Kendra 17.01.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 coś tu cicho Po mszy z kościoła wychodzą dwie staruszki i zaczynają rozmowę: - -Pani, ta dzisiejsza młodzież taka niewychowana. A jak się ubierają, co na głowach mają! Z jednej strony czerwone, z drugiej zielone. Straszne! Na to druga: -Pani, to jeszcze nic. Wczoraj wieczorem wracam od wnuczki, wchodzę do windy, a tam para młodych. Ona mówi do niego: "Jak wykręcisz żarówkę, to wezmę do buzi". Pani, SZKŁO ŻRĄ, SZKŁO ŻRĄ!!! ******************************************************************************* Siedzą trzy bociany i rozmawiają: pierwszy mówi, latałem nad Kowalskimi tydzień i mają teraz syna, drugi mówi, a ja latałem dwa tygodnie nad Zielińskimi i mają bliźniaki a trzeci...to nic ja latałem trzy tygodnie nad plebanią - ale się k.... bali ******************************************************************************* Penis jest jak pies: -lubi jak się go głaszcze, -plącze się między nogami, -cieszy się razem z panem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.01.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Szef najbogatszego banku na świecie zainwestował w system alarmowy najnowszej technologii. "Nikt mu nie da rady. Nie ma możliwości aby dostać się do sejfu" - zapewniał instalator a dyrektor banku postanowił to sprawdzić. Poprosił najbardziej znanego amerykańskiego włamywacza aby przetestował system i spróbował włamać się do sejfu. Alarm zaczął wyć po 5 sekundach. Dyrektor banku zadowolony ale słyszał o jeszcze jednym znakomitym włamywaczu, pochodzenia francuskiego. Włamywacz zgodził się na testy - alarm zaczął wyć po 5 sekundach. Dyrektor banku szczęśliwy. Za namową personelu poprosił jeszcze o włamanie się do sejfu dwóch przypadkowych Polaków. Polakom w to graj. Weszli do banku, poszli w stronę sejfu. Mija 5 sekund, 10, 15, 30, minuta i dwie i nic się nie dzieje. Dyrektor zdenerwowany biegnie do skarbca. W oddali ciemność i słychać tylko głos: Zdzichu daj spokój. Tyle tu złota -na ch*j żarówki jeszcze wykręcasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6mastroiani 21.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Przychodzi para do knajpki i zostawia płaszcze w szatni. Szatniarz pyta: - Na jeden numerek? - Nie, na kawę. - odpowiada facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 01.02.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.02.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przychodzi Rosjanin do dentysty.Dentysta ogląda i widzi same złote zęby, diamentowe koronki, w końcu nie wytrzymał:- Właściwie nie wiem, co mam panu tu zrobić?- Chciałbym alarm założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.02.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aOpt47lizzI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 04.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 05.02.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201302/1359842053_phqmi4_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jak sprzedawałam mieszkanie, to przyszedł kupiec, dla którego najważniejszą sprawą było to, czy układ mieszkania pozwala na zamurowanie jednego pokoju tak, aby wejście do niego było ukryte w szafie w przedpokoju. Różne ludzie mają potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.02.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 doskonałe wykorzystanie miejsca... tyle, że dość kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
defn 06.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 6 Lutego 2013 przez defn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinos1 06.02.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Takie coś znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 dawno już nie było. Z cyklu "Winda" http://www.youtube.com/watch?v=7R5aMX_DBdU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No i duszek się naciął ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.02.2013 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Jak sprzedawałam mieszkanie, to przyszedł kupiec, dla którego najważniejszą sprawą było to, czy układ mieszkania pozwala na zamurowanie jednego pokoju tak, aby wejście do niego było ukryte w szafie w przedpokoju. Różne ludzie mają potrzeby. Spróbuj prześledzić żywot, niejakiego Mikołaja Reja, poniekąd co nieco znanego. I jego zamek w Przecławiu, gdzie spędził żywot. Ale piękne schody (zaczynają się w szafie) prowadziły bezpośrednio do sypialni pani Rejowej! Cymesik! Ponoć wtedy to był standard... Spałem w tej sypialni, ale nikt nie przyszedł... W tym zamku Hanna Suchocka podpisała umowę z Boeingiem o współpracy. Siedziałem w tym jej krześle, ale Amerykańcy się do mnie nie zlecieli... Edytowane 7 Lutego 2013 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.02.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Podczas miłosnych igraszek żona mówi do męża:- włóż od tyłu.Mąż na to:- ŻÓŁW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 14.02.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No co, kazał jej ogolić bobra to ogoliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 15.02.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Polak je sobie spokojnie śniadanie. Przysiada się do niego żujący gumę Amerykanin. - To wy w Polsce jecie cały chleb? - pyta Amerykanin. - No tak. - Bo my w USA jemy tylko środek. Skorki odkrajamy, zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na croissanty i sprzedajemy do Polski - stwierdza pogardliwie Amerykanin, żując swoja gumę. Polak nic. - A marmoladę jecie? - pyta dalej Amerykanin. - No, tak. - Bo my w USA jemy tylko swieże owoce. Skórki, pestki i tak dalej zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na dżem i sprzedajemy do Polski - mówi i dalej żuje gumę. - A seks w USA uprawiacie? - pyta Polak. - No oczywiście. - A z prezerwatywami co robicie? - Wyrzucamy. - Bo my w Polsce to swoje zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na gumę do żucia i sprzedajemy do USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 http://img201.imageshack.us/img201/5223/47u348.jpg J. (przewrażliwionym zwracam uwagę, że wulgaryzmy tu są istotną częścią obrazka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts