malka 29.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 http://kotlet.pl/content/images/mistrzowie-architektury-139102332359.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 co się czepiasz, "c" jest na ścianie bocznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 wiem, ale nie mów proszę, że to zamierzone było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 zamierzone czy nie, C jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 no nie da się ukryć gdyby to był wydział pedagogiki, czy innej socjologii, tak by mnie nie rozśmieszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.01.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 dobrego planowania muszą tam uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.01.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Elewacja zeżarła. Nie samą zaprawą i fugą w końcu się żyje - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 12.02.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 W temacie http://www.wykop.pl/ramka/1864008/msza-o-wydanie-pozwolenia-na-budowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Nadal budowlanie. Sposób na małą działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 20.02.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mąż wyjechał w delegację.Żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i zamówiła nową szafę.Fachowcy przyjechali złożyli szafę i pojechali. Przejechał tramwaj, zatrzęsło budynkiem i szafa się rozleciała.Żona dzwoni do stolarza i opowiada co się stało. Reklamacja została uwzględniona i fachowcy ponownie złożyli szafę.Niestety przy następnym przejeździe tramwaju sytuacja się powtórzyła.Żona dzwoni więc znów do stolarza, ten przyjeżdża na miejsce i stwierdza, że to jest nie możliwe, żeby takie rzeczy się działy od przejazdu tramwaju.Składa więc szafę ponownie i pyta gospodyni, czy może zamknąć się w szafie i poczekać na przejazd tramwaju, żeby zobaczyć co się dzieje.Gospodyni oczywiście się zgadza, więc stolarz wchodzi do szafy i zamyka się w środku.W tym czasie mąż niespodziewanie wraca wcześniej z delegacji...- Jaka piękna szafa kochanie - woła od progu - co za niespodzianka.Podchodzi szybkim krokiem i otwiera szafę, żeby zobaczyć jak wygląda w środku, a tam oczywiście stolarz - męża zamurowało, a stolarz mówi:- Panie wal pan od razu w mordę bo i tak nie uwierzysz, że na tramwaj czekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 dawno się tak nie ubawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.02.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Jaki jest odgłos spadającego włosa łonowego? -Tfuu tfiuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 25.02.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Wklejam tutaj, bo nigdzie indziej nie pasuje. Bohaterom jednak szczerze i serdecznie współczuję... http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/3322351,nietypowy-proces-w-poznaniu-trafili-do-sadu-bo-sasiadow-oslepia-ich-dach,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 25.02.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Śmieszne/nie śmieszneSpirala do udrożniania rur przebiła kolanko i zdemolowała mieszkanie sąsiadahttp://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140128/POWIATSLUPSKI/140129685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.02.2014 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Czytając o dachówce i o spirali! Jak to powiedział Franz Maurer do Olo Żwirskiego kiedy ich podporucznik Waldemar Morawiec zakapował ? - "Nie wierzę! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.02.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja pierdykam, też mam glazurę na dachu, trochę latem daje... Mam nadzieję, że moi sąsiedzi nie dowiedzą sie o tej sprawie w wielkopolsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 26.02.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dla mnie zdumiewające w tej sprawie jest co innego jeszcze. Znalazłem to na portalu wykop.pl, tamże rozwinęła się pod tym znaleziskiem cała internetowa dyskusja. I szokująca dla mnie była nie sama sprawa, bo pieniactwo nie jest w sumie niczym rzadkim, ale to, ile osób przyznawało pieniactwu rację. Nie brakowało zdań typu "nie dziwię się", opinii, że tamten kulturalnie zwrócił uwagę na samym początku krycia dachu, kiedy dachówki jeszcze można było zmienić na inne ( ), powoływania się na dobrosąsiedzkie stosunki, w imię których powinno to być zrobione - no cyrk po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 26.02.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Czytając o dachówce i o spirali! Jak to powiedział Franz Maurer do Olo Żwirskiego kiedy ich podporucznik Waldemar Morawiec zakapował ? - "Nie wierzę! " Ja też nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 27.02.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dla mnie zdumiewające w tej sprawie jest co innego jeszcze. Znalazłem to na portalu wykop.pl, tamże rozwinęła się pod tym znaleziskiem cała internetowa dyskusja. I szokująca dla mnie była nie sama sprawa, bo pieniactwo nie jest w sumie niczym rzadkim, ale to, ile osób przyznawało pieniactwu rację. Nie brakowało zdań typu "nie dziwię się", opinii, że tamten kulturalnie zwrócił uwagę na samym początku krycia dachu, kiedy dachówki jeszcze można było zmienić na inne ( ), powoływania się na dobrosąsiedzkie stosunki, w imię których powinno to być zrobione - no cyrk po prostu I to świadczy o wyższości naszego forum Tzn. świadomości jego uczestników co do procesu budowlanego i praw jednostki. Możemy się z tego tylko pośmiać, bo taka argumentacja na naszym forum zostałaby rozbita w pył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eaploilo 07.03.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem! Przychodzi kobieta do aptekarza i mówi: - Poproszę trutkę. - A po co? - Chcę otruć męża! - Nawet jeśli panią zdradza dla innej nie mogę pozwolić żeby pani go otruła! Wtedy kobieta pokazuje zdjęcie jej męża kochającego się z żoną aptekarza. Wtedy aptekarz mówi: - Nie wiedziałem, że ma pani receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts