nowa1982 20.06.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 witam, i bardzo prosze wszystkich o pomoc - do tej pory w salonie mialam stol prostokatny o wymiarach 160x90 cm (z dostawkami po 40 cm), teraz jednak chce ten stol zamienic na okragly, i niestety niewiele jest na rynku fajnych rozkladanych w przystepnej cenie okraglych stolow... mysle na stole z ikei o srednicy 115 cm - no ale zastanawiam sie, czy on czasem nie bedzie troche za maly - stol bedzie stal w wykuszu i mysle ze spokojnie zmiescil by sie wiekszy (ale takich nie widze) no i musi - ale tak spokojnie - pomiescic 4 osoby, po rozlozeniu ponoc miesci 6 osob (to troche za malo jak dla mnie..), bo ma rozmiary po rozlozeniu 115x160... - jak myslicie - czy taki stol jest za maly do jadalni (polaczonej z salonem), czy za maly na 4 osoby (tak aby wygodnie przy nim siedzialy i aby zmiescily sie tam inne naczynia procz 4 talerzy..)... i w ogole czy sa jakies inne fajne stoly okragle na rynku w przystepnej cenie (z opcja rozkladania)?dziekuje za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 20.06.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A daleko masz do IKEA?Zabierz rodzinkę i usiądźcie przy tym wybranym. W Ikea są też i nakryte stoły, wypróbujcie na żywo:)Wydaje mi się, że 4 osoby się zmieszczą, ale jeśli ma to być stół również dla gości, którym nie zaserwujesz dań wprost na talerzach - pokusiłabym się koniecznie o większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.06.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ja mam okrągły stół o średnicy 1 m i po rozłożeniu bez problemu mieszczą się 6 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.06.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 U nas przy złożonym stole o średnicy 1m spokojnie mieszczą się 4 osoby. Po dołożeniu 50 cm wkładu sześć osób mieści się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts