mania1220 29.06.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 hej, hej, obejrzalam wlasnie Twoj domek. Co do zewnatrz, co chcesz, bardzo fajny, prosty, nowoczesny i inny od wszystkich. Co do poduszek. Nie wiem jak ta zebra, nie wiem czy dobrze widze - czy jest srebrnawa. Musi sie Tobie podobac. Poduszki to tez maly problem, jak nie podpasi zawsze mozesz wyniesc, schowac. Ja bym poszla za innym wzorkiem, ale to ja, kazdy lubi co innego. Ale kolor - jak najbardziej do tych sofek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.06.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 gdyby dało się te głośniki zawiesić wyżej, bardziej pod sufitem, można byłoby zrobić z płyt g-k obniżenie sufitu na głębokość głośnika i głośniki wbudować w niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 30.06.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) hej, hej, obejrzalam wlasnie Twoj domek. Co do zewnatrz, co chcesz, bardzo fajny, prosty, nowoczesny i inny od wszystkich. Co do poduszek. Nie wiem jak ta zebra, nie wiem czy dobrze widze - czy jest srebrnawa. Musi sie Tobie podobac. Poduszki to tez maly problem, jak nie podpasi zawsze mozesz wyniesc, schowac. Ja bym poszla za innym wzorkiem, ale to ja, kazdy lubi co innego. Ale kolor - jak najbardziej do tych sofek. Pozdrawiam! na zdjeciu wyszło, że jest srebrna, w rzeczywistosci to taki miły materiał, nie błyszczy si nawet i jest w kolorach szarobiałych. Chyba je kupie, przeciez zawsze zeberke można wykorzystac w innych pokojach gdyby dało się te głośniki zawiesić wyżej, bardziej pod sufitem, można byłoby zrobić z płyt g-k obniżenie sufitu na głębokość głośnika i głośniki wbudować w niego. no niestety na razie się tak nie da ;( może przy najblizszym remoncie coś się wymysli tak w ogóle upatrzyłam sobie lampe nad stół, no ale jak zwykle męzowi sie nie podoba no i w sumie nad kanape tez mam już jakieś typy, ale jak zwykle zupełnie inne niż TZ Edytowane 30 Czerwca 2011 przez india83 dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 30.06.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Wyszukałam fotki tych, które u siebie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 witam moim zdaniem ładna 1 i 3 a 4 strasznie kiczowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 30.06.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 witam moim zdaniem ładna 1 i 3 a 4 strasznie kiczowata no hej! powiem szczerze, że ta 4 faktycznie kiczowato wygląda na zdjęciu, ale dziś widziałam ja w sklepie i na żywo oceniam ja całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 02.07.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Wrzucam zdjęcia lampy nr 4 zrobione w sklepie, prawda, że lepiej sie prezentuje? Nadal nie wiem na która się zdecydować, korci mnie nr1 (z postu powyżej), ale nie widziałam jej na żywo i nie chciałabym się rozczarować. Dziś porobiłam fotki naszej sypialni, jeszcze wiele w niej brakuje. Na razie wydaje się taka pusta i chłodna. Czas w końcu się zmobilizować, trzeba kupić jakieś rolety, dywanik... to tak w pierwszej kolejności Ogólnie na górze panuje spory bałagan, tylko ta sypilania w miarę skończona, a reszta.... otynkowane ściany i nic więcej. W sypialni widoczne krzesła są tylko tymczasowo, po prostu na razie nie mamy ich gdzie trzymać. a i jeszcze tryptyk trzeba powiesić, ale najpierw zawieszki trzeba kupic, dwrzi wew. zamontowac od miesiecy na to czekają... ciagle brakuje czasu - czekamy na urlop Edytowane 2 Lipca 2011 przez india83 zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.07.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 witam, no to wpadam z wizytą i od razu pytam czym masz obitą kanapę w salonie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 02.07.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 no hej to dość trudne pytanie, bo do narożnika sami tkaniny nie wybieralismy. po prostu kupiliśmy od razu ze sklepu, bo taki nam się spodobał. co prawda pytałam sprzedawcy co to za tkanina, ale niestety wyleciało mi z glowy jutro podpytam męza, może on pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 03.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 witam jesteśmy na takim samym etapie w urządzaniu, będę więc zaglądać, może coś podpatrzę, Elfir może u mnie miałabyś jakąś nocną fazę na bawienie się w design, bardzo Twoje pomysły mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 03.07.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 mrówka niestety nie pomoge, mąż tez nie ma pojęcia jaka to tkanina kamilla również zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ja się jeszcze nie witałam Przychodzę z rewizytą - nie wiedziałam, że od kilku dni masz swój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 03.07.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witam kolejną osobę wątek istenieje sobie od kilki dni, ale na arzie jakos ciężko mi go rozkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.07.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wrzucam zdjęcia lampy nr 4 zrobione w sklepie, prawda, że lepiej sie prezentuje? Nadal nie wiem na która się zdecydować, korci mnie nr1 (z postu powyżej), ale nie widziałam jej na żywo i nie chciałabym się rozczarować. [ATTACH=CONFIG]63949[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]63948[/ATTACH] Okropne jest takie 2w1 Jedynka z inspiracji powyżej jest neutralna, a dzięki temu elegancka. Jak wygląda na żywo? Tak jak 4, ale wnętrzności z niej nie bąblują No i zadebiutowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 03.07.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Okropne jest takie 2w1 Jedynka z inspiracji powyżej jest neutralna, a dzięki temu elegancka. Jak wygląda na żywo? Tak jak 4, ale wnętrzności z niej nie bąblują No i zadebiutowałam. to określenie mnie przekonało hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 03.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 będę starała się zaglądać i pisać jak najczęściej, wątek na pewno pomału się rozkręcia co do lampy też najbardziej podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Mnie ta lampa nr 4 wcale się nie podoba. W sumie moim zdaniem, jakkolwiek te lampy sa ładne, żadna nie pasuje do salonu. Masz ciepłą kolorystykę (drewno, ściany) i stal nie pasuje. Powinnaś poszukać czegoś w kolorze miedzi: http://static1.bonluxat.com/cmsense/data/uploads/orig/tom-dixon-copper-shade-lamp_3nw.jpghttp://img.alibaba.com/wsphoto/v0/441730250/Free-shipping-modern-lamp-gold-Caboche-Pendant-Lamp-dia-50cm-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/441730250/Free-shipping-modern-lamp-gold-Caboche-Pendant-Lamp-dia-50cm-.jpg india, jak ta lampa Cię zainteresuje to zerknij do mnie. reni wkleiła dzisiaj link do super promocji na ten model właśnie. Cena bardzo, bardzo jak na tę lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Oczywiście, że nie stalowa - nie zerknęłam na poprzednią stronę, tylko obejrzałam fotki lamp. Elfir ma 200% racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 india, jaką masz odległość od ściany z telewizorem do pleców narożnika? Jaką powierzchnię zajmuje ten kącik TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts