Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na zboczu - KOMENTARZE

Recommended Posts

Wpis w trakcie, piszę w edytorze a potem wkleję bo za duże ryzyko bezpośrednio na FM.

A co do Mamy. Mnie nie jest przykro, że się jej nie podoba bo ma do tego prawo. Lubimy całkowicie odmienne style.

Mnie jest przykro, że nie może się powstrzymać i musi mi powiedzieć 100 razy dziennie, że ja jestem taka, a taka bo ja i tylko ja zdecydowałam wybudować taki! dom. W dodatku robi to przy dzieciach.

Powiem np krótko, bo będzie o tym osobny wpis: Młodszemu podobało się w domu wszystko dopóki nie pojechał na wakacje do Babci. Po powrocie był naprawdę nieszczęśliwy bo mamy BETONOWY BUNKIER, a nie dom. I to nie on pierwszy użył takiego określenia tylko właśnie moja Mama.

Jak mnie się nie podoba u kogoś dom to albo nic nie mówię, albo jeśli ten ktoś wyraźnie się domaga mówię, że nie w moim stylu. Bo to przecież nie mnie się ma podobać. No i nigdy nikogo nie obrażam za to że wybudował coś innego niż ja bym wybrała.

Niby jestem do tego przyzwyczajona, ale coraz trudniej to wytrzymuję.

Jednak już mi lepiej :-) zwłaszcza, że stawiacie mnie do pionu. Łatwiej to oddalić od siebie jak ktoś "powie nie przejmuj się". Dzięki <3

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 5 months później...

Witam serdecznie Immorial :-D.

Zaległa relacja będzie, obiecuję ;-). Sama sobie jestem ją winna.

Zostawiłam to na wieczne jutro i codzienność mnie ogarnęła i zapomniałam...

Konrad dzięki za pamięć :-D.

Na razie pozdrawiam i proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.

• 6 months później...