Liwko 28.04.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Trzy blondynki zginęły w wypadku samochodowym. Po śmierci stają przed bramą niebios. Święty Piotr wita je słowami: - Możecie dostać się do nieba, jeśli odpowiecie na jedno proste pytanie religijne. Pytanie brzmi: co to jest Wielkanoc? Pierwsza blondynka odpowiada: - Wielkanoc to takie święto, kiedy odwiedzamy groby naszych bliskich... - Źle! Odpowiada Święty Piotr. Nie przestąpisz bram królestwa niebieskiego, bezbożna ignorantko! Odpowiada druga blondynka: - Ja wiem! To takie święto, kiedy stroi się choinkę, śpiewa kolędy i rozdaje prezenty! Święty Piotr załamany wali głową we wrota do niebios, a następnie patrzy z nadzieją na trzecią blondynkę. Ostatnia blondie uśmiecha się spokojnie i nawija: - Wielkanoc to święto zmartwychwstania Jezusa Chrystusa, który został ukrzyżowany przez Rzymian. Po tym, jak oddał życie za wszystkich ludzi, został pochowany w pobliskiej grocie, do której wejście zostało zamknięte głazem. Trzeciego dnia Jezus zmartwychwstał... - Świetnie! Wykrzykuje Święty Piotr, wystarczy, widzę, że znasz Pismo Święte! Blondynka nawija śmiało dalej: - ... zmartwychwstał i tak historia powtarza się co roku, Jezus w czasie Wielkanocy odsuwa głaz i wychodzi z groty, patrzy na swój cień i jeśli go zobaczy, to zima będzie sześć tygodni dłuższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturnowak92 28.04.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Przyszedł Jasiu do McDonalda i mówi: - Poproszę frytki - Niestety nie mamy ziemniaków - Nie szkodzi, zjem z chlebem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 28.04.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Co zrobi kibic, gdy Polacy wygrają Euro 2016?- Wyłączy konsolę i pójdzie spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 28.04.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Policjant zatrzymał blondynkę jadącą motorem w wełnianej czapce i się pyta : -Dlaczego pani nie ma kasku? -Bo ja proszę pana zrobiłam wczoraj eksperyment z 3 piętra zrzuciłam czapkę i kask. Kask pękł a czapka nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnDek 29.04.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Czym się różni optymista od pesymisty?Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem...Pesymista natomiast doskonale wie którym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamszyszko90 04.05.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Pijak podchodzi do policjanta i pyta: - panie władzo, można na pana policjanta powiedzieć Ty ośle? - nie bo to jest obraza funkcjonariusza! - a na osła, panie policjancie? - wydaje mi się, że można! - dobrze, dziękuję panie policjancie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekzielinski 04.05.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Jasio pracował w tartaku. Pewnego dnia w ramach bardzo nieszczęśliwego wypadku stracił wszystkie 10 palców. Natychmiast udał się do szpitala. Doktor obejrzał jego ręce i mówi: - Dobrze chłopcze, dawaj te palce, zobaczymy co można z tym zrobić. - Panie doktorze, ale ja nie mam tych palców. - Jak to nie masz tych palców? Chłopcze, mamy XXI wiek, mikrochirurgię, profesjonalne narzędzia, wiedzę i niesamowitą technikę, a Ty mówisz, że nie wziąłeś tych palców. Dlaczego!? - A jak miałem je niby pozbierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 04.05.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Po lekturze dzisiejszej prasy - powstał dowcip częściowo abstrakcyjny: Dlaczego pan prezydent Duda koresponduje na Twitterze z Ruchadłem Leśnym?- bo jest Sową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ampix 26.05.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Czym sie różni murzyn od opony ? Jak na murzyna sie włoży łańcuch to zacznie rapować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.05.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Trzy grzechy księdza:- nie mam pieniędzy,- to moja siostra,- pomodlę się za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtecki8 08.06.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Gość w hotelu zamówił budzenie telefoniczne. Rano budzi go miły głos: - Czy to pan zamawiał budzenie na siódmą? - Tak. - No to szybciutko, bo jest już dziewiąta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarecki89 09.06.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Pani w szkole pyta Jasia: - Jakie są rodzaje komórek? Jaś: - HTC, Samsung, Sony, LG.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harin 10.10.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Rozmawiają dwaj kumple:- Wygrałem milion złotych w totka!- Gratulacje! A co na to twoja żona?- Odebrało jej mowę!- Zazdroszczę ci. Tyle szczęścia za jednym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higher44 25.10.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 - Co to jest: czerwone, grube i jak wchodzi to sprawia przyjemność?- Święty Mikołaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobgar 02.11.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Żona mówi do męża przy śniadaniu:- Założę się, że nie wiesz, jaki dziś jest dzień.- Ależ wiem, kochanie - odpowiada spokojnie mąż.Następnie małżonek wychodzi do pracy, a po jakimś czasie kurier przynosi żonie wielki bukiet czerwonych róż. Po godzinie kurier doręcza ogromną bombonierkę, i kolejni w ciągu dnia jeszcze kilka prezentów.Mąż wraca z pracy , a żona cała w skowronkach do niego:- Dziękuję kochanie! To najwspanialszy Dzień Sprzątania Świata w moim życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miroslaw1975 09.11.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Czasy komuny w Polsce, odbywa się egzamin dla babć klozetowych. Zdaje pierwsza z kandydatek. Pierwsze pytanie komisji brzmi:- Co pani zrobi jak zobaczy pani trójkąt?- Wpuszczę mężczyznę.Pytanie drugie:- A jak zobaczy pani gwiazdy?- Wpuszczę żołnierzy radzieckich.Pytanie trzecie:- Co tam leży na stoliku?- Papier toaletowy.Świetnie! Zdała pani na bardzo dobry.Kobieta wychodzi z sali egzaminacyjnej na korytarz, gdzie obskakują ją czekające na swoją kolej koleżanki:- No i jak było? Jakie miałaś pytania? Z czego cię egzaminowali?- Pierwsze pytanie miałam z geometrii, drugie z marksizmu-leninizmu, a trzecie z materiałoznawstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotma 24.11.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Dowcipy najlepsze na imprezę Policjant na komisariacie sporządza protokół. Pyta kolegi: - Jak się pisze "róże"? - To akurat wiem, bo moja żona ma na imię Róża. U zamknięte i Z z kropką - odpowiada kumpel. - Ok. Dzięki - mówi radośnie policjant i pisze dalej: "Podejrzany wszedł na balkon po róże spustowej." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gettis 05.12.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie doprzedszkola.- To nie nasze dziecko ? mówi przedszkolanka.Jadą do drugiego.- Nie znamy pana synka ? słyszy w drugim.Jadą do trzeciego, czwartego? wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka.W końcu młody nie wytrzymał:- Tato, zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkole i jedziemy do szkoły, bosię w końcu na lekcję spóźnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnDek 18.12.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Gwiezdne Wojny z czeskim dubbingiem..Amidala -powiedział AnakinA mi nie dala - powiedział Obi Wan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robbson 20.01.2017 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Z cennika burdelu :Cola -10 złotychCola z lodem - 110 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts