duś1719506024 22.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 a czemu aż 35? u mnie jest 20, a panowie mówili ze dałoby radę i w 17 wcisnąć. ale moim zdaniem takie calosciowe obniżenie wygladaloby fakniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ogólnie to ja bym to zrobiła jeszcze inaczej Z płyty zrobiłabym obwódkę dookoła a pośrodku sufit wyższy , przy czym w podwieszeniu byłby ukryte świetlówki rzucające światło na sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lykke 23.09.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Też o tym myślałam, no nic, rozrysuje sobie to jeszcze wszystko raz jeszcze i będe analizować . Nie chciałabym przesadzić z ilością belek i płaszczyzn bo i tak się tam dużo dzieje - a wszystko przez brak koncepcji zmian w projekcie w fazie budowy bloków - przy następnej budowie będzie zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts