jar.os 23.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Sierżant mówi do kaprala , kapralu jak to jest że ty taki brzydki , szczerbaty , pryszczaty , garbaty , zezowaty masz tyle pieknych dziewczyn , ile razy spotykam was kapralu na przepustce w mieście to ciągniesz nieraz i trzy , i to naprawdę piękne sztuki , a ja , facet przystojny , nie mogę jakos nic wyrwać . Panie sierżancie - odpowiada kapral , podchodzi się do takiej kobity powiedzmy na ten przykład w jakims lokalu i się mówi - CZY MOŻNA PANIĄ PORUCHAĆ ?? . Sierżant zbaraniał i mówi , jak to przecież to można dostać od razu po mordzie od takiej laski ?! . Tak , mówi kapral , można dostać po mordzie ale można też i poruchać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 uśmiechnij się http://www.joemonster.org/p/296536/strona/1/Evil_look Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 04.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 http://demotywatory.pl/2771587/-dziewczyny-po-to-zostaly-stworzone na poprawę humoru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 http://demotywatory.pl/2771587/-dziewczyny-po-to-zostaly-stworzone na poprawę humoru:) No Milusia, to już tu było, tylko ciut w innych tematach... http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1298804494_by_sasha85_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 05.03.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Trzech endurowcow kawal zycia zbieralo na wyjazd MTB do Kenii. Jedli suchy chleb, popijajac woda,w koncu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi: - Moze napijemy sie wódeczki? Drugi: - No raczej! Trzeci sie wkurzyl: - To ja pól zycia prawie nic nie jem, nie pije, oszczedzam,zebysmy wyjechali... Zbieram na to, zebym mógl sobie pozwolic na zwiedzanie, na wycieczki... A wy wydajecie na wodke?? pierd*le! - i obrazony poszedl spac. Dwóch wiec poszlo, kupilo 2 flaszki, opili sie zdrowo i wrócili do domu. Rano wstaja, patrza, a obrazalskiego nie ma.Wychodza przed kwatere... a tam lezy krokodyl - wielki, tlusty krokodyl z otwarta paszcza. A z tej paszczy wystaje głową tego trzeciego...Stoją tacy jeszcze niepozamiatani i jeden mówi: - Na wódke kurw* sępił, ale spiworek z Lacosty ma...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 http://rodzynek11122.blog.onet.pl/Socjal-po-polsku,2,ID422485741,n A ja mam wybory w d..... i co to zmieni dostane jakiś szmal? W życiu bym nie poszedł do roboty za 2 tys. na rękę. Żyje z konkubinatu, 3 dzieci, jedno chyba moje. Ona zarejestrowana oczywiście jako samotna matka. Full socjal - czynsz MOPS (Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej) płaci. 2 tony węgla z MOPS na zimę sprzedaliśmy po 500 zeta za tonę. Po co mi węgiel, jak mam darmo prąd z klatki schodowej. Żarcia tyle, że zjeść się nie da - makaron, cukier, ryż sprzedajemy znajomym, bo sklepy nie chcą - jest opisane "Pomoc społeczna - nie na sprzedaż”. Dzieci mają ciuchy z darów - wszystko nówki. Jedzenie w szkole za darmo. Na wakacje ''pod gruszą" dzieciaki z pomocy społecznej dostały po 700 zł - kupiłem se nową komórkę, full wypas. Kredyty mam wszędzie gdzie dali, nigdzie nie spłacam - mogą mi skoczyć - komornik nie ma mi co zabrać, a zresztą jakby co, to konkubina z dziećmi robi takie przedstawienie, że urzędnicy przy dziennikarzach muszą nas jeszcze przepraszać JTak, że żyje się w Polsce dobrze, tylko trzeba pogłówkować. Kablówkę mam za darmo - wkułem się do kabla w ścianę w sieni - tak że od rana piwko, papierosek i Eurosport. No nie będę wam dłużej przeszkadzał - bierzcie się do roboty, bo ktoś musi zarabiać na nas biednych, pokrzywdzonych przez los ....JEST TO MOŻLIWE? JPoleciłbym jeszcze gościowi wziąć po bachorze w adopcję, bo płacą po 3 koła miesięcznie od sztuki. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.03.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 To jest temat "Świat się śmieje" a to jest smutna rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.03.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 komu smutno temu smutno , Jarkowi jest błogo i git , dobra ,a ja lecę zarobić pare groszy co by było choć na podatek w tym miesiącu , mi mops węgla nie dał bo prowadzę dzialalność i nie zasługuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.03.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ło mamulu... http://obrazki.elektroda.pl/6782034100_1299255124_thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ło mamulu... http://obrazki.elektroda.pl/6782034100_1299255124_thumb.jpg No co za franca niezdecydowana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.03.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Leżę i nie żyję ))))) J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.03.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ło dżizas , muszę iść do lekarza - mam problem chyba z pęcherzem - chyba cuś popuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 07.03.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 wykrot-dzięki!!!!humor mi się na wieczór poprawił:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 07.03.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Para zakochanych siedzi w parku, całują się, rozmawiają nagle dziewczyna:- Kochanie, boli mnie rączka.Chłopak całuje ją w rękę:- A teraz?- Teraz już nie, ale zaczął mnie boleć policzek!Chłopak całuje ją w policzek:- A teraz?- Hi, hi! Teraz już nie, ale zaczęły mnie usta boleć.Chłopak całuje ją w usta:- A teraz?- Już nie.Na to staruszek siedzący niedaleko na ławce:- Przepraszam, a czy hemoroidy też pan leczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.03.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Przychodzi Bjoergen do lekarza. Lekarz do niej: mam dla ciebie złą wiadomość. Co, wyzdrowiałam? - mówi Marit. Nie, Justyna zachorowała. " _________________ Starszy pan stwierdził ze jego żona słabo słyszy. Postanowił więc skonsultować się z lekarzem, co może na ten problem poradzić. Celem zbadania stopnia utraty słuchu poradził mu: - Najpierw niech Pan zada pytanie żonie z odległości10 metrów, jak nie usłyszy to z bliższej odległości - aż d skutku... Opowie mi pan wszystko - wtedy coś poradzę.. Tak więc wieczorem on w pokoju, a żona w kuchni robi kolacje: - Kochanie! - woła - Co jest dziś na kolacje? Bez odpowiedzi. Zmniejszył dystans do8 metrów, wciąż żadnej odpowiedzi. Zmniejsza do 6 -ciu, , 4-ech i2 metrów - aż w końcu podchodzi, staje tuż obok niej i pyta: - Kochanie, co dziś na kolacje? - Kurczak, do cholery - piąty już raz powtarzam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i kurwa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pierdolona wiosna do kurwy nędzy? Co za pojebany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kurwa wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napierdala jakby ich tam w górze pojebało... Niby ponoć wiosna już jest, kurwa - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kurwa ... A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz... Narkoman trafił do piekła. Otwierają się wrota, a tu całe łany marihuany. Narkoman napalony biegnie i rwie całe naręcza. Nagle słyszy głos diabła: - No i po co rwiesz, jak tam pełno narwane! Patrzy, a tu faktycznie pełno świeżego ziela. Biegnie i zaczyna przerzucać, żeby schło. A tu diabeł: - I po co suszysz, jak już tam ususzone! I rzeczywiście. Narkoman podbiega i zaczyna skręcać skręty. Skręca, skręca, na co diabeł: - I czego skręcasz, jak tam tyle naskręcane! Narkoman patrzy, a tu góry skrętów! Wybiera największego i pyta diabła: - Masz może ogień? A diabeł z uśmiechem: - Byłby ogień, byłby raj! Pan Bóg pyta Adama i Ewę: - Kto chce sikać na stojąco? - Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam. - W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.03.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi sie przypomniał wysoki, przystojny, ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku. Chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym sie nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełna zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolega ze szkoły. A może jednak? Zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do X LO? Tak owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów, zarumienił się. A w którym roku Pan zdawał maturę? - zapytałam. On odpowiedział: W siedemdziesiątym szóstym. Dlaczego Pani pyta? To Pan był w mojej klasie! - powiedziałam zachwycona. Zaczął mi sie uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: ----- A czego Pani uczyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.03.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wr5our4ORqA&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.03.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jak wkurzyć barmana - poproszę whisky - z lodem czy bez?? - bez loda Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać. Nagle zrywa się: - O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts