szczukot 17.06.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 No i mam pierwszą wpadkę po wykończeniowcach. Źle założyli kibelek do geberita", i wyciekala woda lecdaca do splukiwania. Stelaz zabudowany plyta i kaflami. Z drugiej strony na scianie (tak z 1 m2) zauwazylem, wilgoc i kilka szarych plamek : grzyb/plesn. Trwalo to z 3 miesiace zanim to wyszlo. Kibelek zdjalem i nie wiem co teraz dalej z tym robic. Pruc zabudowe ? Skuwac od tylu ze sciany tynk ? Wody wyciekalo na tyle malo, ze nigdzie na suficie nizej sie nie pojawila czy cos. Ale w sciane poszla i pociagnelo z 100 cm do gory od podlogi. Wiecej wody juz tam leciec nie bedzie. No nie wiem co teraz z tym poczac Wstawic farelek i niech dmucha przez kilka dni ? Starczy ? Czy ten grzybek/plesn dalej sie bedzie rozwijal mimo braku dostepu do wody (nie liczac tego co w powietrzu) ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts