amalfi 25.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 http://allegro.pl/show_user.php?uid=1732525&type=fb_given_all&p=4&p=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 26.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Heath Ledger, Amy Winehouse, Whitney Houston... Za każdym razem, kiedy idziesz do kina albo kupujesz płytę, to tak jakbyś bezpośrednio wspierał ich uzależnienie od kokainy...Właśnie dlatego ściągam wszystko z torrentów - po prostu próbuję ratować życia - możecie nazwać mnie bohaterem. Rosyjski atomowy okręt podwodny klasy "Tajfun" przenoszący strategiczne rakiety nuklearne. Pozycja: gdzieś na morzu Barentsa. Czas: 03:50 czasu moskiewskiego. Nagle - wstrząs. Przebudzony kapitan wywołuje oficera wachtowego:- Co się dzieje?- Jakieś dwie minuty temu chorąży Kowbasiuk otrzymał radiogram, że jego żona wyjechała z jakimś kochasiem do Wenecji.- No a wstrząs?!- Rakiety dolecą do Wenecji za 18 minut. Pewnego razu wielki rosyjski heretyk Bożow został schwytany przez inkwizycję. Spalony został na stosie, a jego prochy pozbierano. Pech chciał, że prochy, zamiast do urny, trafiły do imbryka. Jeszcze większy pech sprawił, że wracająca po ciężkiej pracy (na oko 3 promile... w ślinie) rosyjska dróżniczka Nadieżda Krupska przypadkiem weszła w posiadanie wyżej wymienionego imbryka. Zerknęła do środka, zalała wrzątkiem, będąc przekonana, że w środku wsypano pewną używkę... I tak, drogie dziatki, powstała kawa z Bożowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 26.02.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pewnego razu wielki rosyjski heretyk Bożow został schwytany przez inkwizycję. Spalony został na stosie, a jego prochy pozbierano. Pech chciał, że prochy, zamiast do urny, trafiły do imbryka. Jeszcze większy pech sprawił, że wracająca po ciężkiej pracy (na oko 3 promile... w ślinie) rosyjska dróżniczka Nadieżda Krupska przypadkiem weszła w posiadanie wyżej wymienionego imbryka. Zerknęła do środka, zalała wrzątkiem, będąc przekonana, że w środku wsypano pewną używkę... I tak, drogie dziatki, powstała kawa z Bożowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 28.02.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jak ktoś myślał, że ludzie wymyślili tylko pas cnoty - jest w dużym błędzie http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201111/1320883065_by_lightman19_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Bandyty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 28.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201202/1330345290_by_Doknic_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 01.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201202/1330612295_by_bambol1991_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OqdHxkEPVtM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201203/1331053874_by_pires_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 - Przykro mi, baco, ale macie raka.Baca zasępił się, pomyślał, podrapał po głowie i pyta:- Doktorze, a nie możecie mi napisać, ze mam łejds? - AIDS..? No, ale dlaczego baco? - pyta zdziwiony doktor - Ano, po pirse, to bede pirsy we wsi co ma łejds, po wtóre, to bedemiał pewność, ze po mojej śmirci mojej baby żaden nie rusy,a po czecie,to chciałbyk zobacyć mordy tych, co juz jom rusali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 siedz baca przed chałupą i się kiwa...przechodzi ceper: Baco, co się tak kiwacie?jo się nie kiwom ino waham..- no a czemu się wahacie?bo byłem ze starą na weselu, ja dostałem po gębię a starą zgwałcili..no i co?no i stara chce iść na poprawiny a ja się waham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 07.03.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201203/1331054049_by_funnydevil_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 08.03.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201203/1331160218_by_tofik1234.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.03.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wchodzi babka do windy, a za nią facet w kominiarce i z nożem w dłoni.Babka w szoku, błaga żeby jej nic nie robił, że zrobi wszystko, czego chce.Więc facet rozpina rozporek, naciska przycisk najwyższego piętra i mówi - tozrób mi lodaKobieta bez chwili zastanowienia zabiera się do robotyGdy winda dojeżdża do ostatniego piętra, facet ściąga kominiarkę Babkapatrzy ze zdumieniem, że to jej mąż, a on na to:....I co, można?! Trzy okresy w życiu kobiety: 1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobiekupić męża. Miał sześć pięter a jakość mężczyzn rosła wraz z każdym piętrem.Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro nie mogłazejść niżej, jedynie do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi, więc tamsobie pewna pani poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszympiętrze wisiała tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój byłynawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci"Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka:"Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicieprzystojni" - No coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej to musi być już super. Naczwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę,kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracachdomowych" - Słodko, słodko..., ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątympiętrze przeczytała: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, sąniesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelniedobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta -ale jak tu jest tak wspaniale, to, co musi być piętro wyżej!?! Na szóstympiętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym piętrze nie mażadnych mężczyzn. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, zewam, kobietom za cholerę nie można dogodzić...". Żona ogląda kolorowe czasopismo i mówi do męża:- Kochanie, kup mi takie futro.- Jaki problem, jedz whiskas. - Kto to jest nimfomanka?- Jest to kobieta, która pragnie uprawiać seks tak często jak facet. Rozmawiają trzy przyjaciółki. Jedna z nich mówi:- Czy wy wiecie, że jak kocham się z moim Józkiem, to on ma bardzo zimne jajka?Na to druga:- No mój Staszek też ma zimne jajka podczas kochania.Na to trzecia:- A ja to nawet nie wiem, ale sprawdzę.Na drugi dzień spotykają się, a ta trzecia ma podbite oko. Koleżanki pytają:- Co Ci się stało?- Kocham się z moim starym, chwytam go za jajka i mówię: - Stary! Ty masz tak samo zimne jajka jak Józek i Staszek. Przychodzi córka do domu:-Mamo, jestem w ciąży!!-Co?! Gdzie ty miałaś głowę?-Pod kierownicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 08.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 08.03.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 08.03.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 http://studioopinii.pl/wp-content/uploads/2012/03/8-marca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.03.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Kiedyś to były rajstopy! A i półlitrówki były o wiele większe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts