bury_kocur 22.03.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Do finału międzynarodowego konkursu kiperów - rozpoznawania alkoholi - przeszli Niemiec, Rosjanin i Polak.Ich zadanie polegało na tym, aby z zawiązanymi oczami podać nazwy i kraje pochodzenia trunków, które im polewano. Najpierw Niemiec: - Co to za alkohol? - Piwo. - Dobrze. A z jakiego kraju? -Eee... no... nie wiem. Poddaję się. Kolej na Rosjanina. - Co to za alkohol? - Piwo. - Dobrze. A skąd?- Irlandzkie. - Jaka marka? - Guiness. - Dobrze. A teraz co? -Wino białe. - Dobrze. Z jakiego kraju? - Eee... no... nie wiem. Poddaję się. Teraz Polak. - Co to za alkohol? - Piwo, czeskie, Karkonosz. -Dobrze. A teraz? - Wino, tokaj, Węgry. - Zgadza się. A teraz co? -Szampan. - Jaki? - Ruski, igristoje. - Bardzo dobrze.Mimo, że już było wiadomo, że wygrał jury postanowiło dać mu jeszcze bimber.- Co pan pije? - Żytnia... Cała widownia i jury w śmiech, bo co to za Polak, co bimbru nie poznał.- Cicho, jeszcze nie skończyłem.Żytnia... Żytnia 34, Łomianki pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 23.03.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jakie jest połączenie blondynki z betonem- Pustak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 23.03.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Kazik od zawsze robił to co lubił: calowal żonę, wślizgiwal się do wyrka i od razu zasypiał.Pewnego dnia obudził się obok podstarzalego faceta ubranego w biały szlafrok.- Co ty do kurwy nędzy robisz w moim łóżku? ...I kim do cholery jesteś? - zapytal facet.- To nie jest twoja sypialnia. Jestem Sw. Piotr i jestes w niebie.- Że co? Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chce umierac, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócic na Ziemie!- To nie takie proste - odpowiedział swięty.- Możesz wrócic jako kura, albo jako pies. Wybór nalezy do ciebie.Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące.Bieganie po zagrodzie z kogutem nie moze być złe.- Chcę powrócić jako kura - odpowiedział.W kilka sekund pózniej znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje.Wtedy podszedl do niego kogut.- Hej! To pewnie ty jestes ta nowa kura, o której mówil mi Św. Piotr - powiedział kogut.Jak ci sie podoba bycie kurą?- No jest ok, ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje.- Ooo, no tak. To znaczy, że musisz zniesc jajko - powiedział kogut.- Jak mam to zrobić?- Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz.Kazio zagdakal i zaparl sie jak najmocniej potrafil.Nagle "chlus" i jajko było już na ziemi.- LOL. To było zajebiste - powiedział Kazik.Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo.Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony:- Kazik, co ty, ku*wa robisz! Obudź się! Zas*ałeś całe łóżko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.03.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 [h=5]Pukanie do bram raju. Otwiera św. Piotr. Przed nim chłopaki Fornalika. - Kto Wy? - pyta św. Piotr. - Jesteśmy piłkarzami polskiej reprezentacji!!!!!!!! - To jak trafiliście do bramy?[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 http://img.wiocha.pl/images/5/c/5cea0eb6aca0c5d1c19b8347396c4dfa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.03.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nie prawda! Nie mam na imię Arkadiusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.03.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Leżę. Niestety, nie przed telewizorem, padłem za biurkiem, tu sobie będę leżał i ryczał ze śmiechu! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.03.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 http://vlep.pl/evi6cw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnDek 08.04.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Wesoły wątek, chyba dobrze od niego pierwszy post zacząć Tutaj warto zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Chyba robotę tym "ratownikom" po znajomości szwagier załatwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wesoły wątek, chyba dobrze od niego pierwszy post zacząć Tutaj warto zaglądać Warto, ale jeszcze lepiej jesli się rozglądniesz... PS. Napisz skąd jesteś, nie wstydź się. Nie musisz podawać dokładnego adresu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kolejny "świetny" żart. Winda z duchem to pikuś. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fGi2URfglFA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 13.04.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kI_q_JFa9lY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.04.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 15.04.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Padłam Moja znajoma udostepnila to na facebooku i ten maly jest tak podobny do jej synka, ze w pierwszej chwili pomyslalam: "Ale im sie ten Oli upasl":lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.04.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Amalfi, a co tu jest śmiesznego? Facet nie szanuje ani jej pracy ani jej samej. Smutne, ja bym po prostu wyszła. Prawdopodobnie na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts