satinkaa 05.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Idzie wariat drogą i krzyczy:- BĘDĘ CHODZIŁ,BĘDE CHODZIŁ!Przechodnie się pytają:- Czy to jakiś cud?- Nie, właśnie ukradli mi auto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.07.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 http://img244.imageshack.us/img244/6756/51805094.jpg http://img244.imageshack.us/img244/51805094.jpg/1/w500.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ghost34 materialisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI. Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE. Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY. Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jak korzystać z bankomatuOn:1. Podjechać. 2. Włożyć kartę. 3. Wprowadzić PIN. 4. Wziąć pieniądze, kartę i kwitek. 5. Oryginalny kwitek schować, a do saszetki włożyć uprzednio przygotowany do pokazania żonie. 6. Odjechać. 7. Kupić kwiaty kochance. 8. Kupić kwiaty żonie. Ona:1. Podjechać. 2. Puścić sprzęgło. 3. Zakląć na szarpnięcie. 4. Wrzucić luz. 5. Ustawić lusterko wsteczne na swoją twarzyczkę.6. Skrzywić się do lusterka. 7. Poprawić makijaż. 8. Uśmiechnąć się do lusterka. 9. Wysiąść otworem drzwiowym. 10. Zgasić silnik.11. Włożyć kluczyki do torebki. 12. Wyjąć kluczyki z torebki i zamknąć drzwi. 13. Dogonić samochód i zaciągnąć ręczny.14. Przejść dwie przecznice, bo koło bankomatu było miejsce tylko na dwie długości samochodu. 15. Znaleźć kartę w torebce.16. Włożyć kartę do bankomatu. 17. Wyjąć z bankomatu kartę telefoniczną i włożyć właściwą.18. Znaleźć w torebce karteczkę z zapisanym wcześniej PIN-em. 19. Wprowadzić PIN.20. Postudiować instrukcję. 21. Wcisnąć Cancel.22. Wprowadzić kod jeszcze raz, prawidłowo.23. Wcisnąć Cancel 24. Znaleźć w torebce kartkę z PIN-em do używanej właśnie karty.25. Wprowadzić sumę do wypłacenia.26. Zmniejszyć sumę do maksymalnego pułapu. 27. Zmniejszyć sumę do możliwości własnego konta. 28. Wziąć pieniądze.29. Wrócić do samochodu. 30. Znaleźć kluczyki. 31. Poszarpać się z drzwiami. 32. Znaleźć kluczyki do samochodu. 33. Poprawić makijaż.34. Uruchomić silnik. 35. Ruszyć. 36. Przeprosić w myślach właściciela pojazdu stojącego z tyłu za porysowany zderzak.37. Przestawić wsteczne lusterko tak aby widać było samochód z tyłu. 38. Wrzucić bieg i puścić sprzęgło. 39. Uruchomić silnik i zmienić bieg z "3" na "1". 40. Ruszyć. 41. Zatrzymać się. 42. Cofnąć. 43. Wyjść z samochodu. 44. Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem.45. Z powrotem do samochodu. 46. Włożyć kartę do portfela. 47. Włożyć kwitek do torebki. 48. Zanotować na karteczce ile się wzięło i ile zostało. 49. Zwolnić trochę miejsca w torebce, aby włożyć portfel do torebki. 50. Poprawić makijaż. 51. Wrzucić wsteczny bieg.52. Wrzucić jedynkę. 53. Ruszyć. 54. Przejechać 3km. 55. Zwolnić ręczny. 56. Domknąć drzwi. 57. Podjechać pod perfumerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 13.07.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jak korzystać z bankomatu On: 1. Podjechać. 2. Włożyć kartę. 3. Wprowadzić PIN. 4. Wziąć pieniądze, kartę i kwitek. 5. Oryginalny kwitek schować, a do saszetki włożyć uprzednio przygotowany do pokazania żonie. 6. Odjechać. 7. Kupić kwiaty kochance. 8. Kupić kwiaty żonie. Widać, że brak praktyki. Punkt 5. powinien być - wypłacić na dwie raty, jeden kwitek schować do pokazania, drugi wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 mcmagda doświadczenie przez Ciebie przemawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 13.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Mężczyzna około 40-tki pomykał szosą w swoim nowiutkim Porsche. Kiedy już dwukrotnie przekroczył dozwoloną prędkość, we wstecznym lusterku zobaczył charakterystyczne czerwono-niebieskie migające światełka. Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspieszył, ale wóz policyjny nie dawał za wygraną. Po chwili facet zdał sobie jednak sprawę, że w ten sposób może przysporzyć sobie wielu kłopotów i zjechał na pobocze. Policjant podszedł do niego, bez słowa sprawdził prawo jazdy i mówi: - To był dla mnie długi dzień, zbliża się koniec mojej zmiany. Mam dość papierkowej roboty, więc jeśli znajdzie pan jakieś dobre wytłumaczenie na swoją ucieczkę, pozwolę panu odjechać bez mandatu. Mężczyzna pomyślał chwilkę i rzekł: - W zeszłym tygodniu moja żona zostawiła mnie dla jakiegoś policjanta. Bałem się, że chce mi ją pan oddać. - Życzę miłego weekendu - powiedział policjant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arose 14.07.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dareks świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mąż pracujący za granicą napisał do żony . . .Kochanie, nie mogę wysłać ci wypłaty w tym miesiącu, więc przesyłam 100 całusów.Jesteś moim skarbem. Twój mąż, Jasiek Jego żona odpowiedziała...Mój najukochańszy,Dziękuję za 100 całusów, poniżej jest lista kosztów...1. Mleczarz zgodził się dostarczać mleko przez miesiąc za 2 całusy.2. Elektryk zgodził się dopiero po 7 całusach.3. Właściciel wynajmowanego przez nas mieszkania przychodzi codziennie po 2 lub 3 całusy w zamian za koszt wynajmu.4. Właściciel sklepu nie zgodził się na wyłącznie całusy, więc dałam mu jeszcze inne rzeczy...........5. Inne wydatki - 40 całusów.Nie martw się o mnie, Mam jeszcze 35 całusów i mam nadzieję, że to mi wystarczy do końca miesiąca.Czy mam to samo zaplanować na kolejny miesiąc? Daj proszę znać!!!Twoja najdroższa, Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 14.07.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Policyjny Volkswagen Transporter zatrzymuje się przy tirówce. Uchyla się szybka: - Ile? Prostytutka: - Z przodu 100, z tyłu 150. Na to głosy z głębi radiowozu: - Dlaczego my z tyłu mamy więcej płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 14.07.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Koleżanka jest dziś ostatni dzień w pracy. Od rana jej drukarka pracuje ze wzmożoną aktywnością. Każda kartka papieru jaka z niej wychodzi jest następnie darta w strzępy przez koleżankę. Na pytanie co robi, odpowiedziała, że: czyści komputer z niepotrzebnych dokumentów. Nie umiem tego skomentować. naprawdę cudowne... czyżby koleżanka pracowała o jeden dzień za długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Łorany. Dzwoni telefon w pracy. Odbieram:- Halo? - Halo. Cześć. Mógłbyś mi faksem wysłać parę czystych kartek? - ?- Bo mi się papier skończył w faksie, a bardzo mi potrzebny.- ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 czy te koleżanki to blondynki ?? Młody menedżer założył swoją pierwszą firmę. Wynajął powierzchnie biurowe, zakupił sprzęt i meble. Pierwszego dnia pracy, gdy siadał za swoim nowym, pięknym biurkiem, ujrzał, że do firmy wchodzi jakiś mężczyzna. Podniecony myślą, że od razu trafia mu się kontrahent, złapał za słuchawkę telefoniczną i zaczął symulować rozmowę na temat jakiejś wielkiej transakcji. Przekonany, że zaimponował swojemu gościowi, zakończył fikcyjną rozmowę i rzucił niedbale: - Czym mogę panu służyć? - Ja tylko przyszedłem podłączyć panu telefon do sieci - odrzekł gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.07.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 czy te koleżanki to blondynki ?? Młody menedżer założył swoją pierwszą firmę. Wynajął powierzchnie biurowe, zakupił sprzęt i meble. Pierwszego dnia pracy, gdy siadał za swoim nowym, pięknym biurkiem, ujrzał, że do firmy wchodzi jakiś mężczyzna. Podniecony myślą, że od razu trafia mu się kontrahent, złapał za słuchawkę telefoniczną i zaczął symulować rozmowę na temat jakiejś wielkiej transakcji. Przekonany, że zaimponował swojemu gościowi, zakończył fikcyjną rozmowę i rzucił niedbale: - Czym mogę panu służyć? - Ja tylko przyszedłem podłączyć panu telefon do sieci - odrzekł gość. Tak się kończą kłamstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 15.07.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wg statystyków o nas: -Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka -Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg - Dugość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3 - Udo jest tak twarde jak cement - Serce kobiety bije szybciej niż serce mężczyzny - Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii - Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny - Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzyma balans jak stoimy Kobiety już dawno przeczytały te słowa Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 15.07.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dareks poprawka do podpunktu trzeciego - słyszałam, że długość męskiego penisa jest wprost proporcjonalna do długości kciuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 15.07.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 joł rozpoczęłam nową stronę i co z tym zrobić ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 joł rozpoczęłam nową stronę i co z tym zrobić ????????? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Chyba robić streszczenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts