wierzch 07.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pokazałem mojej kobicie filmik, wreszcie mnie zrozumiała, a nawet obiecała, że dorzuci co nieco do składek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 09.12.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 święta za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 11.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_Y5XbLgFQGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.12.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o01ZAIuuOF8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.12.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Uśmiechnij się. Inni mają gorzej http://www.yafud.pl/najnowsze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 http://studentpotrafi.pl//uimages/services/studentpotrafi/i18n/pl_PL//201112/1323703746_by_Doknic_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A teraz coś na powaznie: Jestem kobietą szczęśliwą. Rano wstaję razem z moim mężem i gdy on goli się w łazience, przygotowuję mu pożywne kanapki do pracy. Potem, gdy całuje mnie w czoło i wychodzi, budzę naszą piątkę dzieciaczków, jedno po drugim, robię im zdrowe śniadanie i głaszcząc po główkach żegnam w progu, gdy idą do szkoły. Zaczynam sprzątanie. Odkurzam, podlewam kwiatki, nucąc wesołe piosenki. Piorę skarpetki i gatki mojego męża w najlepszym proszku, na który stać nas dzięki pracy mojego męża, i rozwieszam je na sznurku na balkonie. W międzyczasie dzwoni często mamusia mojego męża i pyta o zdrowie swojego dziubdziusia. Teściowa jest kobietą pobożną i katoliczką, znalazłyśmy wiec wspólny punkt widzenia. Po miłej rozmowie, jeśli już skończyłam pranie i sprzątanie, które dają mi tyle radości i poczucie spełnienia się w obowiązkach, idę do kuchni i przygotowuję smaczny obiad dla naszego pracującego męża i ojca, który jest podporą naszej rodziny i dla naszych pięciu pociech. Kiedy już garnki wesoło pyrkoczą na gazie, a mieszkanie jest czyste, pozwalam sobie na chwilę relaksu przy płycie z Ojcem Świętym i robię na drutach sweterki i śpioszki dla naszej szóstej pociechy, która jest już w drodze, a którą Pan Bóg pobłogosławił nas mimo przestrzeganego kalendarzyka, co jest jawnym znakiem Jego woli. Nie włączam telewizji, ponieważ płynący z niej jad i bezeceństwo mogłyby zatruć wspaniałą atmosferę naszej katolickiej rodziny.. Czasami haftuję tak, jak nauczyłam się z kolorowego pisma dla katolickich pań domu, albowiem kobieta nie umiejąca haftować nie może się w pełni spełnić życiowo. Kiedy moje dzieci wracają ze szkoły radośnie świergocząc, wysłuchuję z uśmiechem, czego dziś nauczyły się w kole. Opowiadają mi o lekcjach przygotowania do życia w rodzinie, których udziela im bardzo miła pani z przykościelnego kółka różańcowego. Córeczki proszą, abym nauczyła je szyć, ponieważ chcą być prawdziwymi kobietami, nie zaś wynaturzonymi grzesznicami z okładek magazynów, chłopcy natomiast szepczą na ucho, że na pewno nigdy nie popełnią tego strasznego grzechu, który polega na dotykaniu samych siebie, ani nie będą oglądać zdjęć podsuniętych przez samego Szatana. Karcę ich lekko za wspominanie o rzeczach obrzydliwych, lecz jestem szczęśliwa, że wczesne ostrzeżenie uchroni moich dzielnych chłopców przed zboczeniem i abominacją. Mój maż wraca z pracy po południu. Witamy go wszyscy w progu, poczym myje on ręce i zasiada do posiłku, a ja podsuwam mu najlepsze kąski, aby zachował siłę do pracy. Potem mój mąż włącza telewizor i zasiada przed nim w poszukiwaniu relaksu, a ja zmywam talerze i garnki i zabieram jego skarpetki do cerowania, słuchając z uśmiechem odgłosów meczu sportowego w telewizji. Wieczorem kąpię nasze pociechy i kładę je spać. Kiedy wykąpiemy się wszyscy, mój mąż szybko spełnia swój obowiązek małżeński, ja zaś przeczekuję to w milczeniu, ze spokojem i godnością prawdziwej katoliczki, modląc się w myśli o zbawienie tych nieszczęsnych istot, które urodziły się kobietami, ale którym lubieżność Szatana rzuciła się na mózgi, które w obowiązku szukają wstrętnych i grzesznych przyjemności. Zasypiam po długiej modlitwie i tak mija kolejny szczęśliwy dzień mojego życia. A teraz pytanie za 100 punktów - co to k.... jest ? Odpowiedź: autor Maria Ryś, "Przygotowanie do życia w rodzinie" - podręcznik dla gimnazjum i szkoły ponadgimnazjalnej o miłości, małżeństwie i rodzinie - zaaprobowany przez MEN i opłacony z Twoich podatków. Cena detaliczna 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.12.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A teraz coś na powaznie: A teraz pytanie za 100 punktów - co to k.... jest ? Odpowiedź: autor Maria Ryś, "Przygotowanie do życia w rodzinie" - podręcznik dla gimnazjum i szkoły ponadgimnazjalnej o miłości, małżeństwie i rodzinie - zaaprobowany przez MEN i opłacony z Twoich podatków. Cena detaliczna 20 zł Nie pie.... To chyba nie nadaje się do tego wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 14.12.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A teraz coś na powaznie: A teraz pytanie za 100 punktów - co to k.... jest ? Odpowiedź: autor Maria Ryś, "Przygotowanie do życia w rodzinie" - podręcznik dla gimnazjum i szkoły ponadgimnazjalnej o miłości, małżeństwie i rodzinie - zaaprobowany przez MEN i opłacony z Twoich podatków. Cena detaliczna 20 zł I to jest w tym podręczniku? Przecież ten tekst nadaje się tylko do kabaretu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.12.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nie pie.... To chyba nie nadaje się do tego wątku! i do tego i do wszystkich i..... ja chcę kupić tę książke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Propagować! Propagować! Mocno propagować! I jeszcze polecać i reklamować I propagować, duuuuuuużooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.12.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ociec , śmiać ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 i do tego i do wszystkich i..... ja chcę kupić tę książke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Propagować! Propagować! Mocno propagować! I jeszcze polecać i reklamować I propagować, duuuuuuużooooo Jestem ZA!!! http://www.elektroda.pl/rtvforum/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.12.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jestem ZA!!! http://www.elektroda.pl/rtvforum/images/smiles/icon_biggrin.gif I później, jak te biedne dzieci przeczytają takie herezje, to mają na starych za idiotów. I pewnie mają racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 I później, jak te biedne dzieci przeczytają takie herezje, to mają na starych za idiotów. I pewnie mają racje... otto chodzi, otto chodzi! Niech mają ich za idiotów! http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 14.12.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 I później, jak te biedne dzieci przeczytają takie herezje, to mają na starych za idiotów. I pewnie mają racje... A co mają pomyśleć jak w szkole podsuwają im taki podręcznik do nauki "Przygotowanie do życia w rodzinie":confused: Cholerka, nie wiadomo śmiać się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.12.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 otto chodzi, otto chodzi! Niech mają ich za idiotów! http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif ich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 14.12.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 FAKE z brodą, coś jak historia z brokatem u ginekologa Dzieło można sobie ściągnąć z chomika chociażby jak ktoś ma ochotę sam sprawdzić. Swoją drogą widzę że sporo osób ma wdrukowane "twierdzenie" katolik=idiota i każdy tekst potwierdzający ww tezę jest mile widziany. Nawet urągający inteligencji czytającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.12.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 FAKE z brodą, coś jak historia z brokatem u ginekologa Dzieło można sobie ściągnąć z chomika chociażby jak ktoś ma ochotę sam sprawdzić. Swoją drogą widzę że sporo osób ma wdrukowane "twierdzenie" katolik=idiota i każdy tekst potwierdzający ww tezę jest mile widziany. Nawet urągający inteligencji czytającego. Wiesz Baba, po cichu wszyscy liczyli na sensacyjny rozwój akcji. Jakaś orgietka z listonoszem w czasie gotowania pyrów, czy przymierzanie stringów z właśnie otwartej przesyłki... A tu ni chu chu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Wiesz Baba, po cichu wszyscy liczyli na sensacyjny rozwój akcji. Jakaś orgietka z listonoszem w czasie gotowania pyrów, czy przymierzanie stringów z właśnie otwartej przesyłki... A tu ni chu chu... Albo chociaż takie cuś http://img.wiocha.pl/images/f/a/faf125e018f88075bb0af43ac8ad6711.jpg albo ostatecznie http://www.youtube.com/watch?v=itIrAvoH2ao Edytowane 14 Grudnia 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts