satinkaa 13.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 – Dlaczego zespół napięcia przedmiesiączkowego nazywa się zespołem napięcia przedmiesiączkowego?– Bo nazwa „choroba wściekłych krów” jest zarezerwowana dla innej jednostki chorobowej. Jak powstaje pomnik?1. Mały model2. Odlew3. Obróbka dłutem4. Gładzenie5. Odsłonięcie6. Przemówienie7. KolacjaJak powstaje człowiek?- Tak samo, tylko w odwrotnej kolejności. http://www.youtube.com/watch?v=gcROJpTgHBc&eurl=http%3A%2F%2Fwww.joemonster.org%2Ffilmy%2F18873%2FKoci_taniec&feature=player_embedded http://www.internetshouldbeillegal.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.09.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 -dlaczego zespoły metalowe graja tak szybko? - Bo jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 http://demotywatory.pl/39120/Pamiatka-z-wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Czy ktoś wie o co chodzi z Baśką z klatki B? Chora, czy udaje? Podobno to gwiazda internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 15.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Żeby to zrozumieć-trzeba obejrzeć wszystkie odcinki klatki b po kolei Baśka prowadzi również blog w necie Tam też można przeczytać wywiad z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Pooglądałam troche, rozmazałam sie Ale jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 15.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No to witam w klubie Faktycznie-Barbara bywa czasami hardkorowa ale ubaw mam niezły W klatce b doszłam do 48 odcinka a jest ich z 67 jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 15.09.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Kilka przyjaciółek z pracy wybrało się na weekendowy wypad za miasto. Postanowiły skorzystać z oferty pensjonatu Tylko dla kobiet. Przemiły portier powitał ich w drzwiach i stwierdził, że same powinny zdecydować, na którym z pięciu pięter chcą zamieszkać. Przyjaciółki ruszyły więc do schodów, weszły na pierwsze piętro i zastały tam napis:- Wszyscy mężczyźni tutaj mają cienkie i krótkie.Parsknęły śmiechem i poszły na drugie piętro. Tam zobaczyły informację:- Wszyscy mężczyźni tutaj mają cienkie i długie.Pochichotały chwilę i ruszyły na trzecie piętro. Tam zastał je napis:- Wszyscy mężczyźni tutaj mają grube i krótkie.Popędziły na czwarte piętro:- Wszyscy mężczyźni tutaj mają grube i długie.Kobiety aż zakrzyknęły z zachwytu, ale czym prędzej ruszyły na ostatnie, piąte piętro, chcąc się dowiedzieć, jaką kryje niespodziankę. A tam zastał je napis:- Tu w ogóle nie ma facetów. Zbudowaliśmy to piętro wyłącznie po to, by udowodnić, że kobiecie w żaden sposób nie można dogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lRefZf3gj74 *** Przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek.>> Tatuś na to: - nie mogę Ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży>> kredyt na dom, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę.>> Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował>> i chce się wyprowadzać, więc go pyta: dlaczego?>> Synek na to: - wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni>> i słyszałem, jak mama powiedziała, że już odlatuje,>> a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz...>> - Musiałbym być zdrowo stuknięty, żeby zostać tu sam>> z takim wielkim kredytem i bez rowerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kłótnia dwóch przedszkolaków:- a mój tata ma wieżę stereo!- moja mama też ma!- a mój tata ma kabriolet!- moja mama też ma!- a mój tata ma siusiaka!- a moja mama też ma!- jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka?- ma, w szufladzie! Policjant rozwiązuje krzyżówkę. Zatrzymuje się przy haśle: największy ptak na trzy litery. Myśli, myśli, nagle wykrzykuje: Mój! Dziewczyna dostaje od matki piękną kreację na bal maturalny- mamusiu, co to za cudny materiał?- czysty jedwab- czyli to zasługa tego małego, wstrętnego stworzonka?- dziecko, stanowczo zabraniam ci tak mówić o tatusiu! Dwoje dzieci zagląda przez dziurkę od klucza do sypialni rodziców.Chłopiec mówi do siostry:- co za paskudztwo! a nam to nawet w nosie dłubać nie pozwolą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 18.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Rozmawia dwóch kolegów: - W sprawach seksu to wiesz ja... wszystko co się rusza.... - Ja aż takich ograniczeń sobie nie stawiam. Polak - człowiek. Polka - taniec. Japończycy - ludzie. Japonki - klapki. Fin - człowiek. Finka - nóż. Ziemianin - człowiek. Ziemianka - taka chatka. Węgier - człowiek. Węgierka - śliwka. Graham - pisarz. Grahamka - bułka. Czesi - ludzie. Czeszki - komunistyczne obuwie, które nosiło się na wuefie. Bawarczyk - pan w ósmym miesiącu ciąży, spodziewający się beczki piwa (płeć nieznana),koniecznie w spodenkach na szelkach i kapeluszu z piórkiem - znaczy człowiek. Bawarka - herbata. Rumun - chłop jak każdy inny. Rumunka - tirówka. Anglik - człowiek. Angielka - kostka lodu z dziurką. Walijczyk - człowiek. Walijka - pieszczotliwe określenie kija basebalowego. Kanadyjczyk - człowiek. Kanadyjka - rodzaj kajaka. Filipińczyk - człowiek. Filipinka - gazeta Estończyk - człowiek. Estonka - internetowy pasożyt jedzący kartofle Szwed - człowiek. Szwedka - kurtka Hiszpan - człowiek. Hiszpanka - grypa. Amerykanin - człowiek. Amerykanka - mebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 18.09.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zdarzenie objirzane i wysłuchane przez koleżankę w autobusie mama+ok.3-latek -mama,a kupisz mi coś? -nie mam pieniążków -mama,kup mi coś! -powiedziałam,nie! -jak mi nie kupisz,to powiem,że całowałaś tatę w pisiaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 18.09.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hahahahahahaha zdarzenie z tramwaju mama elegancka ok 25 lat + córeczka ok 5 lat cisza w tramwaju, nagle córeczka pyta mamo a dlaczego tata wczoraj mówił że masz zimne dupsko mama wysiadła na najbliższym przystanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 http://www.laughnet.net/archive/toons/letter.gif do dzisiaj mnie to bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 19.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Narzeczona pyta swojego wybranka:- Co powiedział Ci mój ojciec, kiedy poprosiłeś go o moją rękę?- Niewiele. Rzucił mi się na szyję i zaczął wrzeszczeć:- Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! Jeżeli 1 mężczyzna może umyć 1 zlew naczyń w 1 godzinę, to ile zlewów naczyń umyje 4 mężczyzn w 4 godziny?- Żadnego. Usiądą przed telewizorem i będą oglądać mecz. Robotnik wykonuje swoją pracę w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik tę samą pracę wykonuje w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster nadzorujący. Majster przychodzi trzeźwy na budowę co 3 dzień, a do sklepu monopolowego jest 13 minut biegiem.Oblicz zysk sklepu monopolowego, gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 20.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Schludne mieszkanie w Poznaniu. Jegomość w "średnim" wieku odbiera dzwoniący telefon:- Słucham?- Dzień dobry, czy mogę rozmawiać z Haliną?- A co pan chce przekazać mojej córce?- Yyyyy... chciałem ją zaprosić na rucha... brryy chciałem ją wyruchać na herbatę... ojjjjjjjjjj... A niech pana ch*j zastrzeli, wszystko mi się przez pana pomieszało... Gadulcowy:Klaudia: - Chcesz seksu, Leszek?Leszek: - Tak.Klaudia: - Ja też, ale tylko tu, w necie!Leszek: - Oka, ale bez gry wstępnej. Zaczynaj!Klaudia: - Ok... Zdejmuję majteczki, są wilgotne i pachną mną...Leszek: - Oka, już! Skończyłem i palę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 21.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 hahahaha Anglik w polskim motelu dzwoni do recepcji i mówi:- Two tee to room two two.Na to recepcjonistka:- Taram, taram, taram... Mieszkaniec Luksemburga pojechał do swojej znajomej Niemki. Po powrocie opowiada kolegom:- A potem kochaliśmy się w pozycji "37,84".- A co to takiego?- Normalne "69" tylko, że Niemcy teraz wszystko przeliczają na euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.09.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Do firmy zajmującej się usuwaniem padłych zwierząt z ulic miasta dzwoni telefon: - Dzzdzzieńń dddobry jajaja chchcciałem popowiedzieć, że leleży papapadly kkkoń. - Oczywiście, przyjedziemy i zabierzemy, tylko niech pan powie na jakiej ulicy. - Na po...pooo...po..poooo - Może na Poznańskiej? - Nnnie, na poo.po..poo - Może na Podgórnej? - Nnnie, nnnie... - To jak Pan się zastanowi, proszę zadzwonić. Facet dzwoni po chwili. - Dzie dzie dzień... - No witam, witam, co z tym koniem, na jakiej ulicy? - Na poooo...po...po - No jaka, może Poznańska? - Nnnie, nnnie, pooo...po...po - Może jednak Poznańska? - Nnnnie... - Proszę sie zastanowić i zadzwonić póĄniej, dobrze? Facet dzwoni po godzinie. - Ddzi... - No witam, witam, jak tam konik, na jakiej ulicy leży? - Na pppo..poooo.. - Poznańskiej? - Ttttak! - No widzi Pan, mówiłem że na Poznańskiej! - Bo gggo kkuurrrwa pppprzeniosssłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.09.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ciężarówka'stoimy w kolejce do sklepiku a przed nami bardzo gruba dziewczyna, nagle odzywa jej się komorka, pi,pi,pi...' Uważaj będzie cofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.09.2009 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 http://static.demotywatory.pl/uploads/1253543804_by_Gerlaczek_500.jpg http://static.demotywatory.pl/uploads/1253218394_by_czachaq1_500.jpg http://static3.demotywatory.pl/uploads/1253483635_by_xyhoo23_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts