2112wojtek 15.10.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 http://bi.gazeta.pl/im/6/5814/z5814866X.jpg Fot. Thierry Charlier AP To się nazywa "ociepleniem wizerunku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 tytuł wątku okazał się proroczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 http://bi.gazeta.pl/im/6/5814/z5814866X.jpg Fot. Thierry Charlier AP To się nazywa "ociepleniem wizerunku" To śmieszne miało być - nie żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 16.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ze zacytuje Maleńczuka:„Wieść się po kraju jak echo poniosła: Oto premierem zostaje Jarosław. Brat prezydenta, do tego bliźniaczy Tak władzę w kraju przejął duet kaczy. Z dwuust pouczeń, łajania nie szczędzi Ludzi używa jako swych narzędzi Rzadko się uśmiecha,a jeśli to chytrze Raz po raz podwójną gębę sobie wytrze” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.10.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 utrzymując temat hehe http://img363.imageshack.us/img363/8320/kaczorekvu7.th.jpghttp://img363.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 19.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 utrzymując temat hehe http://img363.imageshack.us/img363/8320/kaczorekvu7.th.jpghttp://img363.imageshack.us/images/thpix.gif Zerknij prosze na poprzednia stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.10.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ups...sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 http://img391.imageshack.us/my.php?image=czeskiik9.jpg Po otwarciu granic przyda się kazdemu turyście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 UUUUU coś mi sie knoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Do adwokata przychodzi biedna wdowa prosząc o poradę prawną. Poskończonej wizycie adwokat zażądał 100 zł. Ta drżącymi rękami wyjęłabanknot zportfela i podała radcy. Ten jednak po wyjściu kobiety zauważył, że tapomyliła się dając mu dwa sklejone banknoty stuzłotowe przezprzypadek.I wtedy stanął przed dylematem moralnym... Podzielić się ze wspólnikiem? Sowiecki cyrk państwowy numer 17 nie ma powodzenia. Trybuny świecą pustkami.Dyrektor wpada na genialny pomysł: ogłasza, że gwoździem przedstawieniabędzie rewelacyjny numer specjalny, a komu się on nie spodoba, dostaniezwrot dziesięciokrotnej ceny biletu. Publiczność szturmuje kasy, bilety sąwyprzedane na miesiąc naprzód.Podczas pierwszego przedstawienia dyrektor zapowiada:- A teraz nasz numer specjalny. Komu się nie spodoba, otrzyma w kasiedziesięciokrotną cenę biletu. Towarzysze, orkiestra naszej bohaterskiejKGBodegra Międzynarodówkę. Himmler wzywa po kolei swoich współpracowników:- Powiedzcie dowolną liczbę dwucyfrową.- 45.- A czemu nie 54?- Bo 45!Himmler zapisuje w aktach "charakter nordycki" i wzywa następnego:- Powiedzcie dowolną liczbę dwucyfrową.- 28.- A czemu nie 82?- Może być i 82, ale lepsza jest 28.Himmler zapisuje w aktach "charakter bliski nordyckiemu" i wzywakolejnego:- Powiedzcie dowolną liczbę dwucyfrową.- 33.- A czemu nie... A, to wy, Stirlitz. Przewodnik oprowadza wycieczkę po muzeum. Stają przed obrazem:- A tu, proszę wycieczki, mamy straszny obraz. Masakra. Ojciec leży napodłodze, głowa oderżnięta, krew się leje - straszno patrzeć. A obok -syn.Szablą przebity. Krew się leje. Straszno patrzeć. A obok - córka.Zgwałcona.Pobita. Nóż w brzuchu. Krew się leje. Straszno patrzeć. A w kącie - matkasiedzi.Oczy w słup postawiła. Smutna czegoś... Lotnisko w Nowym Jorku. Facet wchodzi do windy a za nim kobieta wmundurku,mini spódnica, żakiet - stewardesa jakaś. Facet zaintrygowany ta sytuacjamówi:- Hello, you fly USA airways?Kobieta nie odzywa się, tylko patrzy na niego zdziwiona. Facet pomyslal noto co, sprębuje jeszcze raz:- Flugen sie Lufthansa ja?Kobieta bardziej zdziwona patrzy na niego i nic nie mówi. No trudnopomyślałfacet... spróbuję jeszcze raz:- Volare sinora Alitalia?Wtedy kobieta mówi:- A w mordę chcesz palancie?!- Aha, LOT! A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc zeŚpiącej Królewny. Facet w sexshopie- Proszę mi pokazać tą dmuchaną lalę- Proszę bardzo- Kiedy ją wyprodukowano?- W styczniu 2005- E, to Koziorożec. Nie pasujemy do siebie. Wiek XX, pomimo wszystkich swoich zdobyczy, pozostawił nas z wielomapytaniami:* Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami?* Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach "Wróżka wygrała w totka"?* Dlaczego, żeby skończyć pracę w Windowsie trzeba nacisnąć na "Start"?* Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do mycianaczyń z prawdziwej cytryny?* Dlaczego Amerykanie popijają BigMaca dietetyczną Colą?* Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy?* Dlaczego Noe nie zabił tych dwóch komarów?* Po co sterylizowana jest igła przy wykonaniu kary śmierci przezzastrzyk?* Dlaczego samoloty nie są robione z tego samego materiału co czarneskrzynki?* Dlaczego kamikadze nakładają kaski?* Jaki jest synonim słowa "synonim"?* Dlaczego w lodowce jest światło, a w zamrażalniku nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Podchodzi informatyk do fortepianu i ogląda wnikliwie:-Hmm, tylko 84 klawisze, z czego 1/3 funkcyjnych, wszystkie nieopisane,chociaż... shift naciskany nogą. Oryginalnie. W piaskownicy bawią się dzieci, jedno z nich siedzi same w rogu.- Dlaczego twój dzieciak siedzi dziś tak sam w kącie?- No bo dzisiaj bawią się w pracownie komputerową, a mój instaluje Linuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 21.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 - Odwróć się i zdejmij majtki! - Nie, Leszek, nie chcę w dupę! - Nie bój się, Sylwia, to nie boli. - A Ksenia mówiła, że boli! - Ksenia się wierciła, nie mogłem trafić to i może zabolało. - Leszek... wstydzę się... - Sylwia, znamy się przecież do lat... Przecież nie możesz się mnie wstydzić, Sylwia! - To... to... to zamknij oczy, Leszek! - Kurwa, jak zamknę, to nie trafię! - Leszek, to weź jakoś... inaczej! - Inaczej... inaczej! Otwórz usta! Weź do buzi, łyknij! Dobrze.... A teraz idź do poczekalni i powiedz, żeby weszła następna. Pierdzielone baby, jak się one tej szczepionki od grypy boją! Tylko: ‘tabletka’ i ‘tabletka’. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pbas 21.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Co powstanie po skrzyżowaniu murzyna z ośmiornicą? - Nie wiem, ale to musi szybko zbierać bawełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 http://img401.imageshack.us/img401/311/czeskivi0.jpg' alt='czeskivi0.jpg'>http://img401.imageshack.us/img401/czeskivi0.jpg/1/w572.png[/img] Udało się tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.10.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Pewien człowiek zmarł i normalną koleją rzeczy stanął przed świętymPiotrem. Ten mówi: Niestety, przyjacielu - Popełniłeś w życiu straszny grzech i niezostaniesz wpuszczony do nieba, zanim za niego nie odpokutujesz.Oszukiwałeś mianowicie na podatku dochodowym od osób fizycznych. Twojakara będzie polegała na tym, że wrócisz na Ziemię i spędzisz pięć lat zobrzydliwą, otyłą i paskudną babą, ze wszystkimi małżeńskimiobowiązkami włącznie. Jeśli ci się uda, wejdziesz do nieba.Człowiekuznał, że pięć lat to niewiele wobec perspektywy wieczności w niebie,wrócił na Ziemię i żył z kaszalotem, którego mu święty Piotrprzeznaczył. Któregoś dnia, idąc z nią po ulicy, zobaczył swegoprzyjaciela, idącego z naprzeciwka w towarzystwie tak odrażającegobabsztyla, że w porównaniu z nią kobieta naszego bohatera była niczymerotyczny sen nastolatka. Czołem, stary! Jak to się stało, że urzędujesz z taką paszczurą?! Hm, no wiesz, zmarło mi się niedawno i Święty Piotr powiedział mi, żepopełniłem straszliwy grzech, oszukując na podatku dochodowym od osóbfizycznych, przez co narżnąłem rząd na grubą kasę, i że muszęodpokutować, przeżywając pięć lat na Ziemi z tym mięchem, którewidzisz.Panowie uścisnęli sobie dłonie w pełnym zrozumieniu iobiecali sobie wspomagać się nawzajem w biedzie. Kiedy już mieli sięrozejść, zauważyli wspólnego znajomego, idącego ulicą w towarzystwiekobiety pięknej jak marzenie, o boskiej figurze, seksownej jak wszyscydiabli. Hej, stary! Rany bosskie, skądżeś ty, stary kawaler, dorwał taką lufę? Hm, szczerze mówiąc nie wiem. Pewnego razu obudziłem się, a ona leżałakoło mnie. Od paru lat mam wszystko, o czym mogę marzyć: pięknąkobietę, cudownie prowadzony dom i obłędny, naprawdę bajeczny seks. Niewiem tylko, dlaczego zawsze, kiedy się skończymy kochać, ona odwracasię do ściany i mruczy coś jak:"jeb*** podatek dochodowy od osób fizycznych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.10.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 kryzys finansowy, rozmawiają ze sobą dwaj bankierzy: - przez tę sytuację na rynku bardzo źle sypiam a ty...- no ja sypiam jak niemowlę...- zwariowałeś! taka sytuacja a ty spisz jak niemowlę ???- tak, dzisiaj przez całą noc płakałem i dwa razy się zesrałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 24.10.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Przy skrzyżowaniu siedzi na koniu Strażnik Miejski. Z naprzeciwka w jego kierunku jedzie na rowerku mały chłopiec. Strażnik woła go do siebie. - E, mały chodź no tu ! Chłopczyk podjeżdża, a strażnik pyta: - Święty Mikołaj przyniósł ci ten rower ? - Tak ! - odpowiada chłopczyk. - To napisz mu, żeby w tym roku przyniósł ci lampkę do tego roweru. I zadowolony z siebie ukarał młodego mandatem za 50 złotych. - A pan to od Mikołaja dostał tego konika ? - pyta dziecko. - Tak. - Odpowiada rozbawiony Strażnik Miejski. - To niech pan napisze Mikołajowi w tym roku, żeby Ch@$a montował konikowi między nogami, a nie na grzbiecie ************************************************************** Budzi sie facet rano - kac gigant, patrzy a obok lezy jakas baba. - Kto Ty jestes? - Nie pamietasz - mowi baba - jestem Jola, poznalismy się wczoraj w barze - A ile masz lat? - Ona oburzona - No wiesz! Kobiety sie o wiek nie pyta, kobieta ma tyle lat na ile wyglada - Klamiesz, ludzie tak dlugo nie zyja ************************************************************* Wchodzi facet do domu i krzyczy w drzwiach: -Stara wygrałem w totka! Żona siedzi przy stole i szlocha. -Co płaczesz kobieto?! Wygrałem milion w totka. -Mama umarła! - krzyczy małżonka. -O ja pier** KUMULACJA! ************************************************************* Matka zabrała swoją córkę do lekarza i poprosiła o zbadanie spuchniętego brzucha swej pociechy. Po chwili doktor stwierdził, że córka jest w ciąży. Matka zrobiła się czerwona z gniewu i przez dziesięć minut kłóciła się z lekarzem, że jej córka jest porządną dziewczyną i nigdy nie popsułaby sobie reputacji przez uprawianie seksu w tak młodym wieku. W końcu doktor wstał i zaczął patrzeć przez okno. Matka zdenerwowała sie jeszcze bardziej: - Niech się pan nie gapi przez okno! Pan mnie ignoruje! - Nie, ale wie pani, coś takiego już się raz zdarzyło, tyle że wtedy na niebie pojawiła się gwiazda i przybyli trzej królowie, a ja bym tego za cholerę nie chciał przegapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 25.10.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 cd.. Rusałeczka przypływa do swojego Ojca-Wodnika i mówi: -Tata, tata, dlaczego ludzie są tacy okrutni? Dzisiaj widziałam, jak przywiązali do linki zwierzątko i cały dzień ciągali je po dnie! - No i cóż zrobiłaś, córeńko? - Przecięłam linkę i zwierzątko spokojnie położyło się spać na dnie. - Zuch, córeczka! Ale więcej tak nie rób - to był nurek! ************************************************************** Wraca z pierwszej zmiany mąż do domu. Bardzo się spieszy, by zdążyć przed 22:00, a w przedpokoju czeka na niego żona, trzymająca obie ręce z tyłu. Mąż z trudem starając się utrzymać równowagę, patrzy na nią i mówi: - Coś niewyraźnie dziś wyglądasz!... A Rutinoscorbin brałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 27.10.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Żona do męża: - Piszą, że woda podrożała... - O, wreszcie i abstynentom się do d**py dobrali! apropo kryzysu http://images25.fotosik.pl/287/9c97a575d08e9c6f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Morze Północne, lodowaty wicher duje jak cholera.Na pokładzie statku stoi dwóch marynarzy.- W taką pogodę z gołą głową? Gdzie masz swoje nauszniki?- Od czasu nieszczęśliwego wypadku już ich nie noszę.- Jakiego nieszczęśliwego wypadku??- Kumpel zapraszał na wódkę, a ja nie słyszałem... Jasiu kłóci się z Małgosią:- Wiesz co, Jasiu? Jakbyś był moim mężem to wsypałabym ci truciznę do herbaty!- Jakbym był twoim mężem, to bym ją wypił! - Wyobraź sobie kochana, iż kiedy robiłam Jaśkowi loda powiedział mi, że Zośka robi to lepiej!- No i co?- No i nic! Przemilczałam to zacisnąwszy zęby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts