ghost34 07.04.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę? 1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona 14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki 1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie" 2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka" 7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki 5 którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 którzy poprawią te błędy 6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka"; czy "rzarówka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi 2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się "lampa" 15 wszechwiedzących, którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka" 19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach 11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje 36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe 7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek 4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 którzy zacytują kilkanaście postów, a pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się" 5 którzy napiszą że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek 4 którzy napiszą że "TO JUŻ BYŁO!" 13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki 1 który okazyjnie zapyta się: jak wymienić klakson? 1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa. 15 którzy podzielą się swoimi doświadczeniami w dziedzinie podkręcania żarówek. _________________ Orientuj się po niebie - poradnik. - Jeśli niebo jest ciemne i zachmurzone - znaczy, że niedługo będzie ranek. - Jeśli niebo obłożone jest asfaltem - znaczy, że jest ono z drugiej strony głowy. - Jeśli niebo jest białe - prawdopodobnie jesteś już w domu. - Jeśli niebo obłożone jest kafelkami - jesteś w izbie wytrzeźwień. - Jeśli niebo jest drewniane i możesz do niego sięgnąć ręką - to bardzo zła wróżba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 znalazłem dzisiaj przez przypadek w ogłoszeniach coś takiego.... O ile sam fakt sprzedaży nie dziwi, o tyle opis wyposażenia jest niezwykly. Zobaczcie http://otomoto.pl/daihatsu-cuore-C7612147.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 komputer pokładowy i centralny zamek rozbawiły mnie najbardziej, no i że "silnik na chodzie" - to chyba rzadkość w takich modelach jak ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 08.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No i welurowa tapicerka.No uśmiałem się do łez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No i welurowa tapicerka. No uśmiałem się do łez. albo mi się coś na oczy rzuciło, albo tej tapicerki nie ma....ależ jestem zawiedziona bez welurowej to ja nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 08.04.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Nie wybrzydzaj i nie czepiaj się szczegółów jest ładne i czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://images49.fotosik.pl/101/56b3001565f64052med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.04.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Atrakcje w Hiszpanii: http://images45.fotosik.pl/101/d166821dcb33f627.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mały synek pyta:- Tato, kto to jest transeksualista?- Zapytaj matki, on będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://vader.joemonster.org/upload/zvj/512_ed1dba20budowlancy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodzinyzwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzakibyły niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafiświetnie robić laskę!Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta jąwyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzinkobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitychzdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezentwypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziłydziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam siędzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądającychksiążkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki ipatelnie. Zdumiona kobieta spytała:- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypier****! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 W barze poznali się chłopak i dziewczyna. Miło sobie rozmawiają, od słowa do słowa - chłopak zaproponował jej, żeby poszli do niego do domu. Poszli, siedzą, pija, słuchają muzyki, no i chłopak proponuje mały seans w łóżku. Dziewczyna mu na to odpowiada:- Wiesz, może jestem dziwna i niedzisiejsza, ale mam taka zasadę i nie chce jej złamać. Mianowicie chce zostać dziewica, póki nie spotkam mężczyzny, którego naprawdę pokocham.Ale musze się najpierw przekonać, że naprawdę go kocham i jestem dla niego stworzona.Chłopak trochę się rozczarował, ale nic, zachowuje twarz i po dżentelmeńsku mówi:- No tak, oczywiście, bardzo piękna postawa. Ale w dzisiejszych czasach chyba musi ci z nią być bardzo trudno?Dziewczyna odpowiada:- Nie, mi to nawet aż tak bardzo nie przeszkadza. Ale mój mąż, ten to dopiero jest wku...wiony! ==================================================== W czasie wizyty u dentysty dzwoni komórka pacjentki, która nie może rozmawiać. Kobitka bezradna. Dentysta w końcu sie zlitowal. Bierze komórkę:- Halo... Kto mówi?- Jak kto, kto mówi?! MĄŻ!- Aaaa... Mąż... OK., zaraz kończymy.... Żona tylko wypluje i natychmiast oddzwoni. ===================================================== Mężczyzna ogląda się nago w lustrze, nagle jego członek zaczyna się podnosić.- Spokojnie, spokojnie to tylko ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 http://img9.imageshack.us/img9/8301/odpowiednikadr06.jpg http://img9.imageshack.us/img9/6218/odpowiednikadr24.jpg http://img9.imageshack.us/img9/7259/odpowiednikadr50.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/6899193/39/main/cfa90a5b37.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/6899193/39/main/cfa90a5b37.jpeg To chyba podpada pod jakiś paragraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/6899193/39/main/cfa90a5b37.jpeg Tato, jak się powinno pisać: Królowa Lodu, czy Królowa Loda? - To zależy, synu, czy chcesz żeby była postacią negatywną, czy pozytywną. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 http://www.obrazky.pl/obrazky/fajne-reczniki-427-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 25.04.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Muszę poprosić żonę, żebi mi komplet takich ręczniczków sprezentowała...Ale raczej wp...dol dostanę, niż ręczniczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.04.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Te rączki z ręczniczka wydają się być menskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 ...Drzwi rozwarły się z hukiem i rycerz wbiegł do komnaty pięknej księżniczki. Księżniczka płakała. Zauważywszy rycerza załkała jeszcze głośniej. - Jutro oddadzą mnie smokowi na pożarcie - rzekła zanosząc się od płaczu - Każdego roku smok wymaga oddania mu najpiękniejszej dziewicy w grodzie. Tym razem trafiło na mnie! Dlaczegóż jestem tak piękna... - Uratuję cię, księżniczko! - dumnie rzekł rycerz. - Zgładzisz smoka? - lico księżniczki rozchmurzyło się. - Cóż, jest prostsze rozwiązanie - pewnym głosem powiedział rycerz, ściągając spodnie. - A innych prostych sposobów nie ma? - drżącym głosem spytała księżniczka - Cóż, można by ci jeszcze złamać nos i przestaniesz być najpiękniejsza... - zamyślił się rycerz. Księżniczka westchnęła przeciągle i zaczęła zdejmować sukienkę... Wymyślili Japończycy alkohol 3000%. Sami nie odważyli się próbować, > postanowili przeprowadzić testy na Rosjanach. Daleko nie mieli... > Spotkali chłopa, który ciągnikiem pole orał. Zaproponowali: > - Może chcesz darmowej wódeczki chlapnąć > Facet się zgodził. Wypił szklankę, drugą, siadł z powrotem na ciągnik i > pojechał dalej, jakby nigdy nic. Za chwilę zatrzymał się, wyskoczył na > pole, poturlał się po ziemi i wsiadł z powrotem. Przejechał kawałek i znów > zatrzymał się, wyskoczył, poturlał się i wsiadł. Sytuacja powtórzyła się > jeszcze kilka razy, więc Japończycy postanowili zrobić rozeznanie: > - Cóż to, niedobra wódka? > Na co rolnik: > - Wódka w porządku. Ale jak tylko beknę, to kufajka się zajmuje ogniem... Porada dla turystów: > Zagubiłeś się w tajdze? Zacznij wylewać wódkę z butelki. Zaraz cię ktoś > znajdzie i z krzykiem: "Co ty k*rwa robisz!?" nakładzie ci po gębie. Historia Frodo z "Władcy Pierścieni" to historia każdego żonatego > mężczyzny: > podejmowanie niezwykle niebezpiecznych wyzwań, aby pozbyć się pierścienia, > > który ma zgubny wpływ na psychikę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts