Gość Gosc_123 10.06.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Na niedzielę. Rozmowa.... http://republika.pl/blog_xn_4153790/5731634/tr/tad_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 http://bi.gazeta.pl/im/a8/66/b6/z11953832O.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 21.06.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Po mszy Jasio podchodzi do księdza i mówi:- Kazanie proboszcza było zajebiste!- Synu! Nie możesz tak mówić!- Ale księdza kazanie było naprawdę zajebiste!- Synu, opamiętaj się póki możesz!- Było tak zajebiste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół.- Pierdolisz?! Rozmawia dwóch Górali:- Baco, a jak ja bym się przespał z waszą żoną, to jak by my wtedy byli? Kumy? Szwagry?- Wtedy to by my byli kwita. - Jaką szkołę musi ukończyć polityk, żeby spełnił wszystkie swoje obietnice?- Hogwart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 21.06.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 http://web1.freemobo.com/Repository/998006.1314.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 21.06.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pewnego razu Bóg chciał zobaczyć, jak żyją ludzie na Ziemi. Kazał sobie sprowadzić telewizor, włączył a tu rodzi kobieta! Męczy się okrutnie, krzyczy więc Bóg pyta: -Co to jest? Dlaczego ta kobieta się tak męczy?! -No bo powiedziałeś: I będziesz rodziła w bólu - odpowiada któryś anioł. -Tak? No... tego....ja tylko tak żartowałem. Przełącza program - górnicy! Zaharowani, spoceni, walą kilofami. Bóg pyta: - Ato co to jest?! Oni muszą tak się męczyć?! -Ale sam powiedziałeś: I w trudzie będziesz pracował... -Oj, powiedziałeś, powiedziałeś... - mówi Bóg, drapiąc się w głowę - to takie żarty były, żartowałem... Przełącza program a tam piękna, wielka świątynia, bogato zdobiona od wewnątrz i zewnątrz. Przed nią luksusowe, lśniące samochody, w środku gromada biskupów - dobrze odżywieni, pięknie ubrani, zrelaksowani itd, itp. Bóg się uśmiecha promieniście: - O to mi się podoba! Co to jest? - A to są właśnie ci, którzy wiedzą, że żartowałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 27.06.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Czy często pan/pani się uśmiecha? http://www.youtube.com/watch?v=yA7NcTIpfSs&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 27.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 O! Ten pan jest pozytywnie zakręcony! http://www.youtube.com/watch?v=DUoZt2cnuGE&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 29.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ANALIZA Przedmiot badań: Kobieta Symbol: KOOdkryta przez: AdamaWaga atomowa: Średnia oczekiwana 59 a.j.m. (atomowych jednostek masy), ale znane są izotopy od 50 do 80 a.j.m.Występowanie: Nadwyżki ilościowe w obszarach zurbanizowanych. 1. Właściwości chemiczne :1.1. Wykazuje duże powinowactwo ze złotem (Au), srebrem (Ag), platyną (Pt), szlachetnymi i półszlachetnymi kamieniami i minerałami. 1.2. Zdolna do absorbowania wielkich ilości drogich substancji. 1.3. Może samorzutnie eksplodować jeśli pozostawić ją samą w obecności mężczyzny. 1.4. Nierozpuszczalna w cieczach, ale jej aktywność wzrasta po nasączeniu etanolem (alkoholem etylowym). 1.5. Ulega naciskowi tylko we właściwej płaszczyźnie krystalograficznej. 2. Właściwości fizyczne : 2.1. Powierzchnia zwykle pokryta warstwą barwników. 2.2. Wrze i zamarza bez wyraźnej przyczyny. 2.3. Topi się po jej właściwym potraktowaniu. 2.4. Gorzka jeśli używać niewłaściwie. 2.5. Znajdowana pod różnymi postaciami od czystego metalu do pospolitej rudy. 3. Zastosowanie :3.1. Wysoce dekoracyjny element, szczególnie w samochodach sportowych. 3.2. Przedstawicielka silnych reduktorów pieniędzy. 3.3. Pomocna przy wypoczynku. 4. Testy :4.1. Czysty egzemplarz przybiera odcień różowy jeśli jest odkryty w naturalnej postaci. 4.2. Zielenieje jeśli obok niej znajduje się lepszy izotop. 4.3. Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach.4.4. Niemożliwe posiadanie więcej niż jednego trwałego izotopu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.06.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.07.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 [h=6]Noc. Mąż śpi z żona w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek - trzecia w nocy. "Kurde, nie będę się o tej porze z wyra zrywał", myśli przewraca się z powrotem. Słychać głośniejsze łup łup łup. - Idź otwórz, zobacz kto to, - mówi żona. No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem: - Dobry wieszor, - bełkocze. - Szy mochby pan mnie popchnąć? - Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy maź i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło. - No co ty, jak mogłeś? - mówi żona. - A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!? - Ale kochanie, on był pijany! - Nieważne, potrzebuje pomocy. No wiec mąż jeszcze raz zwleka się z łóżka, ubiera się i schodzi na dol. Otwiera drzwi, ale z powodu ciemności nic nie widzi, węec woła: - Hej, czy nadal trzeba pana popchnąć? Z ciemności dochodzi glos: - Taaaa... Ale ponieważ nadal nie potrafi zlokalizować faceta, krzyczy: - Gdzie pan jest? - W ogrodzie, na huśtawce.[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 04.07.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kurcze, dość zbliżoną sytuację przeżyłem osobiście. Jako ta trzeźwa strona, znaczy Różnice były takie, że nie było to w domu, a w hotelu, a gość nie chciał się pobujać na huśtawce, a odkręcić wodę u siebie w łazience (nie, nie wiem, dlaczego sam nie mógł, nie chciało mi się wnikać, powiedzmy), reszta się zgadza. No może jeszcze ta różnica, że u mnie to jedno "spier... proszę odejść" nie wystarczyło, gość "pukał" do mnie później jeszcze kilka razy J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.07.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Bombardowanie Białorusi http://www.youtube.com/watch?v=oPGmrFH-5no pluszowymi misiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 10.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Euro koko spoko? Pasuje,bo w naszym futbolu zawsze są jakieś jaja.-------------------Dlaczego tak często się upijam? Po prostu uwielbiam,gdy świat kręci się wokół mnie.-----------------------Jak się nazywa zabójca żon? - Żonkil.....---------------Dyrektor do uczniów - Życzę wam przyjemnych wakacji,zdrowia i żebyście we wrześniu wrócili mądrzejsi. - Nawzajem,panie dyrektorze - odpowiedzieli uczniowie.-------------------Rozmowa dwóch aniołów - Jaka będzie jutrro pogoda> - Pochmurna. - To dobrze,wreszcie będzie na czym usiąść.---------------Czym się różni policjant od księdza? - Ksiądz mówi - Pan z Wami. A policjant - Pan z nami.------------------Profesor biorąc indeks od studenta - Czy pan chce skończyć te studia? - Oczywiście,panie profesorze!. - No to właśnie pan je skończył.------------------Profesor do studentów - zamknijcie te okna,jest przeciąg,a zresztą orłami to wy i tak nie jesteście,nie wyfruniecie.-Po wykładach profesor wychodzi z auli drzwiami,na co studenci - no pan profesor też raczej ptakiem nie jest.-----------------------Dlaczego chińskie zupki zalewa się wrzątkiem? - Dla dezynfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.07.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Może ktoś chce dorobić? Wymagania niezbyt wygórowane.... http://img.wiocha.pl/images/1/3/13372c81ba5578d82c8e0e88064ee4c1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.07.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Rany julek, nic nie rozumiem. Niejasny przekaz w tym ogłoszeniu, jedno przeczy drugiemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.07.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 wyżywienie gwarantują, idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.07.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 dell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.07.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia88 25.07.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Żona wrzeszczy na męża: - Znowu wracasz o 4 nad ranem! - Bo ja prowadzę regularny tryb życia, kochanie! he he dobry kawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parsi 31.07.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) Tak działają rowery Edytowane 31 Lipca 2012 przez Parsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts