ghost34 02.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 http://img145.imageshack.us/img145/1538/200wj7.th.jpghttp://img145.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nauka każdego dnia przynosi nam nowe, wspaniałe odkrycia..... Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupą.Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza.Kiedy wbili tę samą igłę w oko, pacjent się zesrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 04.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 W przedziale kolejowym jedzie dwóch pasażerów. Pierwszy wpatruje się zuwagą w drugiego i mówi:- Gdyby nie wąsy, byłby pan bardzo podobny do mojej żony!- Ale ja przecież nie mam wąsów!- Ale moja żona ma... Słyszałam, że się rozwiodłaś:- Tak, traktował mnie jak psa!- ???- Chciał żebym była mu wierna! Spotyka się dwóch przyjaciół:- Chciałem sobie psa kupić, ale żona nie daje - żali się pierwszy.Drugi:- A myślisz, pies da? Naj*bany admin wychodzi w ciepłą, bezchmurną, październikową noc, zknajpy. Po jakimś czasie staje pod drzewem i się odlewa spoglądając w nieboi się drze- Ja, pier*olę! Ile niebo ma martwych pikseli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 04.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Znalezione w sieci: Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie... Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem...! Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha ! ! ! On, po powrocie z pracy, podczas kolacji, zapytał: - o której wróciłaś z imprezy? - o samiutkiej północy, tak jak Ci obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. - "Oh, jak dobrze, jestem uratowana...." - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. On po chwili spojrzał na nią serio, mówiąc: - Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką. Zbladłam ze strachu, ale pyta pokornym głosem: - Taaaak? A dlaczego, kochanie? A on na to: - Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O k...a!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie, zakukała ostatni raz, puściła głośnego bąka i zaczęła chrapać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Przeczytane dzisiaj; 5 dobrych rad dla kobiet 1.Znajdż sobie mężczyznę,który pomaga w domu, chociaż sam też ma pracę 2.Zwiąż się z mężczyzną, który potrafi cie rozbawić 3.Wybierz mężczyznę na którego możesz liczyć, który cię nie okłamie 4.Potrzebujesz mężczyzny, który będzie cię kochał i rozpieszczał 5.Pilnuj żeby ci czterej nigdy się nawzajem o sobie nie dowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ona, koleżankom w pracy:Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy.Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej powiedziałam i wybyłam. Ale impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie... Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam zsiebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy,nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem...! Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha ! ! !On, po powrocie z pracy, podczas kolacji, zapytał:- o której wróciłaś z imprezy?- o samiutkiej północy, tak jak Ci obiecałam.On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego.Oh, jak dobrze, jestem uratowana....- pomyślała i prawie otarła pot z czoła.On po chwili spojrzał na nią serio, mówiąc:- Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką.Zbladła ze strachu, ale pyta pokornym głosem:- Taaaak? A dlaczego, kochanie?A on na to:- Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła O kurwa! znów zakukała 4 razy,zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie,zakukała ostatni raz, puściła głośnego bąka i zaczęła chrapać........ Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią,i nagle ona zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby zamówił sobie takiego drinka. Chłopak się zgadza. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: - Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki. Brzmi niezbyt apetycznie, ale on pragnie pokazać, że jest prawdziwym mężczyzną. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej -słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. - Jak sie ten cholerny drink nazywa ? - "Zemsta za Loda" ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 07.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Co wyróżnia Polaków spośród innych narodów: 1. Jeden z mieszkańców Katowic chciał w lombardzie zastawić swojego syna. 2. Jako pierwsza nacja na świecie, opracowaliśmy sposób na picie denaturatu, płynu borygo, kwasu siarkowego i wody kolońskiej. 3. Grabarz z Krakowa miał we krwi 9,5 promila alkoholu i przeżył. Mieszkaniec Wrocławia w 1995 r. osiągnął absolutny medyczny rekord świata - 14,8 promila. Nasz bohaterski rodak przekroczył trzykrotnie śmiertelną dawkę. Zmarł w wyniku obrażeń poniesionych w wypadku samochodowym. 4. W zachodniej Europie pojawiają się alkohole z ostrzegawczym napisem: "Dawka śmiertelna - 3,5 promila. Nie dotyczy Polaków". 5. Tadeusz Kościuszko tak się spił pod Maciejowicami (1794), że zapomniał wziąć mapy i nie mógł dowodzić bitwą. Dlatego Polacy ponieśli klęskę w starciu z rosyjskimi wojskami. 6. Andrzej K. jest rekordzistą świata w szybkości picia piwa. Pół litra piwa wypija w 3 sekundy. 7. Polska kupuje piasek i żwir w Republice Południowej Afryki. A na Lipiu jest go pod dostatkiem(pod Rzeszowem) 8. Pewien mieszkaniec Warszawy w izbie wytrzeźwień przebywał 335 razy, za każdym razem przynajmniej 8 godzin. Jak wyliczył, jego przymusowy areszt trwał minimum 2.680 godzin (prawie 112 dni). 9. Pewien reprezentant Polski w kulturystyce 500 razy przekroczył medyczną normę testosteronu w organizmie zdrowego mężczyzny. 10. Władysław Reymont, autor "Chłopów", nie pojechał w 1924 roku do Sztokholmu po odbiór nagrody Nobla, gdyż nie mógł wytrzeźwieć. Pisarz zmarł rok później z powodu alkoholizmu. 11. Polacy chorzy na raka krtani wymyślili sposób palenia papierosów przez rurkę w tchawicy. 12. Jedna na 100 Polek przyznaje się, ze uderzyła męża. I to wielokrotnie! 13. W marcu 2000 r. na ulicach Warszawy podczas polowania na tygrysa, który uciekł z cyrku, zastrzelono weterynarza. 14. Wśród honorowych obywateli Wrocławia wciąż figurują: Adolf Hitler, Joseph Goebbels i Hermann Goering. 15. Mieszkaniec Nowego Miasta Lubawskiego dwa razy uciekł z prosektorium. Mężczyzna, będąc w stanie kompletnego upojenia alkoholowego, nie dawał żadnych oznak życia. Lekarze, nie mogąc wyczuć pulsu, stwierdzali zgon. 16. Anna K. z Piotrkowa Trybunalskiego została skazana na trzy lata więzienia. Przez 10 lat unikała kary, zachodząc w kolejne ciąże. 17. W 1998 r. we Wrocławiu wykryto wytwórnię fałszywych studolarówek. Amerykańscy specjaliści z Secret Service ocenili, że są to najlepiej podrobione pieniądze na świecie. Zdaniem Amerykanów fałszywe "zielone" wykonane zostały staranniej niż ... autentyczne banknoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 10.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Stoi sobie policjant z "suszarką" na poboczu i się nudzi. Nagle na horyzoncie pojawia się nowiutki mercedes i oczywiście smerf go zatrzymuje. Ku jego wielkiemu zdziwieniu, za kierownicą siedzi obszarpany śmierdzący żul. Policjant totalnie zaskoczony pyta: - Kurde! Tyle lat pracuję i nie stać mnie na takiego Merca, a ty taki obszarpany takim cackiem się bujasz. Jak to możliwe? - Bo ja mam taki dar: jak nasikam łysemu na głowę, to mu włosy odrastają. Jednemu nowobogackiemu nasikałem i mi tego Merca podarował. Policjant zdejmuje czapkę i nadstawia łysą pałę: - Posikaj i na mnie, to nie zapłacisz mandatu i puszcze cię wolno! Żul rozpina rozporek, wyciąga zapyziałego ****a i zaczyna sikać. Z tylnego siedzenia mercedesa słychać histeryczny rechot : - O, żesz w mordę. Za taki numer, to ci i mieszkanie kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danton 10.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Jedzie dres BMW i złapał gumę. Zatrzymał się na poboczu i zmienia koło. Podjeżdża mercedes wysiada dresiarz i się pyta: - Co robisz?- Odkręcam koło - odpowiada facet.Ten z mercedesa bierze kamień wali w szybę i mówi: - To ja wezmę radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danton 10.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Jedzie dres BMW i złapał gumę. Zatrzymał się na poboczu i zmienia koło. Podjeżdża mercedes wysiada dresiarz i się pyta: - Co robisz?- Odkręcam koło - odpowiada facet.Ten z mercedesa bierze kamień wali w szybę i mówi: - To ja wezmę radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 co robisz -kółeczko-w takim razie ja zrobie radyjko.. http://img241.imageshack.us/img241/6177/003devicewy6.th.jpghttp://img241.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 13.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ten, kto kupił rok temu akcje Nortela za 1 tys. dol., dziś ma papiery warte 49 dol. W przypadku Enronu po roku z tysiąca dolarów zostawało 16,5 dol.Akcje Worldcomu? Zostało z nich niespełna 5 dol. Po inwestycji w United Airlines zostawało się z niczym. Ale gdybyście przed rokiem kupili piwa za tysiąc dolarów, wypili je całe i oddali puszki do recyklingu, mielibyście dziś w kieszeni 214 dol. Słowem, picie na umór i recykling to najlepsza inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Do firmy przyszedł hydraulik naprawić WC. Wszedł do sekretariatu i pyta:- No to gdzie jest ten sracz?Sekretarka nieśmiało odpowiada:- Szef jest właśnie na obiedzie.- Ale pani mnie źle zrozumiała - mam na myśli te dwa zera.- Zastępcy mają naradę.- Ale pani złota, ja się pytam, gdzie tu się gówno robi?- Aha, ... rachunkowość jest piętro wyżej... Facet kupuje wielbłąda. Sprzedawca udziela mu wskazówek:- Jeśli chce pan, żeby wielbłąd jechał trzeba powiedzieć "uf", aby się zatrzymał należy powiedzieć "amen".Zadowolony facet wsiadł na wielbłąda i krzyczy "uf uf uf uf". Jedzie sobie zadowolony i nagle widzi przed sobą przepaść. Zapomniał jednak jak się zatrzymuje wielbłąda i zaczyna się modlić:- W imię Ojca i Syna, i Ducha świętego. Amen.Wielbłąd się zatrzymał nad samą przepaścią. Facet szczęśliwy westchnął "uf".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 siedzi dziewczyna z chłopakiem na kocyku w parku piknik i te sprawy i ona mówi do niej: - otworzyć ci puszkęa ona na to - za chwilę, najpierw coś zjedzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 15.10.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Baca kocha się w nocy z bacową. W pewnym momencie psydusił jej warkocz i bacowa krzyczy: - Warkoc Jędruś, warkoc! A Jędruś na to: - Wrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Zasłyszane przed chwilą w radiu "Z". Wypowiedzi słuchaczy na temat szczytu w Brukseli. (Tusk już dojechał, a Pan Prezydent pędzi za nim zdyszany wyczarterowanym LOT'em "ja tez, ja tez kcem") Komentarz radiosłuchacza: "W celu uniknięcia podobnych sytuacji w przyszłości, proponuję zakupić samolot z przyczepą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 15.10.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A propo ostatnich wydarzeń http://images33.fotosik.pl/386/792eae77717392c2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.10.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 To okładka Angory Oni zawsze mają fajne okładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 http://bi.gazeta.pl/im/6/5814/z5814866X.jpg Fot. Thierry Charlier AP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts