Liwko 12.01.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ... i siedem miesięcy później http://www.youtube.com/watch?v=MFM4OQJ7QDQ&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 12.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Noc póślubna. Co to , "kórna", jest????? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Co to , "kórna", jest????? J. Nie co, tylko kto! Amalfi nie poznajesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 12.01.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Amalfi???? A to przepraszam. Super suknia, naprawdę. A takie buciki, gdzie można kupić? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.01.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Amalfi???? A to przepraszam. Super suknia, naprawdę. A takie buciki, gdzie można kupić? J. Lepiej się spytaj gdzie dalsza część filmu... Jak się zaczyna, to trzeba być konsekwentnym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.01.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie co, tylko kto! Amalfi nie poznajesz??? Liwko, byłeś kiedy bity deską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.01.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Amalfi???? A to przepraszam. Super suknia, naprawdę. A takie buciki, gdzie można kupić? J. Słuchaj Liwka, to po miesiącu będziesz z koszulą w zębach latał. A tak na marginesie, to kieliszki do wódki też mają bossssskie. I to nadstawienie się młodego do zdjęcia marynary..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.01.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Liwko, byłeś kiedy bity deską? Byłem, nazywało to się pagajem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Rzecz się dzieje na dysce. Przy barze siedzi dwóch gości: jeden pewny siebie drugi strasznie nieśmiały... Ten nieśmiały mówi: - Ej,.. słuchaj podoba mi się tamta dziewczyna... - mówi do kolegi - i wskazuje na ładną blondynkę tańczącą na schodach.Tamten: - No to idź i zagadaj, sama do Ciebie nie przyjdzie.- Nie, ja się wstydzę....- Idź! Idź i np. się jej o coś zapytaj czy coś... zrób coś!- Nieeee.. Wstydzę... się....Ten pewny siebie zauważył że owa dziewczyna weszła do toalety, więc mówi do tego nieśmiałego: - Zobacz, ta laska weszła do kibla, idź stań koło drzwi i jak wyjdzie szybko rzuć do niej jakimś tekstem, to ona będzie osłupiała i na pewno zacznie z Tobą gadać!No to nieśmiałek staje koło drzwi.. czeka, czeka... Dziewczyna wychodzi a on mówi:- Co? Srałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 13.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Sposoby na kryzys http://img859.imageshack.us/img859/5827/rydzyk.jpg http://img820.imageshack.us/img820/193/orlen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 bo trzeba stajnię budować zamiast garazu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.01.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Wołodia wpadł do Nowosybirska odwiedzić kolegę z wojska. Jak to jest w zwyczaju u Rosjan, gdy się spotkają, siedzą sobie w kuchni, wódeczkę popijają, aż tu Wołodi przyszło do głowy zajrzeć pod stół i zdumiony mówi do gospodarza:- Wasia, u ciebie po kuchni chomiki biegają!- A nieee, to nie chomiki, to karaluchy w kożuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dlaczego ja zawsze mam pecha: http://img196.imageshack.us/img196/4341/391rt.jpg Notatka urzędowa: http://img15.imageshack.us/img15/3615/notatkaurzedowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.01.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LWJ31ILltBM było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 23.01.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 http://img.interia.pl/komiks/4/g/0/2020056314m_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.01.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 INCYDENT NA LOTNISKU W MOSKWIE ****************************** Poniedziałek Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy. Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku. Wtorek. Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami. Środa Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów. Wypuściliśmy, a co tam. Czwartek Pasażerowie wrócili z zapasami wódki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów. Piątek Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana. Sobota Do samolotu wpadł SPECNAZ. Z wódką. Balanga do poniedziałku. Poniedziałek Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze. Wtorek Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. SPECNAZ się nie zgadza. Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką. Środa Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jedzie sobie młode małżeństwo samochodem. przejeżdżają obok "tirówek" Żona pyta: - Kochanie, co tu robią te panie i to tak ubrane? - Robią ludziom przyjemności za pieniądze. - A dużo można na tym zarobić - Oj, bardzo dużo, kochanie.- To może i ja bym stanęła? W końcu dopiero co się dorabiamy auto na spłacie, a czasy takie niepewne... Mąż unosi brwi ze zdziwienia:- No, jak ty nie masz nic przeciwko, to ja też się zgadzam. - A co muszę zrobić? - pyta zona. - Stań tu, ja stanę 100 metrów dalej. Jak podjedzie klient to powiedz"stówa" i rób co trzeba. W razie wątpliwości mów, że musisz porozmawiać z menadżerem i przybiegnij do mnie. - Ok.Żona staje, stoi 5 min. Zatrzymuje się samochód. Żona podchodzi, a kierowca pyta: - Ile?- Stówa. - Ale ja mam tylko siedem dych.- Pan poczeka, muszę porozmawiać z menadżerem.Żona biegnie do męża i pyta: - Józek, ale on mówi, że ma tylko 70. Zrobić to? - Nie kochanie, nie możemy od razu robić zniżek. Powiedz mu, że za 70 to mu weźmiesz do ręki. Żona biegnie z powrotem i mówi, że zrobi ręką za siedem dych.Gość się zgadza, wyciąga interes... oczom żony ukazuje sięinstrument długi aż do kolan klienta. Żona wytrzeszcza oczy i mówi: - Muszę porozmawiać z menadżerem.Biegnie zdyszana do męża i woła - Józek, nie bądź świnia, pożycz mu te trzy dychy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts