grzegorz_si 20.01.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Elfir ale tak według Ciebie: robić pergolę czy nie? Tak szczerze i prosto z mostu: robiłabyś?Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 robiłabym, bo latem może być problem z wysiedzeniem w tym miejscu. A zanim sie drzewka ocieniające rozrosną to trochę potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 22.01.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Dziękuję Ci bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 13.08.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A czy jest szansa na jakieś foty z roślinnością? No bo przecież ten wątek aż się prosi o ciąg dalszy, o podgladajacych nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 14.08.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A czy jest szansa na jakieś foty z roślinnością? No bo przecież ten wątek aż się prosi o ciąg dalszy, o podgladajacych nie wspomnę. Hej. Szansa jest, oczywiście i o wątku pamiętam. Niestety jeszcze nie obsadziłem tego do końca. W sumie to dopiero zacząłem. Był kłopot z wolnym czasem, teraz latem gdy był czas to nie ma większości roślin Rezerwuję czas więc na wiosnę i jeszcze poluję na część roślinek. Jak mi się uda to obsadzić i rośliny trochę podrosną to zdjęcia będą. Obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 14.08.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A może jesienią znajdziesz pożądane egzemplarze. Ze zdjęciami to nie każ mi czekać aż roślinki podrosna. I chętnie zobaczylabym jak to wygląda teraz. Jesli to nie zbytnia nachalnosc z mojej strony to możesz wrzucić jakąś fotkę chociaż na priv. Trzymam kciuki za udany koniec całego projektu Pt. "kącik Elfir". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 14.08.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A może jesienią znajdziesz pożądane egzemplarze. Ze zdjęciami to nie każ mi czekać aż roślinki podrosna. I chętnie zobaczylabym jak to wygląda teraz. Jesli to nie zbytnia nachalnosc z mojej strony to możesz wrzucić jakąś fotkę chociaż na priv. Trzymam kciuki za udany koniec całego projektu Pt. "kącik Elfir". Problem w tym, że praktycznie nic tam jeszcze nie ma nooo prawie nic. Jak obsadzę to na pewno wrzucę. Nie będę czekał jak podrosną, ale teraz jest lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 14.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 No to i ja poczekam;)A jak się sprawuje Libet ? Nie bardzo zrozumiałam o co chodzi z tymi dwoma rodzajami kostki (akropol i piccolo). Czy podjazd jest z akropolu a ścieżki z piccolo, czy jakoś inaczej. Czy mógłbyś pokazać to połączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 15.08.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 No to i ja poczekam;) A jak się sprawuje Libet ? Nie bardzo zrozumiałam o co chodzi z tymi dwoma rodzajami kostki (akropol i piccolo). Czy podjazd jest z akropolu a ścieżki z piccolo, czy jakoś inaczej. Czy mógłbyś pokazać to połączenie? Tak się sprawuje, że będziemy ją wymieniać albo jesienią, albo na wiosnę, bo była wadliwa. Producent pokrywa wszystkie koszty na szczęście, ale ponowny bałagan jest mój niestety. Zdjęcia całości, w szerszym planie są w tym wątku, pod koniec. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203552-Kostki-LIBET-w%C4%85tpliwo%C5%9Bci-co-do-jako%C5%9Bci-(ZDJ%C4%98CIA) Z piccoli są tylko chodniczki i wzorki, reszta to akropol. Na tych zdjęciach będzie widać lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 15.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Przeczytałam wątek o jakości kostki.:-(współczuję bo nie wyobrażam sobie tych wszystkich prac. Na sama myśl ciśnienie człowiekowi skacze. A tak mi się to piccolo podobało. Do wiosny pewnie zdecydujemy się na innego producenta. A ja tu się o roślinki pytam kiedy Ty masz na głowie rewolucję podjazdową. Przepraszam że zawracalam głowę ale nie wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 19.08.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Przeczytałam wątek o jakości kostki.:-(współczuję bo nie wyobrażam sobie tych wszystkich prac. Na sama myśl ciśnienie człowiekowi skacze. A tak mi się to piccolo podobało. Do wiosny pewnie zdecydujemy się na innego producenta. A ja tu się o roślinki pytam kiedy Ty masz na głowie rewolucję podjazdową. Przepraszam że zawracalam głowę ale nie wiedziałam. Spokojnie. Ja sadzę to co uda mi się teraz kupić na całym ogrodzie, żeby się jakoś oderwać od tej kostki. Na razie to wygląda tak, że tutaj krzaczek, tam drzewko, tutaj dopiero coś będzie, bo w sklepach nie ma, tam kwiatuszek, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 27.08.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Po dwóch latach mogę w końcu coś pokazać z roślinami. Nieco odbiega to nasadzeniami od propozycji Elfir, która niestety z braku czasu nie podjęła się zrobienia projektu mojego ogrodu, więc popełniłem podstawowy błąd każdego amatora: pojeździłem po szkółkach i zacząłem wybierać rośliny, które mi się podobały. Na szczęście w porę zorientowałem się, że to chyba tak się nie da i udało mi się namówić Magnolię na ogarnięcie tego co już mam i wykonanie projektu reszty. Jeszcze raz dziękuję Elfir za bezinteresowną pomoc i ten wspaniały pomysł. Nieraz Cię z żoną wspominamy jak w trudnych chwilach zwątpienia znalazła się dziewczyna, która ot tak "z kapelusza" wyczarowała z dobroci serca takie cudo Dziękuję! Aha, pergola też będzie. Właściwie to już jest, ale jeszcze niekompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 27.08.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Kolejna seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 27.08.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 27.08.2014 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 i jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 27.08.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 27.08.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 może jeszcze takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts