lukasz69karolina 13.11.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 że ja niemiła?no super... grzecznie pisałam, nawet uśmiech dałam żeby nie było że po złości, ehhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 02.12.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 witam, nie znalazłem takiego wątku, interesują mnie stoliki do salonu, jakie teraz są modne, czy ze szklanym blatem, czy mozę drewnianym, czy panuje dowolność, kanciaste, owalne? wymieniliśmy wypoczynek na skórzany i teraz byśmy chcieli do niego dobrać stolik, przez to, że wypoczynek jest bardzo nowoczesny skórzany to i stolik warto by było by pasował, bo obecny ma zdobione rzeźbione nogi i tak to się jakby gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 w stolikach nie ma mody tylko dopasowanie do wystroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeltyn 03.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Mi sie bardzo podobają stoliki ze szklanym blatem kanciaste. Nogi najlepiej zwykle bez zadnych udziwnien. Ale w Twoim przypadku ciezko mi jest cos poradzic bo nie wiem jaki masz wystroj wnetrza itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkawaw 04.12.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 bardzo lubię meble Ikei z serii LACK, są proste, poręczne (mogę z łatwością przenosić taki stolik) i świetne wyglądają. Uwielbiam prostotę, dlatego wybieram zawsze meble, które wpasują się w każde miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ten z Ikei mam u syna w pokoju i szczerze mówiąc jest bardzo mały.Jak go odwiedza dziewczyna to dwie kawy cukiernica i paterka z ciastem mieszczą sie ledwo ledwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 05.12.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 nie no ten z Ikei to będzie komicznie wyglądał u mnie do eleganckiej kanapy skórzanej, przykro mi, ale to bubel i tyle, no właśnie mnie też skłania bardziej ku blatowi szklanemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sempe 06.12.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Moja znajoma zamiast szkła położyła na stoliku płytę z pleksi- wygląda identycznie jak szkło, a jest trochę bardziej praktyczne, łatwiej się czyści i mniejsza obawa, że się potłucze. No i wygląda bardzo nowocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeltyn 10.12.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 To nie tylko takie małe stoliki są w Ikei, takie poreczne itd. W bydgoskich meblach, w bodzio itd. Co do tych drugich to do jakosci nie jestem przekonany ale wiem ze Ikea nie jest dobra jakosciowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 20.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 okej, dziękuję, obejrzę sobie katalogi bydgoskich mebli i brw, moze coś mi przypadnie do gustu, raczej zaczynamy się skłaniać ku szklanemu blatowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 14.07.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Tylko, że stolik wykonany u stolarza nie zawsze będzie miał w sobie design, który pasuje do nowoczesnego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaja24 18.08.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ljane 21.08.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Moim zdaniem klasyczny stolik sprawdzi się w wielu wnętrzach. Klasyczny drewniany z okrągłym blatem, może być prosty albo zdobiony, mieć gięte nóżki itd. Fajnie zagra i w wnętrzach retro, ale w wersji prostszej w nowoczesnych stylizacjach też go widzę. Sporo fajnych stolików jest na aukcjach internetowych, na pchlich targach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzkol7872 26.11.2018 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 (edytowane) Stolik kawowy który wykonałem, modny,wygodny. ZAPRASZAM do obejrzenia Edytowane 26 Listopada 2018 przez grzkol7872 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 13.04.2019 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Ostatnio wśród naszych znajomych panuje moda na DIY , własnoręcznie robione stoliki kawowe to pole do popisu przed sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertpuchalski 28.04.2019 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) My zdecydowaliśmy się na rozkładaną ławę. Jak jesteśmy sami to w zupełności nam wystarcza na popołudniową kawę a jak przychodzą gościę to ją rozkładamy i wtedy się wszyscy spokojnie mieścimy. Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivi-en 06.05.2019 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 (edytowane) Mam stolik taki podwójny - mniejszy wysuwa się spod większego. Dla nas jest idealny, zajmuje w mało miejsca, a jak zaistnieje potrzeba, to można szybko zwiększyć powierzchnię. Kiedyś mieliśmy drewniany z szybą w blacie, ładnie wyglądał, ale był trudniejszy w utrzymaniu czystości. W ogóle preferuję meble, które wymagają mniejszej ilości pracy przy sprzątaniu - z tego powodu nigdy nie kupiłabym mebli w kolorze wenge albo czarnych - mocno widać na nich kurz. Edytowane 6 Maja 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkass 31.08.2020 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Stoje przed zakupem stolika kawowego i niby zakup wydaje sie prosty to jednak nie jest. Salon urzadzony mam raczej w stylu nowoczesnym. Skórzana biala sofa z otomaną, stół kolor wenge z metalowymi nogami, biale skórzane krzesla przy stole....szafka pod tv wenge z czarnymi lakierowanymi frontami i teraz myslalam nad stolikiem czarnym lakierowanym na wysoki polysk ale nie wiem na ile w praktyce sie sprawdzi badz cos dobranego pod stól duzy?? Salon tworzy otwarta przestrzen wiec wszystko jest w zasiegu wzroku. Nie wiem na co sie zdecydowac.....Jakie macie stoliki kawowe i jak sie sprawdzaja??? Czesto w sklepach spotykam stoliki na wyokosc 20cm..ale to chyba malo wygodne przy piciu kawy???:) Poradzcie prosze! Ja polecam zajrzeć na Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowoczesnedekoracje 04.10.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 (edytowane) Witam, jeśli poszukujecie ciekawe stoliczki kawowe zajrzyjcie do sklepu Szeroka oferta i produkty od ręki. Polecam Edytowane 4 Października 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatCool 22.02.2022 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 (edytowane) Widzę że stary wątek, ale może komuś przyda się moja rada. My zamiast szukania stolika kawowego w stylu "glamour" kupiliśmy do zwykłego codziennego stołu, podkładki w stylu glamour. Całość według mnie wygląda dość elegancko,,, Według mnie Podkładki znaleźliśmy wśród ogłoszeń handmade na FB link: https://pinkpillow.com.pl/produkt/Drewniane-Podkladki-z-Zywicy-epoksydowej Podkładki to połączenie drewna i żywicy epoksydowej a kolor obłęd Edytowane 22 Marca 2022 przez MatCool Niesłuszny spam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts