Fenix999 02.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Mała dziewczynka przychodzi z mama na ślub. Po chwili pyta: - Mamo, czemu panna młoda jest na biało? -Biel córeczko to kolor szczęscia , a dziś jest jej najszczęśliwszy dzień w zyciu - odpowiada mama. Córeczka ze zrozumieniem kiwa głową , ale po chwili znowu pyta: - A czemu pan młody jest na czarno ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Szczyt egocentryzmu : - Powiedzieć do dziewczyny , która właśnie zrobiła ci loda - "Niezły byłem , co ?" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Pacjentka dzwoni do swojego lekarza : - Panie doktorze . Kupiłam tę gruszkę od lewatywy i co ja teraz mam z nią zrobić ? - Napełnia ją pani ciepłą wodą i wsadza ją sobie w dupę a potem.... - Oj , dobra , dobra . Jutro zadzwonie . Widzę że pan coś dzisiaj nie w sosie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dziadek czyta gazetę . Otworzył stronę z nekrologami , do pokoju wpada wnuczek : - Jak tam dziadek , znowu na Facebooku siedzisz ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wiadomość z ostatniej chwili : Denzel Washington , który najprawdopodobniej wcieli się w rolę Barracka Obamy , w mającym powstać filmie biograficznym o obecnym prezydencie USA otrzymał za tę kreacją Oscara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.01.2010 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dziś z TV, zasłyszane, Dzwoni facet do weterynarza, a ten mu mówi, że nie może z nim akurat rozmawiać, bo właśnie usypia dziecko ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boewulf 04.01.2010 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Na koncercie Joli Rutowicz zdarzył się cud: facet, który przyjechał na wózku inwalidzkim, w połowie koncertu wstał i wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie chcieliśmy Wam psuć Świąt, więc dopiero teraz prezentujemy żarcik, którym Isabel uraczyła czytelników na swoim blogu tuż przed Wigilią. Dziewczyna spotyka przyjaciółkę i pyta ją: - Od kogo masz te włoskie kozaczki? - Od świętego mikołaja. - A ten turecki kożuszek? - Od świętego mikołaja. - A tę czapkę z lisa? - Od świętego mikołaja. - Pewnie ten dzieciak w wózku to też od świętego mikołaja? - Nie. Bocian mi go przyniósł. I jak Wam się podoba? Lepszy od żarciku Isabel o Tusku? A od żartu Strasburgera o kurach? http://deser.pl/deser/1,97052,7401023,Dowcip_Isabel___Dziewczyna_spotyka_przyjaciolke_i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 05.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 -Prezes wybaczy ale ja od 2 lat nie dostałem żadnej podwyżki.-Hmmmmm.....wybaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 05.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 -Prezes wybaczy ale ja od 2 lat nie dostałem żadnej podwyżki.-Hmmmmm.....wybaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 http://img685.imageshack.us/img685/2308/ogoszeniaparafialneii.jpg' alt='ogoszeniaparafialneii.jpg'>[/img] [/img]http://img258.imageshack.us/img258/3711/php0e9.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 [/img]http://img258.imageshack.us/img258/3711/php0e9.jpg [/img] I po co było wymazywać numer telefonu, mnóstwo chętnych by się zgłosiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 no a krutki opis wygladu tego chodzacego robota to gdzie ???????????????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kp47 08.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Przechodzi pijany facet przez ulicę i pyta przechodnia?. Panie gdzie tu druga strona ulicy. Odpowiedź, tam. Panie bo wryj mi mówili, że tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 11.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 powiedzcie o co sie modla kobiety po zjedzeniu posilku czekam na propozycje po posilku czy przed nie wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 11.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Oby poszło mi w cycki. Zgadłem ?[/i] Tak apropo odśnieżania... http://images48.fotosik.pl/246/8a0699f9ad5a4a7f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 12.01.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 marku b no zgadza sie ale czy aby ci poszlo w cycki hyba ze nik meski to przykrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 12.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Pytanie było........... o co sie modla kobiety ja tylko odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.01.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Malutki bialy facet wchodzi do windy. Jest juz tam taki wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki Murzyn. Kiedy winda rusza, Murzyn mowi:- 2 metry wzrostu, 200 kg wagi, 30 cm penis, 2kg lewe jadro, 2 kg prawe jadro, Turner Brown.Malutki facet mdleje! Murzyn podnosi go z podlogi, cuci uderzeniami w twarz, potrzasa nim i pyta:- Kurcze facet, cos nie tak?Malutki bialy czlowieczek odpowiada:- Przepraszam pana, ale prosze powtorzyc co pan mowilMurzyn patrzy z gory na czlowieczka i mowi:- 2 merty wzrostu, 200 kg wagi, 30 cm penis, 2 kg lewe jadro, 2 kg prawe jadro, nazywam sie Turner BrownMalutki bialy czlowiek mowi:- uffff! Dzieki Bogu, myslalem, ze pan mowi "turn around!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zima zaskoczyła drogowców po raz 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 oki a ja dozuce powiedzcie kto jest najmniejszym czlowiekiem siwata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 oki a ja dozuce powiedzcie kto jest najmniejszym czlowiekiem siwata Ten po prawej: http://i50.tinypic.com/ap77ux.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 17.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Obecnie tylko jeden kraj w UE chwali się wzrostem gospodarczym. Pozostałe 26 potrafi poprawnie wyliczyć PKB. *************************** Zabawa dla mężczyzn z poczuciem humoru. Podejść do ładnej dziewczyny i powiedzieć: - Ma pani plamkę na swoim najpiękniejszym miejscu. Potem wystarczy obserwować, gdzie będzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 17.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 eeeeeeeeee nie ten najmniejszy to i tak za wielki czekam na dalsze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts