amalfi 24.03.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 - Twój mąż pamięta datę Waszego ślubu?- Na szczęście nie.- Na szczęście?- Wspominam mu o rocznicy kilka razu do roku, i zawsze dostanę coś fajnego... - Czy kiedykolwiek mąż zastał Cię z obcym mężczyzną?- Nigdy. Zawsze tylko z kumplami lub znajomymi... Przychodzi facet do seksuologa,a ten go pyta: - Kiedy miał pan ostatnio stosunek?- Oj panie doktorze, nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie.Wykręca numer i mówi:- Zosiu, kiedy ostatni raz mieliśmy stosunek?- A kto mówi? Przyjaciółka zwierza się przyjaciółce:– Wiesz, będę miała dziecko.– Ty! – wykrzykuje druga. Przecież zarzekałaś się, że Ty nigdy nie będziesz miała dzieci! Kiedy się na to zdecydowałaś?– Nie ja się zdecydowałam, tylko mąż... I to w ostatniej chwili. Mężowi kończą się pieniądze na wczasach, a chciałby jeszcze trochę zostać. Wysyła więc depeszę do żony: - Przyślij mi 1000zł, to mi przedłużą.Za tydzień przychodzi odpowiedź: - Wysyłam 2000zł. Niech Ci też pogrubią. Mąż do żony:- Co byś zrobiła, gdybym powiedział, że wygrałem w totka?- Zabrałabym połowę kasy i odeszła od Ciebie.- To masz 8,50 i spadaj! Siedzi kobieta przed telewizorem i coś gada. Nagle zwraca się do męża:- Wiesz co, wydaje mi się, że gadam z telewizorem.Mąż do komputera:- Słyszałeś? Ona gada z telewizorem. Kowalscy wyjechali na wczasy. Na miejscu Pani Kowalska łapie się za głowę i krzyczy:- Zapomniałam wyłączyć żelazko! Cały dom się spali!- Nie spali się - odpowiada spokojnie mąż. Zapomniałem zakręcić kran. Rozmowa telefoniczna:- Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki?- Na bazarze jesteś skarbie?- Nie, w aptece. Żona otwiera drzwi mężowi, chowając za plecami wibrator.- Co się stało kochanie? Dlaczego tak wcześnie przychodzisz dziś do domu? I dlaczego płaczesz?- Wyrzucili mnie, zostałem w firmie zastąpiony przez maszynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 25.03.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ls8pzbHITNU&feature=fvwrel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 http://img109.imageshack.us/img109/192/biedronkab.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 25.03.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201103/1300985368_by_WooJoo_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barti90 25.03.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 http://demotywatory.pl/1313183/Pierwsze-oznaki-wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.03.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) Ostatnio wyczytyłem w "Nonsensopedii" Nekrofilia (inaczej pociąg do Zakopanego) – jedyny sposób za nawiązanie kontaktu seksualnego dla niespełnionych romantyków, nieśmiałych desperatów, aktywnych socjopatów oraz ofiar przemocy w rodzinie. Pomimo bezwarunkowego zakazu praktykowania i zupełnej nieświadomości ogółu, przedstawiciele tego hobby znajdują się praktycznie w każdym mieście, w którym umierają jacyś ludzie. Nekrofile mają w dupie prawo, a zmarli mają w dupie ich. Nie należy się ich bać, ponieważ nie są oni zagrożeniem dla otoczenia, a w tym tych, którzy to właśnie czytają. Reguła ta obowiązywać będzie jedynie do czasu twojego zgonu, lecz jak wiadomo, martwi się już nie martwią. Tak więc głowa do góry! Korzyści * Martwy nigdy nie odmawia. * Pozwoli na spełnienie każdej Twojej zachcianki. * Nie boli go głowa ani nie dostaje okresów. * Nie strzela fochów ani nie ma humorów. * Nie jest zazdrosny. - Polecam wszystkim - jest rewelacyjna - Edytowane 26 Marca 2011 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 26.03.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Indianie nie mają szpar, Indianie mają honta honta:lol2: Indianie mają puka puka a indianki mają honta honta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 27.03.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ostatnio wyczytyłem w "Nonsensopedii" Nekrofilia (inaczej pociąg do Zakopanego) – jedyny sposób za nawiązanie kontaktu seksualnego dla niespełnionych romantyków, nieśmiałych desperatów, aktywnych socjopatów oraz ofiar przemocy w rodzinie. Pomimo bezwarunkowego zakazu praktykowania i zupełnej nieświadomości ogółu, przedstawiciele tego hobby znajdują się praktycznie w każdym mieście, w którym umierają jacyś ludzie. Nekrofile mają w dupie prawo, a zmarli mają w dupie ich. Nie należy się ich bać, ponieważ nie są oni zagrożeniem dla otoczenia, a w tym tych, którzy to właśnie czytają. Reguła ta obowiązywać będzie jedynie do czasu twojego zgonu, lecz jak wiadomo, martwi się już nie martwią. Tak więc głowa do góry! Korzyści * Martwy nigdy nie odmawia. * Pozwoli na spełnienie każdej Twojej zachcianki. * Nie boli go głowa ani nie dostaje okresów. * Nie strzela fochów ani nie ma humorów. * Nie jest zazdrosny. - Polecam wszystkim - jest rewelacyjna - bobiczku po......ilo Cie ? a swoja droga ....... moze masz racje, te migreny , okresy i inne problemy z kobietami wyzwolonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.03.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ostatnio wyczytyłem w "Nonsensopedii" Nekrofilia (inaczej pociąg do Zakopanego) – jedyny sposób za nawiązanie kontaktu seksualnego dla niespełnionych romantyków, nieśmiałych desperatów, aktywnych socjopatów oraz ofiar przemocy w rodzinie. Pomimo bezwarunkowego zakazu praktykowania i zupełnej nieświadomości ogółu, przedstawiciele tego hobby znajdują się praktycznie w każdym mieście, w którym umierają jacyś ludzie. Nekrofile mają w dupie prawo, a zmarli mają w dupie ich. Nie należy się ich bać, ponieważ nie są oni zagrożeniem dla otoczenia, a w tym tych, którzy to właśnie czytają. Reguła ta obowiązywać będzie jedynie do czasu twojego zgonu, lecz jak wiadomo, martwi się już nie martwią. Tak więc głowa do góry! Korzyści * Martwy nigdy nie odmawia. * Pozwoli na spełnienie każdej Twojej zachcianki. * Nie boli go głowa ani nie dostaje okresów. * Nie strzela fochów ani nie ma humorów. * Nie jest zazdrosny. - Polecam wszystkim - jest rewelacyjna - Jedyny problem ,to lato - muchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Powinny byc dwie klasy puchar kobiet puchar astmatyczek niema sensu walczyc z niewyleczalna choroba..... Przychodzi Bjorgen do lekarza. -Mam dla Pani smutną wiadomość , mówi doktor. -Cooo?! Wyzdrowiałam ??? -Nie, Kowalczyk zachorowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.03.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No tak, muchy http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Laskowik jak za swoich starych dobrych lat:) http://www.youtube.com/watch?v=9Jywdzvusm8&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 27.03.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No tak, muchy http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA stare ale dooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Grupa 40-letnich przyjaciół rozważa, gdzie pójść do restauracji. W końcu zgadzają się, że pójdą do Gościńca pod Lwem, bo kelnerki tam mają duże dekolty i niezłe nogi. 10 lat pózniej, mając po 50 lat, grupa spotyka się znowu i znowu rozważają, gdzie powinni pójść. W końcu zgadzają się spotkać w Gościńcu po Lwem, bo jest tam dobre jedzenie i niezły wybór win. Za następne 10 lat, kied mają po 60 lat, grupa znów się spotyka i rozważa, dokąd pójść na obiad. W końcu zgadzają się, że powinni spotkać się w Gościńcu pod Lwem, bo mozna tam zjeść w ciszy i spokoju, a w restauracji nie wolno palić. Za następne 10 lat, mając po 70 lat, grupa znów się spotyka i rozważa, dokąd pójść na obiad. W końcu zgadzają się, że pójdą do Gościńca pod Lwem, bo mozna tam wjechać wózkiem inwalidzkim, a nawet jest winda. Po upływie nastepnych 10 lat, grupa 80 latków spotyka się znów i rozważa, gdzie pójść na obiad. W końcu zgadzają się, że pójdą do Gościńca pod Lwem, bo nigdy tam jeszcze nie byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.03.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Przypomniał mi się jeden kawał Przychodzi 80-cio letni dziadek do lekarza i płacze. Lekarz go bada i nic nie wykrywa. Pyta się więc dziadka dlaczego płacze. - Panie doktorze, mam 80 lat, piękny dom i samochód, 20-to letnią żonę którą bardzo kocham -To dlaczego pan płacze?-pyta lekarz -Bo nie pamiętam gdzie ja mieszkamhttp://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.03.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Do wsi słynącej z długowieczności swoich mieszkańców przyjeżdża telewizja. -W jaki sposób -pyta reporter staruszka -można dożyć tak sędziwego wieku? -Rano gimnastyka, po południu gimnastyka, wieczorem gimnastyka. -A ile lat sobie liczycie? -96. -A wy, dziadku, jaką macie dewizę? -pyta reporter drugiego. -Rano mleko -odpowiada dziadek -po południu mleko, wieczorem mleko... -A ile macie lat? -106. -A wy, dziadku? -Rano kobietki, po południu kobietki, wieczorem kobietki -odpowiada rozmówca. -Coś podobnego! A ile macie lat, dziadku? -36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Łeee, to ja mam zapewne dopiero 20:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Do tego "dziadka" lat 36 to pasuje piosenka (nie pamiętam całości, ale jest coś takiego): Nie dziwcie sie ludzie, chylcie przed nim czoła tak mu dały w doope baby i gorzoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 29.03.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 http://www.wikary.pl/?661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.04.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 http://szort.pl/photoblog.Kitek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts