Mirek_Lewandowski 10.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Hmmmm... a może któras z pań by nabyła.. zawsze to widok milszy oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ale on tobie "wpada w oko " nie nam i dla nas widok milszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 On już jest chyba w piątym wewątku Nie da się nie widziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 my nie widzimy prawda dziewczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 my nie widzimy prawda dziewczyny ? No właśnie. Nas dopiero teraz ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No to faktycznie z bele czego sie cieszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No to faktycznie z bele czego sie cieszycie do beli to jeszcze brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No to faktycznie z bele czego sie cieszycie do beli to jeszcze brakuje i to sporo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan65 11.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No to faktycznie z bele czego sie cieszycie A to z życia wzięte. W szkole nauczyciel pyta jednego, z czego jest jakaś tam konstrukcja "coś tam, coś tam". Delikwent nie za bardzo wie, więc mu podpowiadają: "z beleczek L". No i palnął: Konstrukcja jest z bele czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Zagadka: Jaki jest najszybszy ssak na świecie? Oczywiście gepard. A najszybszy ptak? Ptak geparda. Komu się udało zgadnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 TEKSTY Z CZATOW: > Mogę do ciebie przyjsc wieczorem. Mozemy się wykąpac. > Nie bardzo. Karpia plywa w wannie. > Jaki karp? > No wielkanoc się zbliza, nie? > Ale karpia sie na gwiazdkę je > No to w wannie kurwa zając biega. Odwal się! > Kurwa jak pomysle ze mam wstawac w niedziele o 6 rano to chuj mnie strzela normalnie > Apo co tak rano? > do roboty kurwa > a gdzie pracujesz? > ksiedzem jestem > przetlumaczysz mi tekst? > ok wal > "ty pierdolony chuju z tą swoją pierdoloną bandą pojebow" > to będzie tak... "Szanowny marszalku, wysoka izbo" > chodzilo mi na angielski > to co wy wlasciwie robicie na tym AGH-u? > grillujemy, pijemy spirytus z Ukrainy > a w zimie? > w zimie nie grillujemy > pamietasz tego sylwestra 2003, tam montowalem do takiej laski ? > w skrocie prosze > KURWA! mam dwuletniego syna! > ty penisei > pensie* > pesni > peniesie > KURWA! ty chuju > no kur... 2 dostalam z egzama, moj indeks stracil cnote ;( > patrzac pod tym kątem to moj indeks jest niezlą szmatą... > o ktorej jutro mamy pociąg do budy > 7:34 > a powrotny? > 7:50 > Na 10 spytanych dziewczyn na korytarzu w mojej szkole "Czy zrobi mi loda" 8 ze zdziwieniem odpowiedzialo "Tutaj?!" > jak my wczoraj kupilismy ta gorzale? > pojechalimy fura do sklepu :S > lol to najebany jechales? > ty prowadziles... > o kurwa czlowieku mielismy ognisko u kumpla wczoraj, na psy zadzwonil ojciec typa jednego ze wszyscy pijani > o kurwa mac > jeszcze nigdy tak szybko sie nie czolgalem > czyli ponieslismy sukces! > nie mozna poniesc sukcesu - poniesc to mozna kleske, a sukcesy sie odnosi pani Cie w szkole nie uczyla? > uczyla, ale odniosla porazke > Jak myslisz, co jest w dzisiejszych czasach większym problemem? Niewiedza czy obojętnosc? > Nie wiem, nie obchodzi mnie to. > ja mam kurwa takiego pojeba wykladowce z mechaniki co ma wszystkie mozliwe tytuly razem z doktorem honoris causa AGH i Panstwowego Chemiczno-Technologicznego Uniwersytetu w Iwanowie tylko mu S.P brakuje (...) > no wlasnie wiesniaki nie musicie jechac do warszawy zeby zobaczyc ruchome schody, wystarczy wpasc na dworzec w katowicach ? > no chyba ze chcecie na nich pojedzic, to wtedy faktycznie trzeba do stolicy > Ciekawostka: Lublin zostal uznany rekordzistą wsrod miast akademickich pod względem ilosci niepijących studentow - siedem osob. > wlasnie, jutro na egzamin idziemy w garnkach? > no jasne ze w garnkach > w pelnych garnkach? > nie kuzwa bez pokrywki > a masz moze jakies filmy o prawach czlowieka? > pila 3 > A slyszalas o tej legendzie, ze jak jakas dziewczyna skonczy AGH jako dziewica, to posągi przed budynkiem glownym się poruszą? > No slyszalam... Ale patrząc na dziewczyny u mnie w grupie, to te posągi za 5 lat będą na breakdance'a wywijac na rynku! > ja jestem jeszcze prawiczkiem > to na co czekasz? bierz kwiaty i do kolezanki > ja nie z takich > to wodke i do kolegi > kuwa, niech juz Sylwia wraca > brudno? > formy zycia, ktore wyewoluowaly na naczyniach w zlewie wynalazly kolo :| > W mojej szkole germanistka (!) tlumaczyla na zajęciach dzieciakom, ze jak będą uzywac prezerwatyw to po smierci spotkają się ze swoimi zabitymi dziecmi 0_0 > czyli,ze jak ktos wali konia pod prysznicem to jest szansa, ze spotka swoje dzieci nad morzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Idą trzy brzydkie dziewczyny....Czwarta też z AGH .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 http://img4.imageshack.us/img4/2254/image001kd7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 > ja mam kurwa takiego pojeba wykladowce z mechaniki co ma wszystkie mozliwe tytuly razem z doktorem honoris causa AGH i Panstwowego Chemiczno-Technologicznego Uniwersytetu w Iwanowie tylko mu S.P brakuje chyba wiem o kogo chodzi faktycznie tabliczke na drzwiach niał najdłuższą na całej uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Stasiu - jesteś moim guru !!! Muszę wyczyścic monitor - zaplułam niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Fajna praca http://i39.tinypic.com/4q04yv.jpg No drugi.ZAGDAKACo przedstawia zdjęcie? http://i42.tinypic.com/33lkqo2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Podpowiem. Coś związane ze sportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Z szybkim sportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts