Krystianer78 01.08.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 - Gdzie imprezują konie? - Na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydx 27.08.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Zawsze śmieszneSłuchacze pytają: Czy to prawda, że na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: tak, to prawda, ale nie samochody, tylko rowery, nie na Placu Czerwonym, tylko w okolicach dworca warszawskiego i nie rozdają, tylko kradną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomogedac 03.09.2015 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Spięcie na drodze. Wkurzony facet:- Kobieto, robiłaś kiedyś prawo jazdy?!- Więcej razy od Ciebie, debilu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julija 12.09.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Przychodzi pacjent do lekarza.- Co panu jest? - pyta doktor.Pacjent nie odpowiada, tylko siada na podłodze. Kładzie głowę twarzą do podłogi i zakłada prawą nogę na kark. Następnie wygina lewa nogę i tak samo kładzie ją na karku.- Widzi pan, doktorze? - stęka - Kiedy tak to robię, to mnie wszędzie boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spe3dy 12.09.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Imigranci jeszcze nie wiedzą, że na Polskiej granicy ich zawrócą i każą przywieźć z Syrii zaświadczenie o niezaleganiu w opłatach za ZUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homusesu 14.09.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Podczas spaceru przez miasto, jeden jegomość szturchnął drugiego, przez co z ręki wypadł mu na ziemię prawie cały Big Mac.- Oj, przepraszam. Zaraz zapłacę Panu za niego...- Nie trzeba, nic się nie stało.- Co Pan mówi! Przecież on kosztuje prawie 10zł! Wie Pan, ile czasu musi pracować młody, czarnoskóry mężczyzna w Afryce, bez szkoły i żadnych wyuczonych umiejętności, aby na niego zarobić?- Nie... Nie mam pojęcia!- Nikt nie wie. Je**ne lenie, jedyne co potrafią to dopłynąć pontonem do Europy, narozrabiać, nakraść i ciągnąć social. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnDek 19.09.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 W piekle opowiadają sobie dowcipy.Do opowiadania wyrywa się też Hitler, ale po chwili rezygnuje..Stalin ciągnie za język, no Hitler co tam chciałeś opowiedziec?- a dowcip o Żydzie , ale boję się, że go spalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnDek 19.09.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Przez las idą dwie wykałaczki, patrzą a tu drogą idzie jeż..No patrz mówi pierwsza, nie wiedziałam, że kursują tutaj autobusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compts 13.10.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jasiu chwali się kolegom:- Jestem silny jak byk, bo jem dużo mięsa.Na to jeden ze słuchaczy:- Wątpię. Ja na przykład jem dużo ryb, a nie umiem pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creepys 01.11.2015 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Przychodzi zając do sklepu i mówi:- Poproszę chlebek z górnej półki.Miś podaje mu chleb. Następnego dnia sytuacja się powtórzyła. Tak jest przez kilka dni. W końcu przychodzi do sklepu i mówi:- Poproszę masło z dolnej półki.Zdziwiony miś podaje mu masło.- I chlebek z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
overmind 05.11.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Nieporozumienia pomiędzy inwestorem a ekipą były zawsze nawet w Starożytnym Egipcie Polecam całą serię: Wielkie Budowle - Grupa Filmowa Darwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assier 08.11.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Blondynka zabawia się z kochankiem.Wtem do mieszkania puka mąż.Zakłopotana blondynka mówi do kochanka:- Skacz przez balkon!- Oszalałaś przecież to 13 piętro!- Oj, kochanie nie bądź taki przesądny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkos 03.12.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ulicą idzie dwóch pijanych facetów.Idą w jednym kierunku.Nagle jeden bełkoce do drugiego, - czego leziesz za mną? - Bo tu mieszkam.-odpowiada drugi. - To znaczy,że gdzie? - A na grunwaldzkiej 17/5. - Te,to ja tam mieszkam.Nagle patrzy nieprzypomnym wzrokiem na kompana i ze zdziwieniem woła - Zenuś to ty?Na to ten drugi - Tata?? --- Rozmowa matki z 12-letnia córką.Córka mówi - Mamo jezdem w ciąży.Na co matka - No wiesz co,taka duża dziewczynka i mówi .. jezdem? zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek11111 14.12.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 - Halo, czy to pogotowie?! Żona leży nieprzytomna w kuchni, co mam robić, co robić?!!!- Najpierw proszę się uspokoić.- ...- Halo, jest Pan tam?- Jestem. OK, już jestem spokojny. Co dalej?- Jest pan obok żony?- No nie, przecież miałem się uspokoić. Siedzę w kąpieli i piję piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubi11 18.12.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Jaki jest najlepszy kraj dla tych, którzy chcą rzucić palenie - Nepal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 19.12.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Spotkały się zwierzęta przy granicy z Białorusią. Głębokie zaciekawienie jak tam jest. Krowa mówi : ja pójdę i zobaczę. Poszła krówka i wraca po 2 dniach. Opowiada: Kochani tutaj to ja daję 10 litrów mleka na dobę i jest OK a tam muszę dać 40 litrów dziennie. Nie wytrzymałam i wracam. Kura poszła za granicę. Wraca po 4 dniach i opowiada : Kochani tam jest do bani. Tutaj w kraju ja zniose jajko dziennie i jest OK a tam wymagaja dwa dziennie. Nie dałam rady. Pies na to wszystko: Ja Wam nie wierzę , pójdę sam i przekonam się. Piesek poszedł............ Nie ma pieska dzień, dwa, nie ma tydzień , miesiąc , rok i dłużej. Minęły 2 lata i piesek wraca. Ogon mu się ciągnie po ziemi, ledwie idzie. Zwierzęta pytają go : czy tak dobrze Ci było, że aż dwa lata tam spędziłeś ? Na to piesek odpowiada; Kochani ja tutaj w Polsce za miskę strawy muszę szczekać cały dzień a tam raz szczeknąłem i dostałem 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 20.12.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 W jakiej walucie najlepiej teraz brac kredyt - w petrudolarach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broda11 16.01.2016 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Zostawiliśmy z żoną synka na chwilę samego, no i dorwał się do naszej prywatnej szuflady, i zniszczył roczny zapas prezerwatyw.Trochę się na brzdąca wkurzyłem, ale żona powiedziała, że 3-paki Durexa są w promocji po 9.99, więc nie będę małemu awantury za straconą dychę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur42 21.01.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Bank. Kolejka wychodziła na ulice. W końcu przychodzi 2 facetów. Jeden mówi:- Proszę mnie przepuścić, idę z bronią!Ludzie puszczają go na początek kolejki.- Dobra Bronia, chodź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andek12 25.01.2016 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 To teraz ja:)Student wraca po egzaminie do domu. - No i jak tam egzamin, synu? - pyta matka. - Świetnie. Pytał mnie taki miły i religijny egzaminator. - Jak to: religijny? - No, tak. Po każdej mojej odpowiedzi wzdychał: "Mój Boże!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts