eniu 15.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Co, głodnemu chleb na myśli? Nie głodnemu ,tylko żądnemu mordu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Jasiu walnął przekleństwo w przedszkolu (maluchy! ) -Jasiu ,ząbków jeszcze nie masz a juz przeklinasz ?! mowi Pani -a to ,to chuj ?! mówi Jasiu , pokazując paluszkiem pierwszego ,kiełkującego mleczaka Edytowane 15 Lutego 2011 przez eniu zamiana huja na chuja , bo Liwko nie mógl patrzeć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.02.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 chuj eniu, chuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 chuj eniu, chuj. Tego mi jeszcze trza było , na chuju zęby połamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.02.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Tego mi jeszcze trza było , na chuju zęby połamać To mi się przypomniało coś. Student i studentka medycyny zdają egzamin. Profesor pyta: czy członek męski ma kość? Student mówi: nie, a studentka mówi: tak. Profesor na to: pan zdał, a pani się zdawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 To mi się przypomniało coś. Student i studentka medycyny zdają egzamin. Profesor pyta: czy członek męski ma kość? Student mówi: nie, a studentka mówi: tak. Profesor na to: pan zdał, a pani się zdawało Stare ale jare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.02.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A ja znam takie zakończenie: ....Profesor na to: pan zdał, a pani gratuluję chłopaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A ja znam takie zakończenie: ....Profesor na to: pan zdał, a pani gratuluję chłopaka. może jaszcze jedno zakończenie: ....pan zdał, dziękuję - pani zostaje na poprawkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 pani zostaje na korepetycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Kelner, sól! - A jaką? - A to jest różnica? - Są dwie: "Ni ch*ja" i "Co za ch*jnia". - OK, daj pan obie, sprawdzimy. Kelner przynosi, facet bierze jedną, macha - ale ani ziarenko nie leci. - Ni ch*ja... Daj pan drugą. Zamachnął się, a tu sitko odpada i cała zawartość wsypuje się do potrawy. - Co za ch*jnia! Cholera, to ja znam tą knajpę, ona się mieści (przynajmniej mieściła naście lat temu, kiedy z niej korzystałem) w Łodzi przy dworcu Łódź Fabryczna, zaraz na rogu takiej kamienicy, koło części PKSowej dworca. Tylko z tym kelnerem ktoś tu przesadził, bo tam kelnera nie ma i nigdy nie było, to fastfood jest. Reszta się zgadza w 100% , dodam jeszcze tylko, że sól marki "co za ch*jnia" to taki spory kartonowy słoiczek, jego zawartość starcza na zasypanie tutki z frytkami do pełna, jeszcze nawet z lekkim czubem. A dla lepszego efektu sól "co za ch*jnia" na początku udaje, że jest solą "Ni ch*ja" i zmusza w ten sposób do mocniejszego trząchania słoiczkiem, więc nie ma, że wysypie się tylko trochę, cała zawartość wyskakuje. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Pewnie taką mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 16.02.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 oxa.... murzyn rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.02.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A mnie ucieszyła przeczytana wczoraj wiadomość ,że jest nowy pomysł na dziury w drogach.Nie będą naprawiane-------------będą zarybiane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A mnie ucieszyła przeczytana wczoraj wiadomość ,że jest nowy pomysł na dziury w drogach. Nie będą naprawiane-------------będą zarybiane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.02.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Liwko-czemu się zmartwiłeś?Każda zarybiona dziura będzie ogrodzona żeby rybki były bezpieczne.Będziemy jeżdzić slalomem więc zmniejszy się prędkość i zużycie paliwa. Turyści z całego świata będą przyjeżdżać ,żeby to zobaczyć i zostawić tu trochę kasy.A jak kasy będzie dużo to się naprawi drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Liwko-czemu się zmartwiłeś? Każda zarybiona dziura będzie ogrodzona żeby rybki były bezpieczne. Będziemy jeżdzić slalomem więc zmniejszy się prędkość i zużycie paliwa. Turyści z całego świata będą przyjeżdżać ,żeby to zobaczyć i zostawić tu trochę kasy. A jak kasy będzie dużo to się naprawi drogi Ale jak turyści przyjadą to narobią nowych dziur i trzeba je będzie znowu zarybiać i tak w kółko aż powstanie jedna wielka dziura. Kto wie, może tak właśnie powstały oceany, kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Liwko-czemu się zmartwiłeś? Każda zarybiona dziura będzie ogrodzona żeby rybki były bezpieczne. Będziemy jeżdzić slalomem więc zmniejszy się prędkość i zużycie paliwa. Turyści z całego świata będą przyjeżdżać ,żeby to zobaczyć i zostawić tu trochę kasy. A jak kasy będzie dużo to się naprawi drogi Pod warunkiem ,że nikt tam krzyża nie dostawi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 uwielbiam takie rozmowy to jest sól forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 uwielbiam takie rozmowy to jest sól forum Dorzuć "cóś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.02.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A wiecie co optymista widzi na cmentarzu??? Same plusy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts