Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mdły pokój nastolatka - kompletny brak pomysłu na wystrój..

maciek1221

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutro umieszczę zdjęcia,bo jeżeli obszyję poduszki to będzie koniec. Ale nie jest ciekawie ;/ Jeden z dwóch stolików doszedł uszkodzony. Koc troche inny odcień niż miał być,inny od poduszek,co za tym idzie poduszki > koc>ściany inna szarość.. Jutro jeszcze zrobię lampę stojącą z linka w temacie do tego kącika wypoczynkowego,bo przyda się,będzie wyglądała jak z kompletu do tej małej ;) Fotel na razie został bez zmian,może zostałoby obicia na narzutkę,ale wątpię,coś kupię w tzw. międzyczasie ;) Tak czy siak fotel bardzo wygodny jest,wybranka mojego serca (bez wzajemnosci:D ) kocha na nim przesiadywać,mówi,że milion pozycji na tym fotelu to pestka hehe :D Czyli muszę go jakoś upiększyć i tyle ;)

A poduszkę dzielę na 2 części,w sumie śmiesznie się siedzi,bo ma 70cm wysokości :D Ale tak przyjemnie ;p

Wybaczcie,dopadła mnie ta cholernie gorsza strona życia.

Remont powiedzmy zakończony. Drzwi narazie zostają białe,akcentują szarość i nie mam zupełnie czasu i głowy do ich malowania.

Stolik ma wgniecenie/dziure na blacie. Taki został wysłany co mnie niezmiernie wkurzyło.Reklamacja potrwa pewnie ze 2 tygodnie ;/ Drugi jest na szczęście sprawny i już stoi. 2 pudełka zostały do ozdobienia ale ciągle się zastanawiam czy gazety to dobry pomysł, no i muszę znaleźć czarno-białą gazetę bo kolorowa mi się nie podoba jednak ;)

Ok,zdjęcia:

http://img20.imageshack.us/img20/1527/92360000.th.jpg

Druga część pokoju do obejrzenia na poprzedniej stronie,nie zmieniła się ; ] Marzeniem jest zapełnienie drugiej szafki winylami. W całości! Teraz jest 1/10 zapełniona.. Kącik wypoczynkowy jak widac potrzebuje chyba czegoś ożywczego?

Dziękuje wam wszystkim za pomoc i rady. Czasami też za opieprz ;) Gdyby nie wy dalej byłbym niezadowolony ze swojego pokoju itd. Teraz zaprosić kogoś to przyjemność. Pozdrawiam i wszystkim serdecznie dziękuję!

Brawo, Młody :D Oby więcej było forumowiczów, którzy prosząc o rady, chcą je wcielić w życie, a potem pokazują efekt finalny!

Odsuń troszkę tapczan i postaw poduchy na podłodze - powinno być optycznie lżej ;)

Na ścianę dałabym plakat czarno-szary np. muzyczny (nie wiem, jakiej muzyki słuchasz, więc wklejam na chybił-trafił), na tapczan ze 2 poduchy, lampę obok fotela i tyle :)

wyp.jpg

Dzięki dzięki! Po poduszki się wybiorę niebawem. Lampą zajmę się w najbliższym czasie,a taka własnej roboty z tamtym abażurem będzie dobra? Czy może zrobić taką jak w opisie i abażur kupić taki jak w tej małej lampce,tylko że większy? Nie wiem zupełnie jaki plakat. Muzyka to stary rock i jaram się starym polskim hiphopem.

E: Może taki Jimi? Wieeeeem, że nie jest szary ;D

http://allegro.pl/jimi-hendrix-paint-plakat-61x91-5-cm-i1691746850.html

Edytowane przez maciek1221

ten kolorowy też może być, może nawet lepiej...

Bardzo fajnie wyszło :)

Naciągnij tylko kocyk na fotel, żeby to zielone nie wyłaziło, przynajmniej od strony "pokazowej"

Bardzo mi się podoba, naprawdę...

• 2 weeks później...

Hej!

Dodałem tylko spory bałagan :D Nic nie zrobiłem w pokoju bo najpierw pojechałem nad morze a teraz praca i kompletny brak czasu i kasy chwilowo.. Ale jak znajdę momencik to pojadę po poduszki i zamówię plakat(tu bardziej chodzi o kase). Do 12 sierpnia wszystko w pokoju będzie skończone(zostały poduszki,lampa i plakat). Pozdrawiam z deszczowego Motycza :(

Witam sie pieknie. Dopiero dziś trafiłam na ten wątek - podziwiam i gratuluję Doradczyniom i Tobie. Juz jest o nieeeebo lepiej, a jak zrobisz tak, jak proponuje Joliska, bedzie super. Duży, szary plakat, ew. z drobnym czerwonym akcentem świetnie "zrobi" kąt wypoczynkowy. Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia! Pozdrawiam!