amalfi 17.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Amalfi, a co tu jest śmiesznego? Facet nie szanuje ani jej pracy ani jej samej. Smutne, ja bym po prostu wyszła. Prawdopodobnie na stałe. Mam wrażenie, że to celowa robota. Sama się śmieje, więc nie wydaje mi się to smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 ja bym po prostu wyszła. Prawdopodobnie na stałe. Pełno takich idzie spotkać, a wielu już tak zostaje Gdzie twoje poczucie humoru?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Cóż, ja odniosłam wrażenie, że kobieta stara się przygotować wystąpienie i dlatego nagrywa się. Sama czasem tak robię. A facet jej skutecznie uniemożliwia pracę. Śmieje się - i to jest smutne. Bo moje życiowe doświadczenie wskazuje, że dalej będzie już tylko gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 A moje poczucie humory wysiada, jak widzę, że idiotka mówi, że deszcz pada, jak na nią plują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 To zdarzenie trwało dwie minuty. Sądzisz, że kobitka zawaliła przez to swoje życie? Nie odpowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 18.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Wczoraj tak mialam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 24.04.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 http://c0834752.cdn.imgwykop.pl/01ur3Fe_nbFgeBX9LCD0QVdEWDmf7ORZgqU776Tr,ow600.jpg?author=silakoksa&auth=a408c4d089c0d34505925c3cf3b0fcce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natan88 24.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 hehe dobre z tą Ameryką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 25.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kazik od zawsze robił to co lubił: calowal żonę, wślizgiwal się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzalego faceta ubranego w biały szlafrok. - Co ty do kurwy nędzy robisz w moim łóżku? ...I kim do cholery jesteś? - zapytal facet. - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Sw. Piotr i jestes w niebie. - Że co? Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chce umierac, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócic na Ziemie! - To nie takie proste - odpowiedział swięty. - Możesz wrócic jako kura, albo jako pies. Wybór nalezy do ciebie. Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie moze być złe. - Chcę powrócić jako kura - odpowiedział. W kilka sekund pózniej znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedl do niego kogut. - Hej! To pewnie ty jestes ta nowa kura, o której mówil mi Św. Piotr - powiedział kogut. Jak ci sie podoba bycie kurą? - No jest ok, ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje. - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz zniesc jajko - powiedział kogut. - Jak mam to zrobić? - Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz. Kazio zagdakal i zaparl sie jak najmocniej potrafil. Nagle "chlus" i jajko było już na ziemi. - LOL. To było zajebiste - powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony: - Kazik, co ty, ku*wa robisz! Obudź się! Zas*ałeś całe łóżko! No o mało co się nie udusiłem ze śmiechu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ameryka 25.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.04.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Żona budzi Mourinho nad ranem:- Kochanie, wstawaj, już piąta!- Coo? Znów Lewandowski?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Żona budzi Mourinho nad ranem: - Kochanie, wstawaj, już piąta! - Coo? Znów Lewandowski?! Nie pojmuję, czemu w reprezentacji tak nie grają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.04.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) TAM grają za pieniądze... TU im NIE WOLNO odnieść kontuzji, bo TAMCI kasę stracą... A Oni... pamiętają o tym przykazie... "Nie pojmuję, czemu.... " Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o.... Adam M. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wspomnij leitmotiv z "Cabaretu" Fossa - "money,money,money". A patriotyzm ma się w dupie ( gra w reprezentacji to możliwość kontuzji, a więc spadek kasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.04.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ooo! Adam pisze szybciej ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja pamiętam mecze Górnik-Zabrze z AS-Roma. Zaczęło się w miarę normalnie i piłkarsko... Potem.... kraj STANĄŁ!!! Przy ostatnim meczu nawet POGOTOWIE RATUNKOWE nie działało... Bo... ludzie się z chorobami wstrzymywali na "po meczu'... Wtedy piłka kopana to był SPORT a nie biznes... To se uż ne wrati... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.04.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 I dawniej piłkarz zakrwawiony z dumą schodził po skończonym meczu z boiska. A teraz uderzająca go piłka z prędkością, szarżującego 5 miesięcznego bobasa, jest w stanie takiego reprezentanta zwalić z nóg i trwale uszkodzić na co najmniej minutę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.04.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Powiem tak:Teraz dla mnie te rozgrywki to już nic ciekawego.Za dużo kasy i zbyt rozmyta aby mogło mi się podobać.(Ale głupców przecież się nie sieje...)Radwańska czy Kowalczyk a przedtem Małysz - kasę robili, ale wyniki mieli i było się czym interesować.Mamy arcymistrzów Świata w lotach modeli, szybowców, psich zaprzęgów i kilku jeszcze dyscyplinach...KTO o tym wie?KASY w tym NASZEJ jest mało - to NIKT!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jakieś studenty z Polski zdeklasowały w zawodach organizowanych przez NASA Całę resztę Świata zajmując TRZY PIERWSZE miejsca i wygrywając z wieloma dziesiątkami innych reprezentacji z całego świata w zawodach na konstruowanie czegoś tam, co działa samo i może to robić w kosmosie czy coś tak...KTO o tym wie?Nieliczni.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Bo prościej ekscytować się czy pan od sacro-polo zmieni kolor włosów czy tez zostanie przy starym kolorze. Ale basta, bo robi sie off-topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts