juras1 30.06.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Czy słyszał ktoś lub miał doświadczenia z firmą JW Budownictwo http://www.jwbudownictwo.com/ ( nie JW construction ! ) bo zastanawiam się nad skorzystaniem z ich usług ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmaarcin 30.04.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Po 3 latach od ukazania się postu ja również chciałbym się dowiedzieć czy ktoś się budował z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna0410 20.05.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam! Również szukam informacji na temat tej firmy i jak narazie nie ma żadnych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olekcz 14.05.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Witam! Odświeżę trochę temat. Ma ktoś opinie na temat tej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akekamai 16.05.2018 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Witam! Odświeżę trochę temat. Ma ktoś opinie na temat tej firmy ? Właśnie mi budują dom z płyt keramzytobetonowych. Tempo budowy bardzo szybkie, ekipa wchodzi po ekipie. Ale to generuje pewne niedociągnięcia. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 17.05.2018 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 - ODRADZAM !!! " przeszedłem " jedną budowę z tą firmą i nigdy, ani jednemu Inwestorowi jej nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 25.05.2018 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Chcieliśmy skorzystać z ich usług. Niestety zbyt optymalizowali projekt i nie byli w 100% szczerzy w tym co robili. Nie zrobili dobrego wrazenia i zrezygnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.05.2018 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Chcieliśmy skorzystać z ich usług. Niestety zbyt optymalizowali projekt i nie byli w 100% szczerzy w tym co robili. Nie zrobili dobrego wrazenia i zrezygnowaliśmy. I na takich losiach nie wiedzacych czego chcą bazują takie firmy czyli wydymac "janusza" jak tego chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biksiarz 17.07.2018 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Niestety nie mogę polecić tej firmy. A z jakiego powodu ??? 1. Opóźnienia z wykonaniem prac, czasami po kilka tygodni nikt się na budowie nie pojawiał (pomijam oczywiście mrozy).2. Mimo wcześniejszych ustaleń (dotyczących zmian nieistotnych w projekcie) podczas wykonywania prac nikt o nich nie pamięta i wykonane prace są wykonywane bez zmian, trzeba samodzielnie pilnować wszystkiego i jeżeli się da poprawiać.3. Duża część prac jest wykonywana przez podwykonawców niedbale, nikt z firmy tego nie kontroluje, trzeba pilnować wszystkiego osobiście. Co ważniejsze czasem pracownik firmy (tzw kierownik budowy) próbuje przekonać, że tak "musi być" co jest po prostu czasami żenujące.4. Na plus może być fakt, że wszystko jest poprawiane, ale tylko jak się budowy przypilnuje i jest nieugiętym w tej kwestii, a nie o to chodzi kiedy się buduje z firmą.5. Wycena robót dodatkowych "z kosmosu", ceny okolicznych wykonawców około 30% tańsze. Gdyby ktoś nie dowierzał mam mnóstwo zdjęć "ciekawostek budowlanych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Absolutka 23.09.2018 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Witam,czy moglabym proszyc zdjecia tych 'ciekawostech budowlanych'? Bedziemy budowac dom z inna firma z Katowic - Nowy dom, ale znajomy juz maja z na problemy i ja chce wiedziec na co mam sie przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wario 02.04.2019 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Mam pozytywne doświadczenia ze współpracy z firmą.Firmę polecił mi znajomy któremu JW wykonywało poprawki po innych wykonawcach.Z uwagi na działkę ze skomplikowaną geotechniką (nasyp z przewarstwieniami, płytko wody gruntowe) żadna firma nie chciała podjąć się budowy. Proponowano mi kosztowną wymianę gruntu lub palowanie za kilkadziesiąt tysięcy. JW Budownictwo opracowało projekt płyty z podbudową wzmacnianą geokaratami za rozsądne pieniądze.Dzisiaj mieszkam we własnym domu a byłem bliski porzucenia tej inwestycji.Jestem wdzięczny firmie za wysoką jakość i rzetelne podejście do sprawy i będę ją polecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.04.2019 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 znów jednopostowiec Takie "reklamy" robią większa szkodę niż pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 28.05.2019 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 (edytowane) Już samo to, że ktoś ewidentnie podszywa się pod "JW Construction" daje wiele do myślenia...A jeszcze biorąc pod uwagę powyższe opinie - "JW Krzok" powinno się to nazywać.Adidas - AdadisFerrari - Ferarri Edytowane 28 Maja 2019 przez Misterhajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 21.11.2019 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 znów jednopostowiec Takie "reklamy" robią większa szkodę niż pożytek a tu 2-u, 3 postowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart01 22.11.2019 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Trochę nie rozumiem Państwa podejścia. Ktoś pisze pozytywny komentarz i od razu "On ma mało postów, więc jest fejkiem". Powyżej osoby piszą negatywne komentarza, też mają po dosłownie jednym poście. Czemu na nich nikt nie zwraca uwagi ? Na forum jestem od tego miesiąca, mam prawo mieć mało wpisów A kłamać nie będę. Z firmą współpracowało mi się dobrze. Zbudowali mi dom z płyt keramzytobetonowych, szybko bez przeciągania budowy i dokładnie tak jak było w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 22.11.2019 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Wczoraj w ciągu 2 godzin napisałeś 4 posty polecające firmę. Ostatni /wyżej/ też niczym innym nie jest.Forum nie było ci potrzebne przed i w trakcie budowy.Gdzie ta wiarygodność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwajcar_pm 22.11.2019 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Trochę nie rozumiem Państwa podejścia. To się uwiarygodnij. Pochwal się. Może nie od razu dziennikiem budowy, ale 3, 4 postową historią popartą zdjęciami. Działka, fundamenty, ściany, dach, wykończenie... Nie wierzę, że obecnie inwestor nie zrobi choć paru zdjęć z inwestycji "po drodze". Będzie to na pewno z pożytkiem dla forum, bo wiele osób jest technologii keramzytobetonowej ciekawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 22.11.2019 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Już nie ma o czym dyskutować. Przybyły następne posty = ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.12.2019 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Trochę nie rozumiem Państwa podejścia. Ktoś pisze pozytywny komentarz i od razu "On ma mało postów, więc jest fejkiem". Powyżej osoby piszą negatywne komentarza, też mają po dosłownie jednym poście. Czemu na nich nikt nie zwraca uwagi ? Na forum jestem od tego miesiąca, mam prawo mieć mało wpisów A kłamać nie będę. Z firmą współpracowało mi się dobrze. Zbudowali mi dom z płyt keramzytobetonowych, szybko bez przeciągania budowy i dokładnie tak jak było w projekcie. Widzę tu trochę negatywnych opinii, a ja jestem zadowolony. Trochę obawiałem się wykonania domu z keramzytu, nie wiedziałem, jak to będzie wyglądać. Okazało się że JW Budownictwo wykonali pracę sprawnie i starannie. Wszystko było zgodne z umową. Teraz oszczędzam na ogrzewaniu, mam też wrażenie, że mimo ruchliwej ulicy obok, w domu jest znacznie ciszej. No chciałbym Wam uwierzyć, ale właśnie banuję cztery nicki piszące w tym temacie "piękne" posty z jednego komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.12.2019 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Czy może moderator usunąć to spamowe konto? JW Bud:spam:wo to chyba jednak beznadziejna firma, która musi ratować się fejkowymi kontami na muratorze ... to konto miało także 5 innych klonów w tym temacie, ale właśnie dostaje bana na IP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts