Mymyk_KSK 27.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 hehehe piję najczęściej jak lekarz (i do tego pediatra), ale raz na jakiś czas, od wielkiego dzwonu, jak rasowy pilot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 [h=5]Jak pijecie? Ja jak ichtiolog Anorektyk - nie zagryza. Egzorcysta - pije duszkiem. Grabarz - pije na umór. Higienistka - pije tylko czystą. Ichtiolog - pije do śledzika. Kamerzysta - pije, aż mu się film urwie. Ksiądz - pije na amen. Laborant - pije, aż zobaczy białe myszki. Lekarz - pije na zdrowie! Matematyk - pije na potęgę. Ornitolog - pije na sępa. Pediatra - po maluchu! Perfekcjonista - raz, a dobrze. Pilot - nawala się jak messerschmit. Syndyk - pije do upadłego. Tenisista - pije setami. Wampir - daje w szyję. Wędkarz - zalewa robaka. Członkowie Koła Gospodyń Wiejskich - piją, tańczą, haftują. [/h] Ichtiolog, którego dopadł syndyk ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.11.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ichtiolog, którego dopadł syndyk ?!! Eee, jeszcze na drzwiach mnie nie nieśli, choć śmierć bywała blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 28.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kobiecy orgazm ma 5 form:1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach.2. Uległa: Tak, tak, tak.3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu.4. Religijna: O mój Boże!5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 29.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Żona do męża wieczorem: -Andrzej może byśmy dziś wyskoczyli razem do klubu 'Hot'? na co mąż -Nie chce mi się Alina! -No Andrzej ty nigdy ze mną nigdzie nie chodzisz tylko z kolegami ......... Po namowach Andrzej się zgodził. Pojechali do klubu, w szatni od razu szatniarz: -Dzień Dobry Panie Andrzeju Maż tłumaczy się żonie że to kolega z podstawówki. Barmanka podeszła i od razu: -To co zawsze Panie Andrzeju? Zona juz zdenerwowana robi wyrzuty mężowi aż tu nagle kobitka na scenie urządzała striptiz i został jej tylko stanik padło pytanie: -Kto zdejmie stanik?! cały klub krzyczy 'Andrzej!, Andrzej!, Andrzej' żona nie wytrzymała wybiegła ten od razu za nią, wsiedli do taksówki i ta mu robi wyrzuty, krzyczy. Nagle obraca się taksówkarz i mówi : -No Andrzej jeszcze tak brzydkiej i pyskatej kurwy nie wieźliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.11.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 "Bardxzo śmieszne". http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KBroh8KZx4o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.11.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 To powinno być refundowane przez ZUS dla przechodzących na emeryturę Z tego samego cyklu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 "Bardxzo śmieszne". to jakiś koszmar, co za pomysły by ludzi klaustrofobii nabawić i co w głowie ma to dziecię gdy tak pastwi się nad ludźmi - już dawno nic mnie tak nie zbulwersowało. Mam nadzieję, że w tym wypadku ktoś w końcu tych bezmózgowców oskarżył i odszkodowanie za ewidentne straty moralne wypłacić musieli. Nie chce mi się wierzyć by była to inscenizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 02.12.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 W pociągu w jednym przedziale jadą ksiądz, pastor i rabin. Po pewnym czasie dyskusja zeszła na temat, w którym momencie rozpoczyna się życie. Ksiądz stanowczo twierdzi, że życie rozpoczyna się w momencie poczęcia, pastor na to - życie rozpoczyna się w momencie przyjścia dziecka na świat. Na to rabin - życie rozpoczyna się wtedy gdy dorosłe dzieci opuszczą dom i gdy spłacony zostanie kredyt hipoteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.12.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Następne z cyklu http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MxbZgB5UNO8#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.12.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A to śmieszne to kiedy będzie? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.12.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A to śmieszne to kiedy będzie? Adam M. To zależy od czasów i odbiorcy. Kiedyś wystarczył talerz z tortem na czyjejś face i już była salwa śmiechu, dzisiaj z face trzeba zrobić tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.12.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.12.2012 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja chyba mam ostatnio "coś" z poczuciem humoru....Głównie dominuje we mnie ... uczucie politowania dla ubogich duchem...Też tak czasem macie? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.12.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mam tak ciągle... chyba, że tu śmiesznie przestało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.12.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja chyba mam ostatnio "coś" z poczuciem humoru.... Głównie dominuje we mnie ... uczucie politowania dla ubogich duchem... Też tak czasem macie? Adam M. To jesień Adamie... (życia?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.12.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Myślę, że nie, ale ja chyba od innej małpy pochodzę... Takiej... weselszej... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.12.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Myślę, że nie, ale ja chyba od innej małpy pochodzę... Takiej... weselszej... Adam M. To uważaj, bo to też jest straszne!!! Mikołaj-Prawdziwa historia. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.12.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Przepraszam za formę "zdjecia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.12.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Liwko , to jest chore ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts