eniu 09.04.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Wie Pan, mnie śmieszy. Opowiadałem go już w towarzystwie i wszyscy się śmiali. Poczucie humoru jest różne dla różnych ludzi. A ja opowiedziałem ten Twój kawał owsikom i tez się śmiały... Liwko my niestety nie z towarzystwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dowcip o owsikach tak głupi, że aż głowa boli. Dowcip o owsikach faktycznie durny i faktycznie starszy od coponiektórych forumowiczów, ale ten twój... nie wiem, czy nie jeszcze durniejszy. W obu wersjach, zresztą. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 09.04.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Poszła kobieta na rynek, a tam słyszy jak jeden z gości krzyczy:- Komary, komary, unikalne komary, jedyne za10 złotych sztuka!Zdziwiona podchodzi i pyta:- Panie, co to za oszustwo Pan ludziom wciska?! Komary za 10 złotych!Oszalałeś Pan czy co?!Facet na to:- Ależ proszę Pani to nie jest żadne oszustwo, to są specjalnie tresowane komary. Jak Pani weźnie takiego jednego do domu, położy się Pani i wypuści komara - to on zrobi pani tak dobrze, jak jeszcze nigdy Pani nie miała...- Panie, żarty Pan sobie stroisz, tresowany komar, też coś!- Mówię Pani, że to szczera prawda. Zresztą jak się pani komar nie spodoba to zwracam pieniadze.Myśli kobieta, a co tam 10 złotych, zobaczymy.Facet zapakował jej komara do słoika. Baba leci w te pędy do domu, rozbiera sie kładzie na łóżku, rozkłada nogi, odkręca słoik, komar wylatuje i siada na żyrandolu.Baba cała napalona czeka, a tu nic. Wkurzona dzwoni:- Panie, co za kit! miało być dobrze, a tu siedzi komar na żyrandolu i nic!. Co to za tresowanie!- niemożliwe cos musiała Pani zrobić nie tak, zaraz tam przyjdę. Facet przyjeżdza patrzy faktycznie baba leży na łóżku z rozłożonymi nogami, komar siedzi na żyrandolu...Gość zrezygnowany, zaczyna zrozpinać spodnie i groźnie mówi do komara:- Ostatni raz Ci k...wa pokazuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Wie Pan, mnie śmieszy. Opowiadałem go już w towarzystwie i wszyscy się śmiali. Poczucie humoru jest różne dla różnych ludzi. nooooo, ja się nie odważyłem, ale o owsikach się odważyłem. Też się wszyscy śmiali....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 No popatrz jak się owsiki wy pozycjonowały ! Stary , durny ale ...nie aż taki głupikawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.04.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 No dobra, opowiem wam mój najlepszy kawał. Lepiej się go słucha niż pisze ale co zrobić, takie życie. Część słyszała a część nie. Dwóch jąkałów założyło się kto pierwszy dobiegnie do kiosku po papierosy. Pierwszy jąkała wystartował, bbbieggnie, bbbieggnie, dobiega do kiosku i mówi: -So so sobieeeeskieeee proszę Wrócił a drugi mu zmierzył czas 20 sekund. Drugi wystartował -Bieeegnie, bieeegnie i mówi -Mu mu muszęęęę wymyśleć jajakąśśś króóótszą nazwęęę -Ma ma maaarsyyy proszę - Długie czy krótkie pyta kioskarka - O ty kukuku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 10.04.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Czasem rzeczywistość jest durna, ale można choć ją obśmiać. W tym kawale nie ma rzeczywistości, są jedynie chore urojenia pewnej grupy osób. To już nie jest śmieszne, raczej niesmaczne. Napisałem długą odpowiedź, ale wykasowałem. Nie będę zmieniał tego wątku w polityczną pyskówkę, dość jest jej na innych wątkach. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez szopen skrocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.04.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Bardzo słusznie Już wolę kawał typu przychodzi baba do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.04.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Może być o lekarzu i babie [stare]: ... Przychodzi baba do lekarza i skarży się, że po kuracji hormonalnej włosy pojawiają się jej w coraz to innym miejscu– Acha, a gdzie najwięcej?– Na jądrach ...Przychodzi baba do lekarza:- Pani ma chyba nadżerkę.- A to świnia... mówił, że tylko poliże. ... Przychodzi baba do lekarza, na co lekarz od razu mówi:- Niech pani przestanie już do mnie tak często przychodzić, kawały zaczynają o nas opowiadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.04.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Może być o lekarzu i babie [stare]: ... Przychodzi baba do lekarza i skarży się, że po kuracji hormonalnej włosy pojawiają się jej w coraz to innym miejscu – Acha, a gdzie najwięcej? – Na jądrach ...Przychodzi baba do lekarza: - Pani ma chyba nadżerkę. - A to świnia... mówił, że tylko poliże. ... Przychodzi baba do lekarza, na co lekarz od razu mówi: - Niech pani przestanie już do mnie tak często przychodzić, kawały zaczynają o nas opowiadać! Będę monotematyczny... stare , durne , ale .... wcale nie głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.04.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Będę monotematyczny... stare , durne , ale .... wcale nie głupie Przychodzi baba do lekarza: - Babo, czemu cię tak długo nie było? - Bo chorowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kto powinien leżeć na Wawelu ,jak by Lech z Jarosławem razem lecieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.04.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Toż nie trzeba być filozofem aby odpowiedzieć na to pytanie:Na Wawelu powinni leżeć królowie i królowe Polski.Amen.No czasem można jakiegoś wieszcza pogrzebać.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.04.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kto powinien leżeć na Wawelu ,jak by Lech z Jarosławem razem lecieli ? Pilot ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Bank, ostatnie minuty przed zamknięciem. Pracownicy w blokach startowych do wyjścia. W drzwiach staje staruszka i rusza do okienka. Zrezygnowany pracownik pyta, czym może służyć. Babcia lokatę chce założyć i prosi, żeby jej wszystko dokładnie wyjaśnić, bo to oszczędności jej życia. Pracownik zaczyna się gotować, ale z zawodową uprzejmością pyta, ile babcia chce ulokować.- 500 tysięcy.- Złotych? - Euro.Po chwili koło babci stoi kierownik placówki, sekretarka podaje kawę... miła pogawędka, propozycje lokat, wyjaśnienia, decyzja, wydane sekretarce polecenie spisania umowy.- Czy mogę zapytać, jak się pani udało uzbierać taką sumę? - Zakładam się.- Tak się pani zakłada o duże sumy i zawsze wygrywa?- Tak.- A o co na przykład?- Mogę się z panem założyć o dwa tysiące, że ma pan kwadratowe jaja.- No przecież przegra pani! Ja wiem najlepiej...!- A ja się chcę założyć!- No dobrze.- Tylko wie pan, wolałabym, żeby był przy rozstrzyganiu mój prawnik.- Oczywiście, nie widzę przeszkód. Tak będzie lepiej.Następnego dnia babcia przychodzi do banku z prawnikiem. Dyrektor wita ich uśmiechnięty, zamykają się w pokoju, dyrektor opuszcza spodnie i gacie.- Pozwoli pan, że dotknę? Mam słaby wzrok.- Hm, no, taaak, no dobrze...Babcia chwyta dyrektora za jaja, a prawnik zaczyna bić głową w ścianę. - Co się panu stało??? - pyta dyrektor.- Bo ja się z nią założyłem o dziesięć tysięcy, że nie będzie dzisiaj macała dyrektora banku po jajach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.04.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 - Dlaczego kobiety żyją dłużej?- To rekompensata za czas stracony na parkowanie auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.04.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 - Dlaczego kobiety żyją dłużej? - To rekompensata za czas stracony na parkowanie auta. Ładne , bez rasizmu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 12.04.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Pilot ! heh dobre! wystarczyłoby jednak, jakby tylko tego drugiego przewiózł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.04.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 - Dlaczego kobiety żyją dłużej? - To rekompensata za czas stracony na parkowanie auta. A dlaczego mają mniejsze stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts