ameryka 25.04.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jakieś studenty z Polski zdeklasowały w zawodach organizowanych przez NASA Całę resztę Świata zajmując TRZY PIERWSZE miejsca i wygrywając z wieloma dziesiątkami innych reprezentacji z całego świata w zawodach na konstruowanie czegoś tam, co działa samo i może to robić w kosmosie czy coś tak... KTO o tym wie? Nieliczni.... Adam M. Zgadzam się! Za to wszyscy wiedzą że pierwszy PC to IBM a o Jacku Karpińskim to KTO wie? Nieliczni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.04.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ja pamiętam mecze Górnik-Zabrze z AS-Roma. Adam M. Adaś. Nie trzeba aż tak odległych wspomnień. 1988 Było identycznie, albo przynajmniej podobnie normalniej. http://www.youtube.com/watch?v=bvNIByYm7og&feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ameryka 06.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Ożeniłem się z trzydziestoczteroletnią ładną i młodą wdówką, która miałarównie ładną szesnastoletnią córkę. Mój ojciec ożenił się z moja pasierbicą. Od tej pory wszyscy potraciliśmy orientację w rodzinnych stosunkach. Moja zona, czyli synowa mojego ojca jest również jego teściową.Moja pasierbica została moją macochą, a mój ojciec moim zięciem. Nie koniec na tym... Niedawno urodził mi się syn, a pól roku później jego stryj, czyli synmojego ojca. Moja macocha czyli córka mojej zony została w ten sposóbsiostrą swojego wnuka, będąc równocześnie babką swojego brata.Jej syn jest moim bratem, a ja jego dziadkiem.Mój ojciec jest szwagrem swojego wnuka, który jest bratankiem jego syna.Moja żona, teściowa i synowa mojego ojca jest babką mojego brata. W ten sposób zostałem swoim własnym dziadkiem... Edytowane 9 Maja 2013 przez ameryka bo ten jest lepszy od zamieszczonego wcześniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 21.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Komentarz zbyteczny. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=jiDWa0lZNPY&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 22.05.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Pytanie: W jakim sposób autor i jego ojciec stali sie braćmi? Odpowiedź poniżej... Ożeniłem się z trzydziestoczteroletnią ładną i młodą wdówką, która miała równie ładną szesnastoletnią córkę. Mój ojciec ożenił się z moja pasierbicą. Od tej pory wszyscy potraciliśmy orientację w rodzinnych stosunkach. Moja zona, czyli synowa mojego ojca jest również jego teściową. Moja pasierbica została moją macochą, a mój ojciec moim zięciem. Nie koniec na tym... Niedawno urodził mi się syn, a pól roku później jego stryj, czyli syn mojego ojca. Moja macocha czyli córka mojej zony została w ten sposób siostrą swojego wnuka, będąc równocześnie babką swojego brata. Jej syn jest moim bratem, a ja jego dziadkiem. Mój ojciec jest szwagrem swojego wnuka, który jest bratankiem jego syna. Moja żona, teściowa i synowa mojego ojca jest babką mojego brata. W ten sposób zostałem swoim własnym dziadkiem... "W końcu nie mogliśmy wytrzymać z tymi k* i wstąpiliśmy z ojcem do jednego zakonu" Edytowane 25 Maja 2013 przez szopen odpoweidź na zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 26.05.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Obrazki stare, ale może nie wszyscy widzieli... 3 obrazki w załącznikach. Ponieważ nigdy na muratorze nie wstawiałem obrazków, więc mam nadzieję, że wystarczy, jak są w załącznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ameryka 29.05.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 trzeba było tak od razu! dwa dni się zastanawiałem nad sensem historyjki potem dwa dni czy naprawdę jesteś pozbawiony poczucia humoru skończyło się ciekawie Pytanie: W jakim sposób autor i jego ojciec stali sie braćmi? Odpowiedź poniżej... "W końcu nie mogliśmy wytrzymać z tymi k* i wstąpiliśmy z ojcem do jednego zakonu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.05.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Komentarz zbyteczny. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=jiDWa0lZNPY&NR=1 Oj!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nocny.marek 14.06.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Przychodzi budowlaniec do majstra:- Panie majstrze łopata mi się złamała!- To się oprzyj o betoniarkę! Majster na budowie pyta się robotnika:- Dlaczego Ty nosisz po jednej desce, a Nowak po dwie?- Bo to leń. Nie chce mu się dwa razy chodzić. Na budowie:- Panie majster, Kowalski spadł z rusztowania!- To powiedzcie mu, żeby już nie wchodził na górę, bo zaraz fajrant.- Ale on chyba wie, bo przelatywał koło zegara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.06.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) No to teraz, proszę budowlanych koleżanek i kolegów, siadamy wygodnie, odstawiamy wszystkie napoje poza zasięg rąk, ewentualnie uprzedzamy domowników, żeby nie reagowali na wasze paroksyzmy, że to nie padaczka, tylko śmiech będzie. Jeśli ktoś ogląda FM w pracy - niech lepiej nie otwiera tego linka, lepiej zrobić to w domu! http://fishki.net/comment.php?id=138919 Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.06.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ożeż... Chyba moja pierwsza ekipa wyjechała na wschód Oklaski dla fotografa za odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 o mamuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.06.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ona jest ze snu - a ubrana w codzienność, jejeje, je." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No to jeszcze na dokładkę, z branży elektrycznej: co zrobić, kiedy urządzenie wymaga "uziemienia"? http://i.imgur.com/ChKc5CZ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.06.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nie rozumiem. Przecież to jednorazówki.... http://img.wiocha.pl/images/f/1/f12cb71e439b48bb8a3b66a15f4719bb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.06.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Wiesz.... jak ktoś ma zarost gimnazjalisty, to jednorazówka mu na pół roku starcza J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.06.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Na...? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 na "..." to nawet jeszcze dłużej J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 19.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No to jeszcze parę obrazków, chociaż poprzednie nie wywołały większego odzewu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.06.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Dorośli wymyślili zabawki edukacyjne na zasadzie, że wiedzą lepiej, co cieszy dzieci. Prawda jest zupełnie inna: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lNBhwTUZVe4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts