Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOWCIPY są wieczne

basiah2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

BRAKUJĄCE OGNIWO EWOLUCJI?

Gdy zapada zmrok, na ulicach miasta pojawiają się tajemnicze stwory w skórzanych kurtkach, z sierścią na głowie krótko przystrzyżoną lub zlepioną żelem. Zwykle poruszają się watahami, wydając do siebie gardłowe pohukiwania. Istnieją teorie, że może to być śmiech. Stwory te najprawdopodobniej charakteryzują się niską temperaturą ciała, ponieważ nawet na mrozie noszą kurtki rozpięte, a głowy odkryte.

Można też domyślać się, że stosunkowo niedawno opanowały postawę dwunożną, ponieważ podczas chodzenia mocniej od innych przechodniów poruszają barkami, jakby w poszukiwaniu dodatkowego podparcia. Inne hipotezy mówią, że jest to wyniesiony z buszu nawyk odgarniania sprzed siebie gałęzi. Dlaczego stwory te wychodzą ze swych kryjówek głównie wieczorem?

Zapewne w ciemności łatwiej im żerować na ofiary, którymi się żywią, a zarazem unikać upolowania przez ludzi. Za tym przypuszczeniem przemawia gwałtowna reakcja tych stworów na samo słowo: "psy", jak również upodobanie do ukrywania się w parkach, bramach kamienic itp. ciemnych zaułkach. Także, jeśli uda im się w jakiś dziwny sposób zdobyć samochód, zaciemniają jego szyby.

Co równie ciekawe, wewnątrz samochodów odtwarzają rodzaj rytmicznych dźwięków (nazwanie ich "muzyką" byłoby przesadą), przypominających walenie w bęben prymitywnych plemion. To także zdaje się potwierdzać bliskie związki tych stworów z dżunglą i chęć jej odtworzenia. Mimo zrozumiałej niechęci społeczeństwa i reakcji obrzydzenia na sam widok dużej sylwetki z krótką sierścią na głowie, powinniśmy również czuć litość. Jakże niepewnie muszą czuć się te żywe przykłady regresu ewolucji, skoro dla utrzymania pewności siebie muszą chodzić stadami?

Czy ich głośnie porykiwanie nie służy zagłuszeniu strachu przed światem, którego nie mogą zrozumieć, bo kreowany jest przez ludzi myślących na poziomie abstrakcyjnym? Czy nie napawa ich wstydem, że ludzie potrafią wytwarzać narzędzia, a oni tylko je ukraść? Dlatego należałoby rozważyć przywrócenie im naturalnych warunków w jakichś rezerwatach

• 2 weeks później...

Stary znalazl u syna jointy i juz mu mial wpier ale postanowil sobie przypomniec jak sam byl mlody,

Poszedl do lazienki i zapali skreta - zaciagnal sie raz, drugi, i trzeci ....

Nagle slyszy łomot do drzwi i wrzask żony:

- Wyjdziesz ty z tego kibla wreszcie czy nie ?!

- Juz ! Juz wychodze ! Przecież sie golę ! - odpowiada,

a żona:

- Qu..wa ! Trzy dni ?!!

Politechnika. Egzamin z fizyki. Profesor, który wstał lewą nogą zaczyna pytać pierwszego delikwenta.

-Jedzie pan autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pan zrobi ?

- Otworzę okno.

- Bardzo dobrze - mówi profesor - A teraz proszę wyliczyć jakie zmiany w

aerodynamice autobusu zajdą po otwarciu okna ?

- ?

- Dziękuję panu. Dwója.Następny proszę.

Wchodzi drugi student. Dostaje to samo pytanie, ten sam stopień i wychodzi.

Po godzinie wynik meczu profesor vs studenci brzmi 9 : 0. Jako 10 wchodzi śliczna studentka. Profesor pyta :

- Jedzie pani autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pani robi ?

- Zdejmuję bluzkę. - odpowiada studentka

- Pani mnie nie zrozumiała. Jest naprawdę bardzo gorąco.

- To jeszcze zdejmuję spódnicę.

- Ale żar jest nie do zniesienia - dalej utrudnia profesor.

- To zdejmuję stanik.

Profesor aż oniemiał z wrażenia a studentka mówi :

- Panie profesorze mogę jeszcze zdjąć majtki ale nawet jakby mnie mieli [....] wszyscy faceci w autobusie to okna nie otworzę!!

Według najnowszych badań przeprowadzonych przez międzynarodowy Zespół psychologów są dwie główne przyczyny, dla których mężczyźni spędzają wieczory w knajpie:

1) Nie mają kobiety.

2) Mają kobietę...

Uwaga na herbatkę z prądem 8)

Turysta w Zakopanem wchodzi do baru, siada przy barze i pyta:

- Barman, co polecisz do picia?

Barman na to:

- Ano, panocku drink "Góra cy"!

Turysta:

- Jak to "Góra cy"?!

Barman:

- Widzicie, bierzemy sklanecke wina... no dwie... góra cy i wlewamy do garnka. Poźniej bierzemy sklanecke piwa... no dwie... góra cy i wlewamy do tego samego garnka. Następnie sklanecke wódecki... dwie... no góra cy i wlewamy to do tego samego garnecka. Na koniec bierzemy sklanecke koniacku... no dwie... góra cy i wlewamy do garnka. Garnek stawiamy na ogniu i miesając gzejemy cas jakiś. Poźniej nalewamy i pijemy sklanecke... dwie... no góra cy. Po wypiciu wstajemy... robimy krocek... dwa... no góra cy!

znalezione w necie ............................

co robicie po seksie?

ja musze wypic cos koniecznie bo mi strasznei zasycha w gardle a moj facet zre cala czekolade naraz... zasypiace zaraz po seksie? niby to faceci padaja pierwsi a ja jestem tak wymeczona ze odrazu padam w ramiona morfeusza :o a jak sytuacja u was?

zapomnialem dodac pare odpowiedzi

Biorę prysznic, ubieram się i wracam do domu do żony

ja lece na samosie

ja mam ochote wtedy tylko na sen;p

robimy to drugi raz ;)

przytulamy się lub on szuka czegoś do picia dla nas, a jak kochamy się w środku nocy lub nad ranem to zasypiamy:)

ja najpierw pale.a pozniej to roznie.ale czesto mi sie zdarza zasnac.chyba ,ze dopiero co sie obudzilam :)

Ka> Wiesz, nie możemy się już kochać w tym miesiącu

Niby czemu?

Podczas seksu spalam za dużo kalorii a po naszym wyjeździe i wydaniu całej wypłaty nie mam już na żarcie.

Hmmm... To brzmi jak propozycja seksu za jedzenie...

A co masz na obiad?

Jestem z dziewczyną w supermarkecie i pcham wózek klnąc pod nosem, kurwy i takie tam

w końcu nie wytrzymałem : Czemu to ja kurwa zawsze muszę pchać ten jebany wózek???

Bo widzisz kochanie, Ty jesteś od pchania, a ja od ciągnięcia

Zatkało mnie...

:lol:

W związku z masowym odpływem pracowników z Europy Wschodniej największe domy towarowe w Dublinie wycofują ze swojej oferty następujące rozmiary ubrań: S i M. Jednocześnie poszerzono ofertę w rozmiarach XXL i XXXL.

- Dzieci moje, ja umieram. Przynieście mi szklankę wody...

- Ojciec, jest pierwszy stycznia, wszyscy umierają, idź se sam przynieś.

Są dwa zdania, których byś nie chciał usłyszeć o swojej kobiecie:

1. Ją to bym bzyknął.

2. Jej bym nie bzyknął…

Czukcze chcą wojny z Chińczykami. Posłali więc do Chińczyków delegację.

Czukcza: Te, Chińczyk, wojnę z wami robimy, najlepiej od razu się poddajcie. :evil:

Chińczyk (ubawiony): Daj spokój, Czukcza, nie wygłupiajcie się. :lol:

Czukcza: Mówię ci, Chińczyk, spuścimy wam wp...ol. :evil:

Chińczyk (ubawiony jeszcze bardziej): A ile jest na świecie wszystkich Czukczów? :lol:

Czukcza (z dumą): Prawie 16 tysięcy! 8)

Chińczyk (kulając się ze śmiechu): Czukcza, ale nas jest prawie półtora miliarda! :lol: :lol: :lol:

Czukcza (zafrasowany): O qrwa! :o I gdzie my was wszystkich pochowamy?! :o