cob_ra 19.03.2021 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Ciekawe jak długo będziemy czekać na licznik. U Ciebie tez poszły papiery do ZE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.03.2021 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 To akurat jest proste. 30 dni. i ani i dnia wcześniej ani tez później. Taki maja obowiązek S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 20.03.2021 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 To akurat jest proste. 30 dni. i ani i dnia wcześniej ani tez później. Taki maja obowiązek S Z tym wcześniej to mam kuzyna co mu zmienili po tygodniu, u kumpla po 3 dniach, inny 3 tygodnie, kolejny niecałe dwa. Więc jak się ma szczęście to może uda się, że zmienią szybciej. Ale my takiego nie mamy. Kamilowi co nam instalował zmienili przed 30dniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.03.2021 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Z drona http://www.timtur.com.pl/budowa/2021/30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 20.03.2021 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Z drona http://www.timtur.com.pl/budowa/2021/30.jpg Ogólnie zdjęcie nie widoczne, ale po skopiowaniu linku z cytatu można sobie otworzyć w nowym oknie. Fajnie, że masz miejsce na działce i zamontowane na gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.03.2021 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Ogólnie zdjęcie nie widoczne, ale po skopiowaniu linku z cytatu można sobie otworzyć w nowym oknie. Fajnie, że masz miejsce na działce i zamontowane na gruncie. Otwórz w IE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.03.2021 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Mnie to z ta działką wcale nie cieszy. Tak ustawiłem aby jak najmniej miejsca zabierało. Ale wolałbym na dachu. Niestety nic z tego nie wyszło i wiadomo dla czego. A na cześć dachu płaskiego okazało się, ze wcale nie jest łatwiej i zabrałoby cała przestrzeń. Także było to jedyne rozsądne wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 21.03.2021 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Od jakiegoś czasu nie widzę żadnych zdjęć na forum Muratora - ani w Mozilli, ani w Explorerze, ani w Operze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.03.2021 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Ja stosuje firefox, nie mam żadnych problemów. Wszystko widzę. Czy nie widzicie zdjęć tylko u mnie? Bo w tamtym roku zmieniłem serwis z plikami w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.03.2021 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Cytuję kolegę cangi80, odnośnie doboru taryfy dla PV. "1. Jak jest małe pokrycie PV to G12w 2. Jak jest duże pokrycie PV to G12 3. Jak jest całkowite pokrycie PV to G11" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 25.03.2021 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Ja stosuje firefox, nie mam żadnych problemów. Wszystko widzę. Czy nie widzicie zdjęć tylko u mnie? Bo w tamtym roku zmieniłem serwis z plikami w sieci. ja nie widzę tylko twoich zdjęć, win 10 chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 25.03.2021 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Ja stosuje firefox, nie mam żadnych problemów. Wszystko widzę. Czy nie widzicie zdjęć tylko u mnie? Bo w tamtym roku zmieniłem serwis z plikami w sieci. Nie widzę w twoim wątku żadnego zdjęcia od dłuższego czasu. Używam Chrome, jeśli ma to jakieś znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 25.03.2021 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Nie widzę w twoim wątku żadnego zdjęcia od dłuższego czasu. Używam Chrome, jeśli ma to jakieś znaczenie. Na firefoxie widać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2021 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Firefox nie ma problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.03.2021 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Odpaliłem przeglądarkę Edge. Faktycznie zdjęć nie ma. Gorzej ilość reklam jaka się pojawia jest nie do zaakceptowania. Jakaś totalna paranoja. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 31.03.2021 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Dziś był słoneczny dzień, przeczuwałem, że będzie rekord w produkcji energii ale nie przypuszczałem że aż taki. Udało mi się wyprodukować 54kW Ciekawe czy to wszystko na co stać tą instalacje. U znajomego z dokładnie taka sama instalacją wyprodukowało 34kW. On musi jeszcze przyciąć drzewko ale czy to da aż tak dużo? Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 31.03.2021 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Dziś był słoneczny dzień, przeczuwałem, że będzie rekord w produkcji energii ale nie przypuszczałem że aż taki. Udało mi się wyprodukować 54kW Ciekawe czy to wszystko na co stać tą instalacje. U znajomego z dokładnie taka sama instalacją wyprodukowało 34kW. On musi jeszcze przyciąć drzewko ale czy to da aż tak dużo? Zobaczymy. kWh, kW to moc, a wyprodukowałeś energię w kWh u mnie dziś pykło 58,51kWh Edytowane 31 Marca 2021 przez 1igor1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.04.2021 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Ciekawe czy dziś będzie rekord Dowiedziałem się przypadkiem, ze mam panele z dodatnia tolerancja mocy , czyli mogę wyprodukować więcej niż to wynika z samych mocy paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wekto 02.04.2021 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 +5% czy +5W ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.04.2021 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 U znajomego z dokładnie taka sama instalacją wyprodukowało 34kW. On musi jeszcze przyciąć drzewko ale czy to da aż tak dużo? Zobaczymy. Porównaj jeszcze napięcia na wszystkich fazach, jak instalacja pracuje. U mnie ZE ustawił na transformatorze tak, że nie spada mi poniżej 240V a w dzień regularnie przekracza 250V (teraz słonko za chmurami a mam 248-251V). Może u niego jest wysokie napięcie, przekracza normy i się falownik odstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts