listek 07.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 stronka w przebudowie oooooooooooo Szkoda, że screen'a nie zrobiłe. Polska była w miejscu Estonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.01.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wpada mąż do mieszkania i od progu krzyczy:- Ooo, zdradziecka bladzio! Wszystko się wydało! Wiem, że mnie zdradzasz! Gdzie ten bydlak???- Ja nic nie wiem...- Synek -- mówi ojciec do Jasia -- pomóż znaleźć sku***syna!Jasio, zaglądając pod łóżko:- Panie sąsiad, sku***syna Pan nie widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nauczycielka pierwszej klasy, miała kłopoty z jednym z uczniów.-Jasiu, o co ci chodzi?-Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że też powinienem być w trzeciej klasie!Nauczycielka zabrała Jasia do gabinetu dyrektora, wyjaśniła dyrektorowi całą sytuację. Dyrektor postanowił zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na pytania to będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać więcej żadnych kłopotów. Nauczycielka się zgodziła. Jasiowi wytłumaczono wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu.Dyrektor pyta:-Ile jest 3 x 3?-9.-Ile jest 6 x 6?-36.I Jasiu odpowiadał na każde pytanie, które wymyślał dyrektor.-Myślę, że Jasiu może iść do trzeciej klasy.Nauczycielka spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań? Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się.-Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa?-Nogi.-Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ?-Kieszenie.-Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn?-Kokos-Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące?Oczy dyrektora otworzyły się naprawdę szeroko ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, Jasiu powiedział.-Guma do żucia.-Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach?Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy ale zanim zdążył się odezwać... Jasiu:-Podaje dłoń.-Teraz zadam kilka pyta z serii "Kim jestem?".-OK - powiedział Jasiu-Wkładasz we mnie swój drąg. Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie.-Namiot-Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Dróżba zawsze ma mnie pierwszą.Dyrektor patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty.-Obrączka ślubna-Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze.-Nos-Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę z drżeniem.-StrzałaDyrektor odetchnął z ulgą i mówi:-Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle odpowiedziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 10.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Uwaga na roboty drogowe http://images34.fotosik.pl/433/6eef54ce79b1f630.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Na targu: - Gieniuś! Co Ty!? Koguta będziesz sprzedawał?? - E, nie. - To po coś go tu przywiózł? - Kury bez niego nie chciały jechać! Dzwoni facet na sekslinię. Słyszy w słuchawce ponętny głos: - Cześć, kotku. Marzę o tobie, spełnię twoje każde życzenie... - Każde? - Taaak, każde... - Dobra, to uważaj... - Nie mogę się doczekać, cała drżę z podniecenia... - Oddzwoń do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 może już było ale wkleje: http://do.czego.sluzy.kobieta.w.samochodzie.ogladaj.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 11.01.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 http://www.gigante.pl/pliki/grafika/obraz/4/gigante.pl_obraz_1217779819.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 W pewnej parafii, na wsi był pijak. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że cała wioska nie piła, a on owszem. Tak więc ten pijak działał wszystkim na nerwy, a zwłaszcza miejscowemu proboszczowi. I tak pewnego dnia proboszcz spotkał pijaka nad rzeką. Podszedł do niego i grożąc palcem powiedział:- Synu, za dużo pijesz! Chodź, ochrzczę Cię w wodzie niczym Jan, a wtedy odnajdziesz Jezusa.A że proboszcz na wsi ma autorytet, to pijak się zgodził. Zresztą i tak był w takim stanie, że nie bardzo mógł protestować. Weszli więc po pas do rzeki, a proboszcz chwycił pijaka za kudły i sruuuuu... jego głowę pod wodę. Potrzymał go tam z 5 sekund, wyciągnął i pyta:- Synu, czy odnalazłeś już Jezusa?Na co pijak czknął i pokręcił przecząco głową. Wtedy ksiądz znowu go pod wodę. Tym razem na 10 sekund. Po czym wyciąga go i pyta:- Synu, czy odnalazłeś już Jezusa?Pijak pociągnął nosem i znowu pokręcił przecząco głową. Wtedy proboszcz się wkurzył chwycił go za łeb i do wody. Na pół minuty! Następnie wyciąga go i krzycząc pyta:- SYNU! CZY ODNALAZŁEŚ JUŻ JEZUSA?!Na co pijak podniósł palec do góry, wypluł wodę i spokojnie zapytał:- A jeszt ksiąc pefien, sze tu wpadł?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 12.01.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 WIRUJĄCE PLEMNIKI POST NA FORUM: Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest. FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***ależ możliwe, potem dziecko rozwila sie w pralce a po 9 miesiacach wyjmujesz ***To teraz już wiem czemu w instrukcji mojej pralki piszą, żeby przed uruchomieniem sprawdzić, czy w środku nie ma dzieci ***proponuje założyć prezerwatywe na pralke i do zasobnika nasypać globulek...\ ***tylko uważaj gdzie potem to pranie wieszasz. jak będzie wisiało w przeciągu, to te odwirowane plemniki mogą podczas porywu wiatru dostać się do twojego ucha, a potem do macicy i ciąża murowana ***przed włożeniem do pralki proponuje dobrze wytrzepać....bielizne i przegonić plemnictwo tam gdzie pieprz.....znaczy pieprzenie rosnie ***plemnictwo maskuje sie jak dobrze wyszkolony oddział ninja- wtapia sie w otoczenie... nie mamy szans ***najpierw domestos, potem wygotować, wywirować i na 3 zdrowaski do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 12.01.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 kurde to chyba żart, nie chce się wierzyć, że ludzie takie rzeczy piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 12.01.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 kurde to chyba żart, nie chce się wierzyć, że ludzie takie rzeczy piszą Poczytaj to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3870107&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 kurde to chyba żart, nie chce się wierzyć, że ludzie takie rzeczy piszą Poczytaj to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3870107&start=0 ja pierdziu - oni tak serio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 12.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja pierdziu - oni tak serio ?? Nie wiem, nie jestem uczestnikiem tamtego forum, ale z tego co czytam to niektórzy lecą z szyderą, a inni chyba na poważnie zastanawiają się jak 'ugryźć' problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 12.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no w szoku jestem,(ja to już stary chyba jestem, bo nie myślałem,że mnie jeszcze coś zaskoczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 http://img67.imageshack.us/img67/6697/systemyoperacyjneqw6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Od dzisiaj ZAKAZ używania google. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80355,6150613,Co_ma_google_do_dwutlenku_wegla_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 13.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzisiaj podsłuchane w radiu: Jak złapać tygrysy na pustyni? Wziąć duże sito i przesiewać piasek - tygrysy zostaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 14.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 http://www.wykop.pl/ramka/131944/najwieksze-buraczysko-na-n-k-18-1-2 Dla ludzi z poczuciem humoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.01.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ha ha... zalogowałem się na żonę (nic nie przeczuwając) i wyszła prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.01.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Idą dwa koty kolejny dzień przez pustynię. - Stary, nie ogarniam tej kuwety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts