Kasiorek 29.06.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Bo zdjęcia wklejam z innego forum tam je od razu laduję z kompa a tu musze z serwera a to dla mnie klopotliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kasiu,adminkę kole w oczy reklama na fotkach... Ale czego to jest reklama, bo nie bardzo rozumiem??? Z tego co można przeczytać na tej stronie to zwykły portal z informacjami o pielęgnacji ogrodu i garść fotek. To też jest zakazane? "Ogrodowisko to portal porad, ciekawostek, interesujących roślin i wizyt w najpiękniejszych ogrodach, a także galerie zdjęć, reportaże i pomysły na zaprojektowanie interesującego i niebanalnego ogrodu. Powstał jako odpowiedź na stale rozwijającą się w Polsce ogrodową modę. Chcielibyśmy podzielić się doświadczeniem, ilustrując to ciekawymi zdjęciami z różnych ogrodów, również tych, które odwiedziliśmy m. in. w Anglii, Holandii a także w Polsce. Przecież pięknych ogrodów również u nas nie brakuje. Mamy nadzieję, że Ogrodowisko zainspiruje Was, pokaże i wzbudzi emocje. Wszystko po to, aby nasze ogrody były jeszcze piękniejsze i zdrowo rosły. Uprawa ogrodu nie musi być udręką. Mamy nadzieję, że stanie się pasją każdego z Was! Głównym autorem artykułów jest Danuta Młoźniak - właścicielka pracowni Gardenarium i jej zespół, ale zaprosimy także do współpracy znane osoby, które posiadają swoje własne ogrody i zechcą o nich opowiedzieć." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.06.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kasiu, moja uwaga była wywołana pierwszym skojarzeniem Już wiem, że to nie Ogrodowisko jest autorem Twojego (ani innego) ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 29.06.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Obejrzałam, zemdlałam z wrażenia, a po tym jak się podniosłam, nie przestaję wzdychać z zachwytu. Gdybyś kiedyś chciała sprzedać dom, ustawiam się w kolejce. Uściski, Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.06.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Darcy a może wpadniesz, tak po sąsiedzku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.06.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Cudne widoki ogrodowe mnie zabiły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.07.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Pięęęękkkny taras, mam nadzieję, że się nie obrazisz jak będę się na tobie wzorować(odgapiać na bezczelnego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudka1 03.07.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Kasiorku, gratulacje, przepiękne wnętrza a ogród bajkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Kasiorek - rozważ przemalowanie tej drewnianej altany na biały, jasnoszary lub błękitny. Będzie lżejsza optycznie, co ma duże znaczenie w tak małym ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.07.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Kasiu w zeszłym roku Twój taras zabrał mnie gdzieś w okolice Atlanty a dziś po tym jak już odkręciłam trzewia ... bo mnie poskręcało ... z zachwytu naturalnie to zaczęłam wypatrywać jednego wielkiego pana z wąsem ... dla takich tarasów warto żyć ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.07.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Kasiorek - rozważ przemalowanie tej drewnianej altany na biały, jasnoszary lub błękitny. Będzie lżejsza optycznie, co ma duże znaczenie w tak małym ogródku. Ale własnie dzieki temu że jest ciemna stapia sie z tlem i jest prawie niewidoczna być może na zdjęciach tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.07.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Kasiu w zeszłym roku Twój taras zabrał mnie gdzieś w okolice Atlanty a dziś po tym jak już odkręciłam trzewia ... bo mnie poskręcało ... z zachwytu naturalnie to zaczęłam wypatrywać jednego wielkiego pana z wąsem ... dla takich tarasów warto żyć ... pozdrawiam hi, hi jaka ze mnie Scarlett no ja też mówie " jutro tez jest dzień " Z tą szachownica na tarasie podięlam ryzyko, nawet fachowcy dziwnie na to patrzyli ale po skończeniu wszyscy kiwali glówkami jak dobrze to wygląda, " a nie wyglądały na takie" jak to powiedział jeden z plytkarzy małzonkowi memu szybko machnęłam szkic podczas jedzenia pomidorowej i nawet donice z kordyliną narysowałam ale i tak efekt końcowy go zaskoczył Szukam teraz dużej, drewnianej donicy dla mojej Yucci bo w swojej, obecnej, szybko ja wiatr przewruci a podnosic 3 metrowe drzewko nie jest prosto i boję się że sie połamie ale jak tylko stanie na tarasie to efekt końcowy powinien byc super. I tak kojarzy mi sie z wakacjami gdzieś nad morzem śródziemnym dziekuję za miłe komentarze mojego ogrodu, z wnetrzem to chyba do jesieni poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudka1 21.07.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kasiorku, ja tym razem z innej beczki, ponieważ jesteś skarbnicą wiedzy wszelakiej podpowiedz mi proszę, gdzie można nabyć .... dekoracyjne kopyta szewskie.... wszystkie jakie znalazłam w necie są albo sprzedane, albo z obcasami. A ja chcę takie zwykłe o pięknym smukłym kształcie ozdobione techniką decoupage. Kiedyś widziałam takie w Arkadii, w jednym ze sklepów, sklep niestety się zlikwidował i po kopytach ani śladu Wdzięczna za pomoc cudka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.08.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witaj Kasiu ,pewnie jesteś na wakacjach ale jak wrócisz bardzo proszę podaj mi namiary na na sklep gdzie kupowałaś płytki Original Style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Kasiorku, ja tym razem z innej beczki, ponieważ jesteś skarbnicą wiedzy wszelakiej podpowiedz mi proszę, gdzie można nabyć .... dekoracyjne kopyta szewskie.... wszystkie jakie znalazłam w necie są albo sprzedane, albo z obcasami. A ja chcę takie zwykłe o pięknym smukłym kształcie ozdobione techniką decoupage. Kiedyś widziałam takie w Arkadii, w jednym ze sklepów, sklep niestety się zlikwidował i po kopytach ani śladu Wdzięczna za pomoc cudka1 http://www.ua.all.biz/pl/g721145/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudka1 09.08.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 mhk, dziękuję, poszukuję damskich kopyt ale jeszcze raz baaardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 09.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 cudka1 odbierz priv.Nie chce robić u Kasi komuś reklamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudka1 10.08.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Odebrałam, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 15.08.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 cudownie jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 27.08.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Takie ma w ofercie Obi, produkuje je Demex, mają duże rozmiaryhttp://images35.fotosik.pl/875/a123ebe60513798am.jpg' alt='a123ebe60513798am.jpg'>Ja mam 6 szt, fajne, bo mają kółeczka i łatwo jest przesunąć takie donice, specjalną wkładkę w środku, która zbiera nadmiar wody. Po 2 latach wyglądają jak nowe.No dobra, byłabym zapomniała - masz niepowtarzalny taras- CZAPKI Z GŁÓW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts