Elfir 13.07.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 a ja na dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 13.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 ja tez na dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 14.07.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 I jak tam postępy w urządzaniu pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1221 14.07.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Jutro umieszczę zdjęcia,bo jeżeli obszyję poduszki to będzie koniec. Ale nie jest ciekawie ;/ Jeden z dwóch stolików doszedł uszkodzony. Koc troche inny odcień niż miał być,inny od poduszek,co za tym idzie poduszki > koc>ściany inna szarość.. Jutro jeszcze zrobię lampę stojącą z linka w temacie do tego kącika wypoczynkowego,bo przyda się,będzie wyglądała jak z kompletu do tej małej Fotel na razie został bez zmian,może zostałoby obicia na narzutkę,ale wątpię,coś kupię w tzw. międzyczasie Tak czy siak fotel bardzo wygodny jest,wybranka mojego serca (bez wzajemnosci:D ) kocha na nim przesiadywać,mówi,że milion pozycji na tym fotelu to pestka hehe Czyli muszę go jakoś upiększyć i tyle A poduszkę dzielę na 2 części,w sumie śmiesznie się siedzi,bo ma 70cm wysokości Ale tak przyjemnie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.07.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Wydaje mi się, zę różne odcienie szarości tez będą dobrze wygladały, przynajmniej nie będą sie zlewać w całość. Więc tym się nie martw. A co ze stolikiem nie tak? Mocno uszkodzony? Będziesz reklamował? Wklej zdjęcia pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 15.07.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Czekamy na zdjęcia przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 17.07.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1221 17.07.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Wybaczcie,dopadła mnie ta cholernie gorsza strona życia. Remont powiedzmy zakończony. Drzwi narazie zostają białe,akcentują szarość i nie mam zupełnie czasu i głowy do ich malowania. Stolik ma wgniecenie/dziure na blacie. Taki został wysłany co mnie niezmiernie wkurzyło.Reklamacja potrwa pewnie ze 2 tygodnie ;/ Drugi jest na szczęście sprawny i już stoi. 2 pudełka zostały do ozdobienia ale ciągle się zastanawiam czy gazety to dobry pomysł, no i muszę znaleźć czarno-białą gazetę bo kolorowa mi się nie podoba jednak Ok,zdjęcia: http://img20.imageshack.us/img20/1527/92360000.th.jpg Druga część pokoju do obejrzenia na poprzedniej stronie,nie zmieniła się ; ] Marzeniem jest zapełnienie drugiej szafki winylami. W całości! Teraz jest 1/10 zapełniona.. Kącik wypoczynkowy jak widac potrzebuje chyba czegoś ożywczego? Dziękuje wam wszystkim za pomoc i rady. Czasami też za opieprz Gdyby nie wy dalej byłbym niezadowolony ze swojego pokoju itd. Teraz zaprosić kogoś to przyjemność. Pozdrawiam i wszystkim serdecznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.07.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Brawo, Młody Oby więcej było forumowiczów, którzy prosząc o rady, chcą je wcielić w życie, a potem pokazują efekt finalny! Odsuń troszkę tapczan i postaw poduchy na podłodze - powinno być optycznie lżej Na ścianę dałabym plakat czarno-szary np. muzyczny (nie wiem, jakiej muzyki słuchasz, więc wklejam na chybił-trafił), na tapczan ze 2 poduchy, lampę obok fotela i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 17.07.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Maciek, świetnie wyszło Zupełnie inny pokój. I jeszcze zrób jak Joliska radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1221 17.07.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki dzięki! Po poduszki się wybiorę niebawem. Lampą zajmę się w najbliższym czasie,a taka własnej roboty z tamtym abażurem będzie dobra? Czy może zrobić taką jak w opisie i abażur kupić taki jak w tej małej lampce,tylko że większy? Nie wiem zupełnie jaki plakat. Muzyka to stary rock i jaram się starym polskim hiphopem. E: Może taki Jimi? Wieeeeem, że nie jest szary ;D http://allegro.pl/jimi-hendrix-paint-plakat-61x91-5-cm-i1691746850.html Edytowane 17 Lipca 2011 przez maciek1221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.07.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Zerknij tutaj: http://plakaty.pl Jest Jimi i jest szary http://pic.plakaty.pl/bigpic/sb0055.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 ten kolorowy też może być, może nawet lepiej... Bardzo fajnie wyszło Naciągnij tylko kocyk na fotel, żeby to zielone nie wyłaziło, przynajmniej od strony "pokazowej" Bardzo mi się podoba, naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1221 18.07.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ale czy w tym miejscu nie będzie lepszy plakat poziomy? Zrobię. Wszystko zrobię ;d tylko musze znalezc czas a w tym tygodniu bedzie ciezko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 27.07.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Gratuluję wlascicielowi pokoju i Wam, dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 28.07.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Maciek, zmieniło się coś jeszcze w Twoim pokoju? Odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1221 31.07.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Hej! Dodałem tylko spory bałagan Nic nie zrobiłem w pokoju bo najpierw pojechałem nad morze a teraz praca i kompletny brak czasu i kasy chwilowo.. Ale jak znajdę momencik to pojadę po poduszki i zamówię plakat(tu bardziej chodzi o kase). Do 12 sierpnia wszystko w pokoju będzie skończone(zostały poduszki,lampa i plakat). Pozdrawiam z deszczowego Motycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 31.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam sie pieknie. Dopiero dziś trafiłam na ten wątek - podziwiam i gratuluję Doradczyniom i Tobie. Juz jest o nieeeebo lepiej, a jak zrobisz tak, jak proponuje Joliska, bedzie super. Duży, szary plakat, ew. z drobnym czerwonym akcentem świetnie "zrobi" kąt wypoczynkowy. Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1221 03.08.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Drodzy doradcy! Możecie mi powiedzieć jak rozwiązać problem lampy? Mój fundusz trochę się zmniejszył i nie bardzo mam pomysł jak to rozwiązać tanim kosztem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.08.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Moze któraś z Ikei?http://allegro.pl/ikea-lampa-podlogowa-stojaca-wysoka-120cm-czarna-i1740132573.htmlhttp://qudlatty.cba.pl/ikea/lagra_lampa_podlogowa/lagra.jpg lubhttp://allegro.pl/ikea-lampa-podlogowa-serii-lersta-al-wys-161cm-i1719917439.htmlhttp://images45.fotosik.pl/254/bdc03ae93bd05843.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts