Konstantin 10.03.2016 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Niedźwiedź zakazał robienia kupy w lesie. Jednego razu zając nie wytrzymał, a na jego nieszczęście nieopodal akurat przechodził niedźwiedź. Niedźwiedź pyta:- Co tam masz, zajączku?- Nic...- Gadaj! Co tam masz?- Motylka...- To pokaż!- Nie, bo odleci...- No to trudno!W końcu zająć zmiękł, podniósł łapki i krzyczy:- No nie! Odleciał! A jaką wielką kupę zostawił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marecki60 10.03.2016 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Najlepszy przyjaciel kobiety to kot. Kot nigdy nie zapyta się: - Czego żresz po nocy?! Będzie żarł razem z nią. Co wy panie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andek12 17.03.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dyrektor szpitala wzywa lekarza do gabinetu:- Jesteś zwolniony! - oznajmia wzburzony ordynator. - Ale za co?- Opowiadasz dzieciom durnowate rymowanki! Na przykład "Idzie rak, nieborak"- Co w tym durnego? Panie w przedszkolu tak robią!- W przedszkolu, a nie k***a na onkologii! Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anija231 17.03.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Chłopczyk obserwuje jak jego mama nakłada sobie maseczkę.- Mamo, a po co tym się smarujesz?- Żeby być ładna.Po pewnym czasie mama zmywa maseczkę.- Co, poddałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 18.03.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Zmarła teściowa. Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... Żałobnicy, znając napięte relacje zięcia z teściową, wzruszeni pytają...- Widzę, że pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...- Nie, nie oto chodzi... Jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła, to piłem z kumplami całą noc. Teraz mnie strasznie głowa nawala, a ona taka zimniutka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CrazyGirl 18.03.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Przybiega dzieciak na stację benzynową z kanistrem:- Dziesięć litrów benzyny, szybko!- Co jest? Pali się?- Tak, moja szkoła. Ale trochę jakby przygasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 18.03.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Rodzina je spokojnie obiad, aż tu nagle wpada Jasiu i drze się:- Mamo, babciu, siostro, Tatuś się powiesił na poddaszu.Wszyscy rzucają łyżki i talerze i pędza po schodach na górę, a Jasiu spokojnie:- Prima aprilis...No to wszyscy wielkie "UFFFFF"...A Jasiu kończy:- ... w piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstantin 21.03.2016 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Komendant rozmawia z podwładnymi:- Panowie, przestępstwo zostało prawdopodobnie dokonane w nocy z 10 na 11 czerwca.Nagle przerywa jeden z policjantów:- Przepraszam, nie dosłyszałem, w nocy z 10 na którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 21.03.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Blondynka dostała na imieniny telefon komórkowy.Zabrała go idąc na zakupy.Stała akurat w warzywniaku gdy telefon zadzwonił.Blondi odebrała:- Och cześć Zosiu! - ucieszyła się - skąd wiedziałaś, że jestem w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 21.03.2016 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Podchodzi nastoletnia córka do matki obierającej ziemniaki na obiad, i pyta: Mamo. Co to jest orgazm? Ja tam dokładnie nie wiem córeczko, ale idź do ojca, on na pewno będzie wiedział. PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstantin 21.03.2016 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Baca napadł na bank i wyjechał do Ameryki. Siedzi w rowie i liczy kasę. Nagle podchodzi do niego policjant, pokazuje odznakę i mówi: - POLICE.A baca na to: - Nie, nie, sam se police. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marecki60 21.03.2016 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Rozmawiają dwaj starsi panowie. Jeden mówi do drugiego: - Zbliża się wasza rocznica ślubu nieprawdaż?- Tak - odpowiada drugi - i to spora, bo 20.- Wow i co zamierzasz zrobić z tej okazji dla swojej żony?- Zabiorę ją na wycieczkę do Australii. - Nieźle, a co zrobisz dla żony z okazji 25 rocznicy ślubu?- Pojadę i przywiozę ją z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel53 22.03.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 U wspólnych znajomych Kowalski poznał miłą panią.- Ilekroć pan się uśmiecha, mam ochotę zaprosić pana do siebie.- Pani mi pochlebia.- Och, pan mnie źle zrozumiał.- Ja jestem dentystką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hleszczynski90 01.04.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Żona dzwoni do męża:- Kochanie, w naszym samochodzie lusterko odpadło.- Jak to się stało?- Policjant w protokole napisał, że dachowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrgreen 04.04.2016 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 - Misiaczku, czy uważasz, że mam jakieś wady?- Masę…- To znaczy?! Jakie dokładnie?!!!- Przecież powiedziałem - masę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekkru70 22.04.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Dyrektorka pyta Jasia: -Kiedy odrabiasz lekcje? -Po obiedzie. -A, dlaczego nie masz odrobionych lekcji? -Bo nie było obiadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.04.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Kłaniam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubkujawa76 25.04.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Jasiu idzie sobie z babcią na spacer, po drodze znalazł 10 gr, pyta się baci: - Babciu mogę podnieść 10 gr z ziemi? Babcia: - Z ziemi się nie podnosi. Dobra. Idą dalej. Nagle Jasiu patrzy, na ziemi leży 1 zł. Znowu pyta się babci. - Babciu mogę podnieś 1 zł z ziemi? Babcia: - Z ziemi się nie podnosi. Znowu idą dalej. Po chwili babcia uderza w słup, pyta się Jasia: - Jasiu czy mnie podniesiesz? A Jasiu: - Z ziemi się nie podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo91 27.04.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Siedzą sobie dwa leniwce na gałęzi. Pierwszy dzień, nic. Drugiego też nic. Trzeciego dnia jeden ruszył głową a drugi mówi do niego: - Ferdek aleś ty nerwowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.04.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts