oxa 09.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 hehe dobre było, jedziemy dalej ....... Młody, niedawno zatrudniony pracownik wychodzi wieczorem z opustoszałego już biura. Na korytarzu spotyka swojego prezesa stojącego nad niszczarką z jakimś ważnym pismem, opatrzonym mnóstwem pieczątek. Prezes minę ma zakłopotaną. - Czy potrafi pan obsłużyć te maszynę? - pyta prezes. - Oczywiście - odpowiada pracownik. Bierze dokument, wkłada do szczeliny, naciska START. Po chwili dokument znika. - Doskonale, doskonale - cieszy się prezes - Chciałbym dwie kopie Rozmawia dwóch mnichów, młody ze starszym na temat zbiorów znajdujących się w tamtejszej bibliotece. - Mistrzu, wybacz, że pytam, ale co by się stało gdyby mnich przepisujący księgi się pomylił i jakieś zdanie przepisał błędnie? - Nie, to niemożliwe, nikt się nie myli. - No, ale jakby się ktoś pomylił, to co by się stało? - Mówię ci, że nikt się nie myli, znasz tekst biblii na pamięć? Przyniosę ci jedna z pierwszych kopii i zobaczysz, że nic, a nic nie odbiega od tej z której i ty się uczyłeś... - Mnich poszedł po ów tekst i nie ma go godzinę, dwie, trzy... w końcu młody mnich zniecierpliwił się i poszedł szukać mistrza. Znalazl go w bibliotece siedzącego nad dwoma tekstami biblii (jeden z którego się wszyscy uczyli, a drugi ten jeden z pierwszych kopii najbliższych oryginałowi) i płacze... - Mistrzu co się stało?!? - W pierwszym tekście jest napisane "będziesz żył w celi bracie", a w kolejnych kopiach "będziesz żył w celibacie"... _________________ Do sklepu zoologicznego wchodzi malutka, słodka dziewczynka: - poplose tego malego bialego klólicka. - a nie ladniejszy ten czarny lub brazowy? - mojego pytona wali jaki on ma kolol...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 09.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 -dziecko pod blokiem (3-4 lata dziewczynka): -mamaaaaaaa!! maammmmmaa!! -coo? -a Michal mnie ciagnie za noge, moge mu przyjebac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 09.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no teraz to mnie te słodkie dziewczynki rozwaliły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 09.02.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Na dobranoc,mam nadzieję,że jeszcze nie było Mąż do żony: - Czemu Ty taka tępa jesteś? Nie mogę już tego znieść! Nawet suwakiem logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo wypierdalaj!!! Następnego dnia mąż wraca z pracy, a żona wita go w korytarzu z suwakiem logarytmicznym w dłoni: - Twój członek ma 16 centymetrów długości. Moja pochwa ma 18 centymetrów głębokości. Jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat, sypiamy dwa razy w tygodniu, spuszczasz się po dwóch minutach 15 sekundach wykonawszy średnio 138 pchnięć: całkowita suma niedoruchania wynosi 42 kilometry i 345 metrów. Albo doruchasz, albo wypierdalaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 09.02.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Trochę stary, ale może ktoś jeszcze nie zna: Jedzą dwie świnie z koryta i jedna zwymiotowała do korytka. Druga mówi: nie dolewaj bo nie zjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 10.02.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 :rotfl:o kurna leżę ....suwak mnie rozwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.02.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wyjmuje facet wibrator spod poduszki i pyta żony: - Co to jest ? - Nie twój interes!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 10.02.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 > Zdesperowana dziewczyna stoi na nadbrzezu i chce popelnić samobójstwo. > Widzi to młody marynarz, podchodzi do niej i mówi: > - Nie rób tego! Zabiorę cię na pokład naszego statku, ukryję, przemycę > do Ameryki i zaczniesz nowe zycie. Przez cały rejs będę cię karmił, będę > ci dawał radość, ty będziesz mi dawać radość. Jeszcze nie wszystko > stracone... > Dziewczyna, jeszcze pochlipująca z cicha, postanowiła dać sobie jeszcze > jedną szansę i poszła z nim na statek. > Jak obiecywał tak zrobił - ukrył ją pod pokładem, raz na jakiś czas > podrzucał jej kanapkę, jakiś owoc lub coś do picia, a całe noce spędzali > na miłosnych igraszkach. > Sielankę przerwał kapitan, który pewnego dnia odkrył kryjówkę dziewczyny. > - Co tu robisz? - zapytał surowo. > - Mam układ z jednym z marynarzy. Zabrał mnie do Ameryki, karmi mnie, a > ja mu pozwalam robić ze mną co chce. Mam nadzieję, że kapitan go nie > ukarze? > - Nie - odpowiedział kapitan. - Chciałbym jednak, żebyś wiedziała, że > jesteś na pokładzie promu Wolin - Świnoujście - Wolin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 10.02.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Mąż wraca z delegacji, wpada do domu, zagląda pod łóżko, do szafy, na balkon i nic,nikogo nie ma, podchodzi do żony, czule głaszcze ją po włosach z tymi słowami:- Starzejesz się, kochana... Praca z ładnymi kobietami teoretycznie jest możliwa, a w praktyce - wszystko stoi. Spotykają się dwie przyjaciółki:- Jak tam zdrowie, Bożenko?- Lepiej nie pytaj, głowa boli, korzonki, wrak człowieka po prostu!- Ciekawe, wczoraj widziałam jak wieczorem od Ciebie wychodził Jacek, dzisiaj rano Andrzejek... Nie powiesz mi, że TV oglądaliście...- Co za ludzie! Co za ludzie! Tylko jeden organ zdrowy, a jeszcze zazdroszczą... MODLITWA KOBIETY:Panie Boże daj mi mądrość - abym mogła zrozumieć swojego mężczyznę, cierpliwość, abym mogła znosić jego humory, dużo miłości, abym mogła mu wszystko wybaczyć. Nie proszę Cię Boże o siłę, bo bym go k...a zabiła. Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę?Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka.Mężatka wraca do domu, patrzy co jest w łóżku i idzie do lodówki. Pewna kobieta kupiła sobie w aptece podpaski. Chwilę po wyjściu zauważyła jednak, że opakowanie jest podobne lecz rodzaj nie zgadza się z tymi, które zawsze stosuje. Wraca do apteki i pyta...- Czy może mi pan wymienić?Młody farmaceuta, zaczerwieniony po uszy odpowiada:- Pani wybaczy ale nigdy tego jeszcze nie robiłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 10.02.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Spytałem dziś żonę:>>> - Wczoraj w nocy, gdy się kochaliśmy, udawałaś...?>>> - Nie - odpowiedziała - naprawdę spałam.>>> ***>>>>>> Modlitwa kobiety przed posiłkiem:>>> "I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki!">>> ***>>>>>> Cud na pierwszym koncercie Joli Rutowicz!>>> Sparaliżowany chłopiec wstał z wózka i wyszedł.>>> ***>>>>>> Zagadka.>>> Na łące leży facet, na plecach ma plecak, wokół latają muchy.>>> Pytanie: Co jest w plecaku?>>> Odpowiedź: Spadochron.>>> ***>>>>>> Gra wstępna jest bez sensu.To tak jakby trąbić przez 15 minut>> przed>>> wjazdem do garażu.>>> ***>>>>>> Dzieci są jak pierdnięcia, da się wytrzymać tylko z własnymi.>>> ***>>>>>> Facet powinien być jak bajka - mieć dobry koniec.>>> **>>> - Zenek, ty flegmatyku jeden, jak chcesz zostać fotografem?>> Dlaczego>>> zdjęcie ślimaka jest nieostre?>>> - Poooruszył się ..>>> ***>>>>>> Nowa woda kolońska:>>> dzięki aromatowi nawozu, połączonego z delikatnymi nutami>> końskiego>>> potu, zapewni ci wolne>>> miejsce w dowolnym środku transportu publicznego.>>> ***>>>>>> Człowiek uczył się podpatrując zwierzęta.>>> Tai-chi wymyślił mnich obserwujący walkę czapli ze żmiją.>>> Jogę z kolei wymyślił inny mnich, gdy zobaczył psa liżącego>> sobie jajka.>>> ***>>>>>> Na dobrym filmie w ciągu dwóch godzin główny bohater zdąży pannę>> poznać,>>> wyrwać, wyobracać i rzucić.>>> W życiu tak nie jest ... chyba, że na wyjeździe integracyjnym z>> firmy.>>> ***>>>>>> Jeśli ożenisz się z miss to tak, jakbyś kupił mercedesa klasy S.>>> Masz pewność, że produkt został sprawdzony przez co najmniej>> pięciu>>> specjalistów.>>> **>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 10.02.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 >>> Ostatnio pojawiła się możliwość płacenia komórką za przejazd>> pociągiem>>> do Wołomina.>>> Jeden przejazd - jedna komórka.>>> ***>>>>>> Gdyby nie Radio Maryja człowiek nigdy by się nie dowiedział jak>> wiele>>> pieniędzy potrzeba do życia w ubóstwie.>>> ***>>>>>> Podawanie wysokości pensji w wartości brutto jest jak podawanie>> długości>>> członka razem z kręgosłupem.>>> ***>>>>>> Japońscy uczeni skrzyżowali buraka, marchew, groszek, ziemniaka>> i ..>>> świnię.>>> Wyszedł obiad.>>> ***>>>>>> Mama do syneczka ..>>> Zbierz dziesięć nakrętek od Coca-Coli,>>> piętnaście paczek po LM'ach,>>> 3 opakowania od czekolady,>>> puste butelki,>>> plastikowe kubeczki ...>>> i w ogóle weź ty k*rwa posprzątaj w tym pokoju!>>> ***>>>>>> Kynolog odwiedził znajomych, którym niedawno urodziły się>> trojaczki.>>> Długo przyglądał się maleństwom, po czym wskazując palcem:>>> - Ja bym zostawił tego.>>> ***>>>>>> - Kocha pan swoją żonę?>>> - Oczywiście! A co ona gorsza od innych?!>>> ***>>>>>> Kobieta jest przeciwieństwem psa.>>> Pies wszystko rozumie, ale nic nie może powiedzieć...>>> ***>>>>>> Mówią, że chińskie produkty są do dupy.>>> Bzdura! Gruszka do lewatywy, którą wczoraj kupiłem do dupy>> całkowicie>>> się nie nadaje.>>> ***>>>>>> Zauważyłem, że jeśli światło w kiblu wyłącza się z>> dźwiękiem "Eeee" to>>> znaczy, że ktoś tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.02.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 10.02.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 SZKOŁA 1960 VS SZKOŁA 2010 Ta sama szkoła teraz i 50 lat temu. Na zewnątrz budynek jakby ten sam, ale... Scenariusz: Johnny i Mark wdali się po szkole w bójkę na pięści. 1960 Zbiera się tłum. Wygrywa Mark. Johnny i Mark podają sobie ręce i rozchodzą się w zgodzie. 2009 Wezwano policję. Jednostka Szybkiego Reagowania przybywa i aresztuje Johnny'ego i Marka. Policja rekwiruje telefony komórkowe z nagraną bójką jako dowody rzeczowe. Chłopcy są oskarżeni o napaść oraz zachowanie niegodne ucznia, obaj zostajĂ‚ą wyprowadzeni ze szkoły oraz obaj są zawieszeni, mimo iż to Johnny sprowokował bójkę. Zostają zaaranżowane różne konferencje oraz spotkania z rodzicami. Zapis video jest dostępny na 6 stronach www. Scenariusz: Jeffrey nie chce siedzieć spokojnie w klasie, przeszkadza innym uczniom. 1960 Jeffrey zostaje wysłany do gabinetu dyrektora, dostaje 6 razy po dupie. Wraca do klasy, siedzi cicho i nie przeszkadza już w prowadzeniu zajęć. 2009 Jeffrey zostaje nafaszerowany dużą dawką Ritaliny. Ociera się o śmierć. Stwierdzono u niego zespół ADHD. Szkoła dostaje dodatkowe fundusze, z powodu niepełnosprawności Jeffrey'a. Jeffrey wylatuje ze szkoły. Scenariusz: Billy wybija szybę w samochodzie sąsiadów i dostaje od ojca z plaskacza . 1960 Billy następnym razem będzie ostrożniejszy. Wyrasta na normalnego faceta, idzie do collegu i zostaje zdolnym biznesmenem. 2009 Ojciec Billy ego jest aresztowany za znęcanie się nad dzieckiem. Billy zostaje przeniesiony do domu dziecka i przyłącza się do gangu. Psycholog wmawia jeszcze siostrze Billy ego, że była molestowana przez ojca i tatuś trafia do paki. Matka Billy'ego wdaje się w romans z psychologiem. Psycholog dostaje awans. Scenariusz: Mark, uczeń college u, przynosi do szkoły papierosy. 1960 Mark częstuje papierosem dyrektora szkoły w wydzielonym pomieszczeniu dla palących. 2009 Wezwano policję i Mark wylatuje ze szkoły za posiadanie narkotyków. W jego aucie dokonano rewizji, szukają narkotyków i broni. Scenariusz: Mohammed oblewa angielski na maturze. 1960 Mohammed podchodzi jeszcze raz do egzaminu i idzie do collegu. 2009 Sprawa Mohammeda zainteresowała lokalną grupę Obrony Praw Człowieka. Ukazują się artykuły w ogólnonarodowej prasie, że obowiązkowy egzamin z angielskiego to czysty rasizm. Stowarzyszenie Swobód Obywatelskich wysuwa pozew sądowy przeciwko stanowemu systemowi szkolnictwa i nauczycielowi angielskiego. Angielski już nie jest obowiązkowym przedmiotem na maturze. Mohammed zdaje maturę z wynikiem pozytywnym i zarabia na życie kosząc trawniki. Lepszej roboty nie znajdzie, bo nie zna angielskiego. Scenariusz: Johnny znajduje resztki fajerwerków, wsadza je do butelki po rozpuszczalniku i wysadza w powietrze mrowisko. 1960 - Mrówki giną. 2009 Zostają wezwane MI-5 i policja, a Johnny jest oskarżony o popełnienie aktu terroryzmu. Trwa dochodzenie przeciwko rodzicom, rodzeństwo Johnny ego zostaje zabrane z domu, skonfiskowane są komputery, a tata Johnny'ego trafia na listę podejrzanych i nigdy już nie poleci za granicę. Scenariusz: Johnny upada na przerwie i zdziera sobie skórę z kolana. Jego nauczycielka, Mary, znajduje go płaczącego i postanawia go przytulić, by choć trochę go pocieszyć. 1960 Po kilku chwilach Johnny czuje się lepiej i wraca do gry. 2009 Mary jest oskarżona o molestowanie seksualne i traci pracę. Grozi jej 3 lata pozbawienia wolności. Johnny uczęszcza przez 5 lat na psychoterapię. Zostaje gejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Jakoś poczucie humoru mnie opuściło to jest wręcz przerażające, żebym choć mogła lufę golnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Upał. Jedzie pijany facet w tramwaju i obok niego kobieta w koszulce bez rękawów. Ona trzyma się górnej poręczy i widać nieogolone włosy pod pachą. Tramwaj gwałtownie hamuje i pijany mężczyzna wpada nosem pod pachę sąsiadki. Skrzywił się, parsknął, wytężył wzrok i mówi: - Ej baletnica nie za wysoko ta noga ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.02.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Jakoś poczucie humoru mnie opuściło to jest wręcz przerażające, żebym choć mogła lufę golnąć Nie przejmuj się, też jestem na odwyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Kurna, ale komentarze... http://allegro.pl/show_user.php?uid=1732525&type=fb_given_all&p=4&p=0 http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 13.02.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 [i]Nie wiem co Waldkowych kot powie na widok myszy,ale mnie się podoba bardzo.Nie powiem,wolę klikać myszką mojej starej,ale ona jakoś mało kompatybilna z komputerem moim jest,więc przechodzę na cyber kliki.Mówi,że łapkę założy,co za głupia baba... [/i] No faktycznie wymiatają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.02.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Normalnie szok! W obejściu przy chałupie ogólnie spokój, tylko kury nawiały do sąsiada.Gorzej z proboszczem, popapraniec jeden jak zobaczył czachę Pushead'a na mojej koszulce, to pobiegł na plebanię fax puścić do Rydzyka, będzie się działo http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 (edytowane) Zbliża się post…… facet pyta się księdza… …..czy w poście można uprawiać sex? Ksiądz odpowiada: …. Tak… tylko partnerka nie może być tłusta….. umarłam:):) ps. po czym przeczytałam resztę i umarłam ponownie:) Edytowane 14 Lutego 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts