten śnieżny dzionek a poniższy słonecznik niech Wam przypomina te wspaniałe chwile gdy słoneczko swieciło zewsząd wkoło, było ciepło i wesoło..... http://www.math.iupui.edu/~mmisiure/kwiaty/nachylek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wysokieszpilee 03.03.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mamo mamo ukochanaProszę nie smuć się od ranaDzisiaj święto przecież TwojeWkładaj szpilki oraz strojeUsta na czerwono zróbDobre wino sobie kupOtwórz furtke przetrzyj tropyJa już widze idą chłopyNiosą kwiaty i łakocieZapłacili za to krocieŻycze tobie tak codziennieBys kochana była niezmiennie wysokieszpilee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts