Elfir 20.12.2019 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 czyli można podsumować - inwestorzy, unikajcie owej firmy, bo nie posiada żadnych wiarygodnych rekomendacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 20.12.2019 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Brawo dla moderatorów!Finlandia też o Tobie różnie piszą, jednak ja odbieram Cię pozytywnie. Broniłeś JAREKO, kiedy wszyscy na niego siadali. A w pewien sposób byliściebkonkurwncją. Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.12.2019 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Brawo dla moderatorów! Finlandia też o Tobie różnie piszą, jednak ja odbieram Cię pozytywnie. Broniłeś JAREKO, kiedy wszyscy na niego siadali. A w pewien sposób byliściebkonkurwncją. Szacunek! Zawsze bronię atakowanych, chyba że nie mają nic na swoją obronę. Nie cierpię za to spamu, oszustów i chamów. I okazuję to jasno. Dlatego się mszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akekamai 30.09.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Odkopuję wątek. Dostałam kilka wiadomości na priv z pytaniami ze względu na mój poprzedni post w tym wątku, a nie każdy trafia do mojego Dziennika budowy Dziennik porzuciłam wkurzona na Tauron, który o dwa lata opóźnił wykonanie przyłącza. Tym samym budowa zamiast rok trwała 2,5 roku. Ostatecznie inwestycję z JW Budownictwo zakończyliśmy w kwietniu 2020. Stan surowy zamknięty z ociepleniem był gotowy jesienią 2018, instalacje w połowie 2019. Wszystko co mieliśmy w umowie zrobili terminowo i zgodnie ze sztuką. Były potknięcia ale tu istotne – poprawiali je na własny koszt i bez kłótni. Na naszej wesołej budowie sami zapewnili sobie prąd, wodę i wszystkie materiały a pracownikom „warunki sanitarne” . A to naprawdę był problem, bo media mamy dopiero od marca 2020. Na koniec zgodnie z umową przygotowali dokumentację instalacji do odbioru budynku. Inspektorat się nie czepiał także duży plus. Podsumowując, naszą inwestycję przeprowadzili profesjonalnie, kompleksowo i z dużą elastycznością. Mieszkamy od miesiąca, wciąż jeszcze wykańczamy ale jest ok, wad w budynku nie wykryto:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akekamai 30.09.2020 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Aha i zdjęcie na dowód że naprawdę zbudowałąm i mieszkam, żeby mi ktoś tu zaraz od marketingowców nie nawrzucał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawirena 17.03.2023 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Witam serdecznie. Jestem na etapie poszukiwania projektów domów. Bardzo spodobał mi się dom z wizją, jednak mam sporo wątpliwości dotyczących ścian kolankowych, skosów....Czy istniałaby możliwość spotkania- wymiana doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts