Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOWCIPY są wieczne

basiah2

Recommended Posts

cokolwiek nie pisać ..... rzeźba przepiękna .....

Rzeźba faktycznie piekna, a mnie tylko zastanowiło dlaczego to podłoże, na którym leży, to takie jakby widelcem podrapane... Czy to przypadek, czy cos konkretnego oznacza, np. ma jakieś igliwie symbolizować?

Taaa, wpuścić inzyniera do galerii :oops:

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Co do tego bankomatu to przerabiałem mając agencję PKO BP - kazali zainstalować terminal do wypłat, a na tylnej ścianie montowali swój bankomat.

Nie dość, że klienci szli do "ściany"(zabierając nam zyski) to jeszcze w razie awari z awanturą wbiegali do firmy "z pyskiem".

Droga Redakcjo. Proszę o pomoc.!

Jadąc do pracy zostawiłam w domu męża, jak zwykle na sofie przed TV. Nie ujechałam daleko, kiedy silnik nagle odmówił posłuszeństwa. Wróciłam pieszo do domu żeby poprosić męża o pomoc, a kiedy weszłam nie mogłam uwierzyć własnym oczom. Mąż baraszkował w sypialni z córką sąsiadów.

Ja mam 42 lata, mąż 44, a córka sąsiadów 22. Byliśmy z mężem razem od 15 lat. Kiedy go skonfrontowałam, załamał się i wyznał, że miał te relacje przez ostatnie 6 m-cy. Od czasu kiedy stracił pracę, miał potężny dół i czuł się zupełnie bezwartościowy.

Postawiłam ultimatum: albo ona albo ja. Kocham męża, ale od czasu postawienia przeze mnie tego warunku nastąpiły "ciche dni". Odmówił pójścia na terapię rodzinną i czuję, że tracę z nim kontakt.

Droga Redakcjo, błagam o pomoc.

Z poważaniem

Eugenia.

Odpowiedź:

Droga Eugenio.

Powodów nagłego zatrzymania się silnika może być kilka. Sprawdź przede wszystkim czy nie ma przerwy w dopływie paliwa. Jeśli dopływ paliwa jest OK, sprawdź czy nie ma jakiegoś luźnego przewodu elektrycznego w systemie wtryskowym. Jeśli jest on w porządku, prawdopodobnie błąd leży w pompie paliwowej podającej zbyt niskie ciśnienie do silnika.

Mam nadzieję, że to pomoże.

Z poważaniem /*

Tusk poinformował, że już w maju otrzymał informacje, iż toczy się śledztwo dotyczące "podejrzeń korupcyjnych zachowań niektórych pracowników ZUS, w tym prezesa zakładu", ale dla dobra śledztwa nie podjęto żadnych decyzji kadrowych.- Uznałem, że sytuacja jest bezdyskusyjna i dla dobra śledztwa nie podjęliśmy żadnych decyzji personalnych. Oczywiście do dzisiaj, po tym kiedy prowadzący (śledztwo) uznali za stosowne zamknąć pierwszy etap i przedstawić zarzuty - powiedział Tusk.

W ostatnich dniach do Kancelarii Prezydenta wpłynął wniosek o odznaczenie Krzyżem Orderu Odrodzenia Polski zatrzymanego dzisiaj dyrektora oddziału ZUS. - Wniosek w tej sprawie wypłynął z Kancelarii Premiera - potwierdził Paweł Wypych z Kancelarii Prezydenta.

Wniosek sygnowany przez Schetynę.

Czego się nie robi dla dobra śledztwa...

Zostawiła mnie, obwiniając o pedantyzm i zbytnią dokładność... jak tak mogła, po 137 aktach płciowych...

Grzeczne dziewczynki mają pracę, niegrzeczne sponsora, a mądre - swój

biznes.

Dwoje kochanków wybrało się na romantyczny pobyt w górach, kiedy tam dotarli, facet poszedł narąbać trochę drewna na opał. Po powrocie mówi:

- Kochanie, mam zmarznięte ręce.

Kobieta na to:

- Włóż je pomiędzy moje uda, a na pewno zaraz się rozgrzeją.

Po obiedzie facet znów poszedł narąbać trochę drewna wraca, mówiąc:

- Teraz mam jeszcze bardziej zmarznięte ręce.

Kobieta na to:

- Włóż je pomiędzy moje uda, a na pewno zaraz się rozgrzeją.

Facet to robi i znów to je rozgrzewa.

Po kolacji facet znów idzie narąbać trochę drewna na opał i znów wraca, mówiąc:

- Kochanie moje ręce są teraz naprawdę bardzo zmarznięte.

Kobieta na to:

- Do jasnej cholery, że też uszy nigdy ci nie marzną.

Kobieta w kwiecie wieku staje przed lustrem i mówi do męża.

- Ech... przybyło mi zmarszczek, utyłam, te włosy takie jakieś nijakie... Zbrzydłam. Powiedz mi, kochanie, coś miłego!

- Wzrok masz dalej dobry!

wie dziewczyny na imprezie obserwują pewnego wyjątkowo atrakcyjnego faceta.

- Zobacz, jaki ma wspaniały profil – swierdza jedna z rozmarzeniem w głosie.

- Faktycznie... – przytakuje druga, realistka – ...ale to mogą też być klucze...

Kobieta ma w życiu trzy okresy: w pierwszym działa na nerwy ojcu, w drugim mężowi, w trzecim zięciowi.

Przed ślubem:

Ona: Ciao Janko,

On: No nareszcie, już tak długo czekam!

Ona: Może chcesz, żebym poszła?

On: NIE! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!

Ona: Kochasz mnie?

On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy!

Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?

On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz?

Ona: Chcesz mnie pocałować?

On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!

Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?

On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem!

Ona: Czy mogę Ci zaufać?

On: Tak.

Ona: Kochanie…

Dwadzieścia lat po ślubie…

Czytaj jeszcze raz, ale od dołu…:D