RybakRek 06.02.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Byla sobie pewna tirowówka, a że już miala trochę lat i nie była za ładna to nikt jej nie chciał. Stała sobie tak biedna przy drodze i czekała, jedank nic z tego. Pewnego ranka podjeżdża samochód,a kierowca pyta się:-Za pięć dych zrobisz wszystko?Prostytutka uchachana odpowiada, że tak. Na to kierowca:-Pakuj sie jedziemy dom murować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinekCin 07.02.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Do finału międzynarodowego konkursu kiperów - rozpoznawania alkoholi - przeszli Niemiec, Rosjanin i Polak.Ich zadanie polegało na tym, aby z zawiązanymi oczami podać nazwy i kraje pochodzenia trunków, które im polewano. Najpierw Niemiec: - Co to za alkohol? - Piwo. - Dobrze. A z jakiego kraju? -Eee... no... nie wiem. Poddaję się. Kolej na Rosjanina. - Co to za alkohol? - Piwo. - Dobrze. A skąd?- Irlandzkie. - Jaka marka? - Guiness. - Dobrze. A teraz co? -Wino białe. - Dobrze. Z jakiego kraju? - Eee... no... nie wiem. Poddaję się. Teraz Polak. - Co to za alkohol? - Piwo, czeskie, Karkonosz. -Dobrze. A teraz? - Wino, tokaj, Węgry. - Zgadza się. A teraz co? -Szampan. - Jaki? - Ruski, igristoje. - Bardzo dobrze.Mimo, że już było wiadomo, że wygrał jury postanowiło dać mu jeszcze bimber.- Co pan pije? - Żytnia... Cała widownia i jury w śmiech, bo co to za Polak, co bimbru nie poznał.- Cicho, jeszcze nie skończyłem.Żytnia... Żytnia 34, Łomianki pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybakRek 07.02.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 OOOO, grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.02.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Przychodzi facet do garażu gdzie "kręcą" liczniki. Mechanik pyta: -Ile cofnąć licznik? - Ale ja chciałem dodać 100 tysięcy Mechanik: - O przepraszam! Nie poznałem Pana Posła... Śmieszne ? Na przeglądach spisują stany liczników , niby nie wiadomo po co ale papier wypisują , poczekajcie na kontrole skarbowego... przejechane kilometry i litry zakupionego paliwa.. to już nie będzie takie śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitis-it 07.02.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Idą Polak, Rusek i Niemiec przez las i nagle zatrzymał ich diabeł:- Jeśli powiecie coś i przez 20 minut będzie słychać echo to was puszczę.Pierwszy był Niemiec:- Heil Hitler! - Głos rozchodził się przez 5 minut.Następny był Rusek:- Zdrastwujtie! - Głos rozchodził się 10 minut.Ostatni był Polak:- Wódkę dają!- Gdzie!? - rozchodziło się 2 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam20 11.02.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Kontrola drogowa zatrzymuje blondynkę:- Ma pani gaśnicę?- Mam.- A trójkącik?- Wczoraj zgoliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 12.02.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Do właściciela domku z ogródkiem przybiega rozpromieniony sąsiad. - Czy możesz pożyczyć mi dwa wiadra wody? - Oczywiście, ale przecież ty masz własną studnię! - Tak oczywiście ale do niej wpadła teściowa i woda sięga jej sięga jej tylko do brody... Chętnie przeczytam dowcip o teściu ... Znacie ? To napiszcie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinekCin 13.02.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Pukanie do bram raju. Otwiera św. Piotr. Przed nim chłopaki Fornalika.- Kto Wy? - pyta św. Piotr.- Jesteśmy piłkarzami polskiej reprezentacji!!!!!!!!- To jak trafiliście do bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.02.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Teraz dużo mówi się o samochodach elektrycznych, o ich ładowaniu itd... A wiecie jak Polacy ładują niemieckie samochody elektryczne? Na lawety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybakRek 13.02.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Spotyka się dwóch facetów:- Ten twój kolega to ma szczęście! Dwie żony już pochował, bo struły się grzybami, a teraz trzeci raz owdowiał.- No, ale tym razem to był uraz czaszki.- Tak słyszałem. Ponoć nie chciała jeść grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 16.02.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Glazurnik zakończył prace w łazience. Łazienka full opcja. Gospodarz z tej okazji poszedł zaprosić znajomych na opicie płytek. Żona szczęśliwa poszła pod prysznic, po wyjściu z kabiny zaczęła ze szczęścia tańczyć, zrobiła szpagat i ją przyssało do polerowanego gresu. Mąż wraca, próbuje ją oderwać, a tu ani nie ruszy. Wzywa fachowca. Glazurnik wchodzi, patrzy i mówi:- Trzeba kuć!- Nie ma żadnego kucia! Gres prosto z Hiszpanii, 300 euro/m2! - mówi zdenerwowany mąż.Na to glazurnik poślinił palce, i zaczął pocierać sutki kobiety.- Co ty robisz?!!! - wrzeszczy mąż.- Spokojnie, podnieci się, nawilży, to przesuniemy ją do przedpokoju, a od gumoleum się oderwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitar34 17.02.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Na budowie: Przychodzi facet i się pyta:- Ilu was tu pracuje?- Z majstrem, czy bez?- Z majstrem.- 26.- A bez?- Bez majstra, to tu nikt nie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam20 17.02.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nowak dobiera się do żony. Ale ta narzeka:- Oj, kochanie, dzisiaj boli mnie głowa.- To może ja skoczę do sąsiadki po tabletkę i wrócę za godzinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.02.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dyskoteka w Niemczech, bawi się Rosjanin, z napisem na koszulce "TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY". Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop:- Ty, a w dziób chcesz?- To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu. Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.- A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich".- Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy wyciągając noże.- I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinekCin 21.02.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Przychodzi para do knajpki i zostawia płaszcze w szatni.Szatniarz pyta:- Na jeden numerek?- Nie, na kawę. - odpowiada facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybakRek 21.02.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Fryzjerka do klienta:-Czy pan już kiedyś u nas był?-Nie ucho straciłem w Afganistanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek20 23.02.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Leci samolotem Polak, Czech i Rus. Nagle odleciało dno. Polak, Czech i Rus wiszą na trzech belkach od dna samolotu.Pilot mówi do nich:- Któryś z Was musi się puścić, bo inaczej samolot spadnie na ziemię.Polak, Czech i Rus namawiają się długo, po czym Polak mówi:- Lecę!A Rus na to:- Brawo! - i zaczął bić brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek0000 23.02.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Czy się różni papier toaletowy od piły mechanicznej? Niczym. Chwila nieuwagi i palec uje_any. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinekCin 01.03.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Przychodzi budowlaniec do majstra:- Panie majstrze łopata mi się złamała!- To się oprzyj o betoniarkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybakRek 01.03.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Siedzi baca przed chałupą, podchodzi do niego turysta i sie pyta- Baco, co robicie??- Waham sie..- Jak to sie wahacie??- Ano widzicie, wczoraj byliśmy z żoną na weselu, ja dostałem po ryju, a kobite zgwałcili. Dziś są poprawiny, żona chce iść a ja się waham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts